HAHA. Ootan kohtumist Uuu-dega.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Ma ei tea kas ma kedagi üllatan sellega, aga võib-olla mõni pole kuulnud Roma hümni!!! Õiged fännid peaks seda ikka teadma
muidu link siis: http://www.youtube.com/watch?v=svbLj...p?video=621525sigpic
Kommentaar
-
Ma ei tea, mind ei huvita mõtetud tühikargajad siin foorumis!Las mölisevad siin, raiskavad vaid oma väärtuslikku aega mingile pasale, mis kedagi ei huvita!Kui saavad sellest õnnelikumaks ja saavad siin oma argielu vajakajäämised rahuldatud siis andku tuld!
Suhtlen ainult inimestega kes võtavad asja tõsiselt ja fännavad hingest romat!
Rääkigu kõik mis tahavad aga kõik teavad roma ajalugu ja saavutusi, ja teavad, et tegu pole klubiga, kes loobiks mõtetult raha tuulde, neil on oma kindel nägemus kõigest, seal on ehe jalgpallikultuur! ja romast on sirgunud mitmeid häid mehi, kes on siirdunud suurklubidesse ja seal valusalt mööda näppe saanud!!!Ma ei hinda üldse neid suurklubisid, kes ostavad mängijaid nime järgi,et oh uus superstaar meil raha on teeme hiigelpakkumised, lõpuks istuvad andekad mängumehed pingil ja staarid kobistavad platsil, kes üldse kokku ei mängi!Nimesid nimetama ei hakka!
Ja see foorumi osa on Roma fännidele tekitatud, ma ei saa aru milleks on vaja siin risustamas käia! Ühesõnaga kui ei seedi ära söö!!!sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusttra hakka või uskuma, et see polegi UuuMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkui sa juba siin sellist infot levitad, kes siis lõpuks see eelmine koll (lazio imeb) oli?May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustKuule tola mine Club Angelisse ja IME seal.
Sempre Forza Lazio!!!
Lazio-Juventuse ajal näete te publiku seas Argentiina peatreenerit kes jälgib oma kaht hoolealust Mauro Zaratet ja Christiano Ledesmad
Tuled siis ka??Hurray to me!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustLazio-Juventuse ajal näete te publiku seas Argentiina peatreenerit kes jälgib oma kaht hoolealust Mauro Zaratet ja Christiano Ledesmad
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Rock Vaata postitustKuid seda Cristian ootama jääkski, kuna lootused sinna pääsemiseks on õhkõrnad.
Kommentaar
-
Algselt postitas markus100 Vaata postitustKas aquilani on ametlikult best meadfieldet in the world? Mis teie asjast arvate?
Kommentaar
-
Zarate on samahästi kui A-koondises. Kuid Ledesmaga on asjalood teised. Näeksin teda tõesti parema meelega Argentiina koondises. Kuid mis teeks tuju paremaks kui The Pussy asendamine Itaalia koondisesDaje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar