Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mitu meeskonda platsil oligi?

Kommentaar

Roomal juba neljas võit järjest, sealhulgas võidud Fiorentina ja Udinese ja Milani (see viimane pole vist eriti näitaja tegelikult ) üle. Paistab, et just Romast saab Interi suurim konkurent tiitlile.

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
        Mitu meeskonda platsil oligi?
        Roma tiimile anti juba 15 minuti jooksul väike eelis lisamängija näol ja pikemalt süvenemata tundub, et osati seda üsna suurepäraselt ära kasutada. Kui ikka kaitsemängija 2 väravat ära lööb, siis ei saa Sitsiilia meeste kaitsevõimet väga kõrgelt hinnata.
        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Tore kui roma fännid siin ikke kiidavad takka, kuid vaevalt Sensi rahakott sama paks on nagu ta ise....:S Pole nagu nimekaid asendusmehi ikka kapist võtta.....:S Vb jaanuari transferi ajal pigistab voldi vahelt natuke rahakest kuid vaevalt
          Totti on ka ikka ego kõrgeimale latile seadnud....hale kuju kuigi annet on kingitud.
          Kui roma midagi scudetto sarnast saavutab siis müts maha kogu meeskonna ees, kuid usun et piirdutakse allpool 2 kohta ja langetakse CL välja.Eriti kui iga aastase tõusu juures tuleb imelisi kommentaare kõikide karikate võitmisest Totti suust.
          Murelik roma fänn
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.
          2.Money talks bullshit(totti) walks.
          3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
          "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Nii "tore" on lugeda Uuu kriitilisi märkusi A.S. Roma ja Senside perekonna kohta. Sinu kriitika on kahjuks lahmiv ja sugugi mitte konstruktiivne (söö vähem ja nii edasi ...). Millegi pärast tundub, et sa oled pigem Lazio fänn kui roma fänn (Merda Riomma võiks tõlkida kui s...t Roma). Ole kena ja ära lagasta siin. Loodetavasti ei käi Roma fännid Lazio foorumis lällamas.

Senside rahakott võib olla paksem või õhem, vahet pole. Roma on hetkel Laziost paremini läinud ja see näitab seda, et raha on otstarbekalt kasutatud. Pigem tundub, et nii Romal kui Laziol on olnud probleeme eelarvega. Raha alati napib.

Miks peavad asendusmehed nimekad olema? Roma ei ole nii rikas kui Chelski või Real ja kui oleks kas siis peaks sarnast poliitikat ajama?

Kahjuks ei tunne isiklikult Tottit ja see pärast jätan tema ego kommenteerimata. Totti on Romale sama tähts kui Oddo Laziole.

Milline koht saavutatakse serie a-s või kuidas läheb CL saame varsti näha. Loodetavasti oleme serie a-s Laziost eespool ja CL jõuame poolfinaalini välja ja võidame Coppa Italia

Kommentaar

Ega uuu väga palju mööda ei pannudki.
              Sensi kohta ei viitsi kommenteerida kuna eriti ei huvita, palju ta sööb või mis iganes, aga meeskonna enda kahjuks on nad ikka väga palju sõltuvuses ühe mehe egost ja mänguvormist. Viimase aja mängudest ning sellega seonduvatest artiklitest on jäänud küll mulje, et Roma mängib, kui teeb seda Totti ja kui tema on vigastatud või kehvas mänguvormis, siis on tiim võimeline näitama tulemusi sarnaselt selle hooaja mängudele Catania, Atalanta ja Chievoga.
              Näiteks Fiorentina foorumis käivad Roma fännid väga tihti nö lagastamas ja üritavad igasuguste naljakate väidetega selgeks teha, kui palju "one man team" Fiorentinast parem on. Ma millegipärast arvan, et Lazio või misiganes Serie A tiimi foorumis käib sama trall.
              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Räägime siis ühe mehe egost mis on Romale nii õnn kui õnnetus.

Ego mõõdupuuks võib võtta teatud mõttes enesekindlust ja otsutusvõimet (julgust). Minu arust on mõlemad omadused liidrile väga vajalikud. Kapten on võiskonnas liider. Kes siis teie arust võiks täita Totti rolli? Saage aru, kui Roma fännid ei oleks Tottiga rahul nõuaksid nad Totti lahkumist... Arvestades, et Totti on Romas "pooljumala" või "pühaku" staatuses siis vaevalt ollakse nõus tema lahkumisega. Milline oleks siis lahendus? Müüa Totti maha ja osta kedagi asemele. Äkki pakute siis kedagi välja.

Arvestades Totti vanust on mõne aasta pärast juba võimalik näha kes asub Totti asemele. Ise arven De Rossi võiks selleks hästi sobida.

Kahjuks ei ole vist Roma nii demokraatlik klubi kui seda on Barcelona (kus mõned aastad tagasi klubi presidendi valimisel lubati Beckham sisse osta). Arvake ära milline mees valimised võitis.

Minu arust pole Roma tulemuste kallal põhjust väga hädaldada. Hetkel on Roma seis parem Laziol või Violal.

Mis puutub foorumis läbustamisega siis see taandub igaühe eetilise piiri tasemele. Ise püüan sellest hoiduda.

Kommentaar

Aga kes räägib Totti lahkumisest? Arvan lihtsalt, et mäng natuke liiga palju ühele mehele üles ehitatud, mistõttu üsna sõltuv sellest.
                  Tulemustel pole küll häda midagi, aga arvestada seda, et mängus pole Juventust ning põhimõtteliselt ka Milani ega Fiorentinat, siis peaks see meeskond sel hooajal väga võimeline olema võitlema tiitlile. Saite küll jagu "väravat naljalt ei löö" Milanist, aga ühele põhifavoriidile, Interile, kaotasite lausa koduplatsil. Kaotatud punktid ka hetkel alumise viisiku tiimidele (Chievo, Reggina ja Ascoli) võivad lõpus päris valusalt kätte maksta. Nende poolt võetud 7 punkti on siiski üsna arvestatav number.
                  Eelmise aasta hooaja kehv algus tähendas esialgses lõpptabelis neile ju lõpus CL kohast ilmajäämist. Nüüd peaks Sensi ainsaks sooviks olema tiitlivõit, aga ma pole selles väga kindel, et ilma mõõnadeta lõpuni lastakse, seega väga Roma tiitlivõitu ei usu.

Kommentaar

Ma ütleks teie jutu peale seda, et ntx Euro 2004 oli terve Itaalia koondis sõltuv ebajumal Tottist. Saadi üle ju...küll saadakse ka Romas.
                    MU FCUK

Kommentaar

Algselt postitas Neevitser Vaata postitust
                      Ma ütleks teie jutu peale seda, et ntx Euro 2004 oli terve Itaalia koondis sõltuv ebajumal Tottist. Saadi üle ju...küll saadakse ka Romas.
                      Euro 2004 oldi väga sõltuv ja põruti väga korralikult.
                      MM 2006 oli treener juba teine, aga see nö üle saamine on üsna suhteline kuna mängud USA ja Austraalia, kus Totti väga palju ei osalenud, olid ikka väga nutuned ja esimeste vastu punkti ja teise vastu võidu sai Itaalia põhimõtteliselt kohtuniku abiga.

Kommentaar

Noo nii sai just ärbeldud Roma edu üle ja kohe saime kaotuse kirja. Vaadates kokkuvõtteid mängust siis halvimast päästis Doni hea tegutsemine väravas.

Mis puudutab Totti teemat siis Totti on AS Romas peaaegu "pooljumala" staatuses. Kuigi ta on vaieldamatult meeskonna säravaim (kuulsaim) mees ei ole ta siisk veel kogu meeskond. Lisaks Tottile on minu arvates suurepärast mängu näidanud Gianluca Curci või Daniele De Rossi.

Kommentaar

Algselt postitas vostrjakov Vaata postitust
                          Lisaks Tottile on minu arvates suurepärast mängu näidanud Gianluca Curci või Daniele De Rossi.
                          Kui ma ei eksi, siis pole Curci sel hooajal mänginud mitte ühtegi liigamängu ja ka palli püüdnud Meistrite Liigas.
                          Ühte suurepärast karikamängu väga kõvaks näitajaks ma ei julge pidada.
                          Lisaks De Rossile on kommentaaridest jäänud mulje, et ka Panucci on väga korralikult mänginud.

Kommentaar

Nii niii mehed. Keegi mäletab eelmise hooaja Märtsi, kus Roma ilma Tottita mängis ja sellest perioodist ka võitude rekord sündis (9 järjestikust võitu vist oli)...Niiet ei ole midagi nii et liiga palju sõltub...

Aga olles näinud enamus selle hooaja mängudest, siis kiidaks ka mõnda meest:
                            Totti, DeRossi, Panucci, Mexes, Chivu, Aquilani!!! Mancini on olnud kõikuv aga Taddei täiesti ok. Doni kohta ei ütle ka ühtegi halba sõna.

Kommentaar

Olen Itaalia Lazio foorumite liige ja oi neid debiilseid riomma fänne on palju....ma siis võrdsutan natuke seisu.
                              Scudetto võitu ei tule kohe kindlasti riommale....ja see on ainuke aasta vb pikaks ajaks kus riomma ja inter suudavad midagi korda saata...ehk, kas nüüd või mitte kunagi...sest järgmine aasta on tagasi nii juve, fiorentina, milan kui ka Lazio sest ma pean teda ikkagi väga võimsaks klubiks.
                              Totti tõenäosus Itaalia koondise eest mängida on sama suur kui mängida Lazios ehk 0% ei tahakski teda enam Itaalia koondise särgis näha.....võtlejahinge nagu Camoranesi ta kohe kindlasti pole...Ennustan riommale 4. kohta see aasta.
                              Kui siin toodi välja riomma parimaid mehi siis tooks ka välja mõne silmapaistnud Lazio mängumehe.
                              CL kohast ollaks maas 4 punktiga.
                              FORZA LAZIO!!!!!
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Ootan kolmandata positiivset tulemust Ascoli vastu......Forza Lazio!!!! Liveranit asendav Mauri saab väga hästi hakkama
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X