Seda saiti ma juba tean... Aga üks küsimus veel. Mis telekanalid või kuidas pubid saavad näiteks Itaalia liigat näidata? Peakski kohalikku pubisse vaatama minema :P
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
-
Algselt postitas flameas Vaata postitustSeda saiti ma juba tean... Aga üks küsimus veel. Mis telekanalid või kuidas pubid saavad näiteks Itaalia liigat näidata? Peakski kohalikku pubisse vaatama minema :P
Kommentaar
-
We won! we won!!!!!!!!!
Yeah!!!
Hakka või jooma
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
Järgmine kord on PErrotta asemel ehk Aquliani jubaa
Parim laul
Kommentaar
-
Underdogid olete ja jääte.
Täna võitis ass roma ja kaotas PAREM MEESKOND.
Kõige hullem on vastu võtta kaotust kui tead, et su meeskond oli parem.
Ennem kui hakkate ilkuma tunnistage, et olite haledad enamus ajast ja vaid õnn päästis teid. Lazio tekitas müstilisi olukordi samas roma sittus 5000% võimalusi HALE.
Forza Lazio!!!!!!!!!!!!!!!!!ZarateKid ForeverDaje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
WE were the better team on the field, but they had the luck like we had when Behrami scored the goal on the last second, in last season.
That's life. I'm proud of Lazio, they did well (Ledesma? I don't want to talk about it).
Tropp oled ja jääd cannukas.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Lecce0
Roma
3
* Vucinic 11’
* Juan 39’
* Totti 49’
Parim laul
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar