Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

respect saarlane......ja olgem ausad Lazio tahab seda võitu rohkem, kui see klubi Milaanist.
    Ennustan härra rossi esimest vahetust Brocchi-Dabo.
    Minu lemmik Meghni, aga on täna eriti heas hoos ja nüpeldab milani vanakesi korralikult. Ja kui peaks juhtuma et Meghni-Mauri vahetus siis võib milan 3 punkti juba kohe ära võtta. Ning närv juba keeb kuna Zarate saab jälle rõõmustada...

Igatahes TÄNA näen ma õiget võitlevat Laziot.
    Non Mollare Mai
    Forza Lazioooooooooooooooooo!!!!!!!
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Mulle aitab jalgpallist.....fuck offf head ööd
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Kohtunik ise ka usub mis teeb?
        yo

Kommentaar

UUU mis seis jäi?
          Algselt postitas Iceman
          Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

wouldn't score in f******

Kommentaar

ps. see mäng tuleks võtta kohtunikele õppekavva, kuidas EI TOHI lipuga peetrid oma tööd teha, täielik loterii oli kuidas vahest offside mida polnud ära vilistati ja seal samas jäeti tegelik offside vilistamata, umbes 5 rämedat viga selle lihtsa reegli vastu nägin vähemalt, jube...

Kommentaar

Veel üks kaotus ehk siis violale ja rossi saab kinga...
                Lazio oli 45 palju parem meeskond aga milanfuckingmerda läks õnnele välja ja kõik sujus ilusasti.
                Galliani ja Lotito vestlesid päris pikalt peale mängu. Võib-olla soovitas juba uut treeneri nime
                Igatahes on väga sitt tuju, kui kaotad head jalgpalli mängides.

Non Mollare Mai!!!
                Forza Lazio!!!
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
                  krt eriti mark ju kui ei saa ühtegi soolo triblamisväravat täna selle penskarite piketi vastu
                  Bonera-Senderos?
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

Kommentaar

Motta on liitunud Romaga Udinesest .

goal.com lugesin .

Kommentaar

Jah lugesin ka just, väga positiivne uudis! Loodame parimat Mottast!
                      Väidetavalt jäeb ka panucci hooaja lõpuni Romasse!
                      Nüüd on Romal kaitses kyll jõudu!
                      Puudust tunneme ehk vaid ühest korralikust ründajast!
                      Podo we Floccari oleks võinud olla Diamoutene oleks võinud olemata olla ehk!

Marco Motta: http://www.goal.com/en/news/1709/rom...a-from-udinese

Panucci: http://www.goal.com/en/news/1709/rom...il-june--agent

Forza ROMA!
                      sigpic

Kommentaar

Ma arvan, et Senderos ei jõua 30 aastaselt kastist üldse välja, välja arvatud juhud kui tema meeskond üle 3 minuti juba surub (aga eks see ole lihtsalt frustratsioon hetkel, mis Milanist ka käpardeid otsib lohutuseks). Üllatus-üllatus, härra peatreener arvas, et mängisime hästi aga meil oli palju ebaõnne.. oleks natuke rohkem õnne olnud oleksime ise vist 5-0 võitnud, jube asjalik jutt ikka veel mehel Fiorentinaga ka ei vedanud, oleks Bologna mäng vähemalt kolmapäevaks lükatud oleks mingigi eelis tekkinud, nüüd tuleb siis minna võõrsile ülimotiveeritud meeskonna vastu, kes hooaja alguse eest tahab kätte maksta. Mingit gurut on vaja kähku külastada, kes eneskindlust süstiks meestesse, sest paraku praeguse seisuga kukub kaardimajake peale Fiore esimest väravat jälle kokku.

Kommentaar

Mexes sai turpi mingi poksija käest

Kommentaar

uudises küll räägitakse mingi lazio fännidest, aga iga koolipoiss saab ka aru, et tegelikult asi nii ei olnud. Teatavasti jääb Panucci aasta lõpuni Romasse ja seega tahab ta ikka platsile saada...No ja uusaasta just saabus arvele veebruari palk ja no maksis mingile jõmmile lihtsalt.

Kommentaar

Motta on hea valik. Loria asemel Diamounte või Panucci kui viimane soovib ning Cicinho asemel Motta, Cicinho võiks mängida keskväljal Taddei asemel. Minu meelest ta kiirem/osavam..

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Niisiis Lazio Eesti peakontoris võtsin vastu otsuse, et lahkun soccerneti "meeldivast" seltskonnast. Võib-olla naasen, kui härra rossi lahkub kas siis lõpuks Irriducibili mõrva läbi või saab ta tõesti kinga, kui Lotitole kurikaga pähe virutatakse. Tõesti alandav on vaadata neid mänge ja seda ebaprofessionaalset meeskonna juhendamist mängust-mängu.
                                Jätan enda kohuseid täitma ustavad Laziale Lazio IMEB
                                Jätsin muide katki plaani derbyt vaatama minna 11. aprillil senikauaks, kui rossi lahkub.

Forza Lazio!!!!!!!!!!
                                Non Mollare Mai!!!!!!!
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X