Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Serie-Bsse ei lange Lazio kohe kindlasti. Milanil on tõesti parim hooag
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

yeahh 2:0 Cagliari... taddei :P

Kommentaar

Kui ei eksi oli see Maaaaaarek, kes mainis, et "Mida teeb Lazio Champions Leaguses" KUI Viola üldse sinna järgmine aasta jõuab eks püüa samat taset näidata.
        Viimane mäng reali vastu tõestas ainult seda, et kui sul pole õnne siis võidust pole mõtet unistada.
        Non Mollare Mai!!!!!!!!! FORZA LAZIO!!!
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
          Kui ei eksi oli see Maaaaaarek, kes mainis, et "Mida teeb Lazio Champions Leaguses" KUI Viola üldse sinna järgmine aasta jõuab eks püüa samat taset näidata.
          Viimane mäng reali vastu tõestas ainult seda, et kui sul pole õnne siis võidust pole mõtet unistada.
          Non Mollare Mai!!!!!!!!! FORZA LAZIO!!!
          Eks see jalgpall on jah nagu ruletimäng, et kellel rohkem õnne on see võidab ka mängu

Kommentaar

Uuu, ära ole nii naeruväärne, et sa hakkad Fiorentinat ja Laziot võrdlema. Prandelli juba ainuüksi võrdluses Rossiga paneb jõududevahekorrad paika.
            sigpic

Kommentaar

Tanel ma ei ole eriline Prantelliii huvline.........et ei teagi mis räägid. Nii nagu sinu Mancini pani noored ja kogelematud Lazio mängijad korralikult mängima tegi ja teeb seda ka Rossi momendil.
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Erinevalt sinu arvamusest ei ole ma Mancinist ülivaimustunud. Täiesti tavaline treener on, kel vedas, et sai karjääri suurte ja tähtsate klubidega alustada. Spalletti ja Prandelli on Serie A hetke meisterklassi treenerid. Ja mõlema võistkonnad on väga kindla kursi tippu võtnud ning areng toimub alati edaspidises suunas, mida Lazio puhul ei saa täheldada. Kuigi pole tegu mulle ebasümpaatse tiimiga.
                sigpic

Kommentaar

ma loodan et mehed saavad kerge peapesu. Kuidagi väga sitt häälestus on. võimalusi on muidugi tekitatud, aga ManU väravavaht on tasemel olnud. See muidugi kuidas Pique vabaks jäeti on andestamatu. Rooney on ka liiga palju peale saanud lüüa, õnneks muidugi taevasse kõik. Vucinic sisse Esposito asemele ja DeRossi Barusso asemele.

Edit: DeRossi tuli, aga hoopis Taddei asemele vist

Kommentaar

Roma 1 : 1 Manyoo

Kommentaar

täisnuss...Õnneks polnud elu-surma mäng.

Kommentaar

Tahtsin sulle öelda Tanel, et Lazio on arenenud pankrotistumise ääre pealt Champions League turniirini. KUID tuli esimene tagasilöök kuna härra president Claudio Lotito ei suvatse rahakotti avada, et teha korralikku back-upi esindusmeeskonnale. Samas käesolevate meestega on Delio Rossi imesid teinud. Ja Rossi on mees kes töötab klubi edendamise nimel südamega kuna teenib hooaja peale 300 000 euro kanti mida Mancini sugusused ullikesed saavad nädalas. Prandelli ka kindlasti on korralikult tasustatud.
                        Mis teha kui klubil raha pole, kuid olen siiski Lazio üle uhke.
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                          Uuu, ära ole nii naeruväärne, et sa hakkad Fiorentinat ja Laziot võrdlema. Prandelli juba ainuüksi võrdluses Rossiga paneb jõududevahekorrad paika.
                          Tegelikult on hoopis naeruväärne keelata kedagi ühte klubi teisega võrdlemast, eriti klubisid, kes mängivad euroopa tippliigades. Sama ebaloogiline on panna midagi paika treenereid võrreldes, see tähendaks, et ükskõik milline meeskond, kes palkaks endale treeneriks nt Fabio Capello, oleks koheselt tugevam kui Iner, sest Capello on kogenum, tõestanum ja kordades rohkem tiitleid võitnud treener kui Mancini, vaevalt küll.

Ja kui Fiorentina suudab võtta see hooaeg CL-i koha, siis on võrdlus Lazioga igati asjakohane, rääkimata sellest, et ma tõesti ei leia asjaolu, mis üldse teeks Lazio ja Fiorentina võrreldamatuks nagu mainitud...

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                            Erinevalt sinu arvamusest ei ole ma Mancinist ülivaimustunud. Täiesti tavaline treener on, kel vedas, et sai karjääri suurte ja tähtsate klubidega alustada.
                            Mitte küll teemasse, aga Fiorentinaga ei suutnud see tont mitte sittagi teha. Võime küll vabanduseks tuua, et meeskonnal oli väga halb aeg ja mängijate psüühiline seis mitte just kõige parem, aga isegi sellise meeskonnaga on 6 võitu, 16 kaotust ja 5 viiki ikka hale.
                            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ma nüüd maha ka rahunenud ja erilist ei huvita kellegi klubide treenerid...eks igaüks kiidab omasid.
                              Kas minu kõrvu jõudnud jutt on tõesti tõsi, et mingite uute reeglite järgi saab Champions Leagusse Serie-A kolm tugevamat?
                              Kui tõsi siis pean küll suurimat maailmaimet ootama et Lazio kolme sekka jõuab
                              Suure optimistina loodan momendil, et CL välja langemine võtab pingeid maha ja hakatakse liigas tõusma.
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Fiorentina on ennast vähe pasemast seisust üles ehitanud kui Lazio. Pealegi on Fiorentina Laziost üle, oldi ka eelmine hooaeg kui miinused maha arvutada ning sellest eelmisel hooajal. Prandelli on samamoodi südamega asja juures, seda näeb juba tema mängijate ja fännide suhtumisest oma treenerisse.
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X