Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Jah Diamoutenega tahetakse loriat asendada! 26 aastane Malist pärit kaitsja, hetkel mängib Lecces! Eriti ei sooviks teda Romasse, pole neid musti mehi ka sinna vaja niipalju! Ja Loria ehk vanem ja kogenum!
Seda kyll jh, aga mis andmete põhjal sa väidad et kõva?
Ja Loria vanem ja kogenum! Ma pole rassist kui seda arvad!
mõistan su kriitikat! Leidsin lihtsalt , et oleks nüüd kedagi ründesse ka vaja!
Kaitses on nüüd mehi kyll! kui cassetti ja tonetto terveks saaks!
on ikka küll vahe kas mees on must, kollane või valge...Loria oli kohutav kui mänguaega sai, samas varem oli ta head mängu näidanud. Cassetti on peaaegu hooaja lõpuni väljas, kui üldse veel mängib. Mina isiklikult ei näe põhjust, miks ta maikuuks vormi ajada mõneks mänguks? Las puhkab ja ravib, et sügisel tagasi tulla.
Ma ütlen ausalt. Peale Cagliari ja Doria mängu nägemist kadus igasugune jalgpallituju. Pubi-klubiõhtudki jäid-jäävad ära, kui asi ei parane.
milani vastu ootan isegi võitu, kuid käisid siin kõlakad, et kui Lazio ei milani ega violat ei võida saab rossi kinga.
Õige Lazio fänn ei sooviks iial oma klubile kaotust, aga see vana jobu ja loll treener peab kaduma.
Siiski Non Mollare Mai!!!!!!!Forza Lazio!!!
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
esiteks näevad nad jube erinevad välja. Sellest juba peaks piisama. Aga no kui see vastus pole piisav, siis snickersitel on töökultuur ja töösse suhtumine ka veidikene erinev kui valgetel inimestel.
Forza Cozzzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaa ja exLaziale Corradi samuti
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kas roma pidi halval poolel ründama 90 minutit? Minu arust, kui väljak on sitt on see võrdeslt mõlemale sitt....või mis tola?
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Võt kus on alles ennustaja.....cannu saad mulle järgmised Vikingi numbrid ka öelda....ole meheks...
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar