Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Teine poolaeg läks siis veel ilusamaks, Totti teine värav, millega ta lõi iseennats ka vigaseks ära. MAN OF THE MATCH!!! Aind et nüüd on vigastuste pink nii pikk, et kes järgmine mäng üldse platsile lähevad?
    NO TOTTI NO PARTY!!
    Ajah tsauu Donadoni kah, häbi peaks olema nii häid mehi raisata seal platsil...

edit: De Rossilt ka järjekordselt kena kaitsetöö, Vucinic jättis mittu ilusat Totti söötu realiseerimata ja üldse oli kuidagi hall ja hale, sama jutt Perrotta kohta, aga temalt midagi paremat ei ootagi kui Serie C2 taset...Ma ei saan aru miks Faty platsile toodi poolajal, Cerci ei olnud just elumängu tegemas, aga nii varajane vahetus oli täiesti alusetu. Kui suured tüsistused sai Totti 30 mintuilisest katkise põlvega ringi sörkimisest ütlevad ka homsed uudised...äärmiselt halb uudis
    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
    sigpic

Kommentaar

Injury list: Doni, Cicinho, Brighi, Motta,Taddei, Menez, Totti, Vucinic, J.Segio...
      tra ma ei või

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Noh, saab siis järgmine arst kinga?

Kommentaar

Selline uudis siis:
          Francesco Totti’s brace against Napoli on Sunday has cemented his position as the most prolific striker in Italy since the start of 2009.

The Roma captain has scored 24 goals in 28 official games for the Giallorossi. A massive 16 of them have come so far this term – six in Serie A and 10 in the Europa League.

See on sisi 0,8 väravat mängu kohta. nagu üks tuntud poliitik/pätt ütleks selle kohta : POLE PAHAAA
          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
          sigpic

Kommentaar

Kuigi eriline Totti-lover ei ole , peab tõdema et 0.8 väravat mängu kohta ei ole tõesti paha. Ehk suudab vana oma vormi hoida ja meeskonda sinna Euroopasse viiva koha poole tüürida.
            "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

Kommentaar

Fernando Muslera on valitud algkoosseisu Uruguay-Ecuador. viola vastu vaieldamatult parim mängumees Lazio poolelt.
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.
              2.Money talks bullshit(totti) walks.
              3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
              "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Kle Uuu, ma äkki oled siin kirjutanud, aga ma ei mäleta..et kuidas või mis põhjustel ja millal sa LAziot fännama hakkasid?

Mäletan miski 2001 või nii aastal oli päris äge punt. Castroman, Salas, Crespo, Caludio Lepes, Nesta, Nedved...

Kommentaar

Mingi irooniaga segatud kommentaar või nagu päriselt pärid-uurid-tunned huvi?

Olen Lazio pooldaja kuskil umber 2002-2003 aastast. Esimesed memuaarid on 2-2 viik real madridiga, kus Lucas Castroman lõi Laziole värava.
                  Sellel hetkel oli Lazio juba lagunemas ja hiilgeajad vaibumas. Tulid veel viimased täiendused....maailma tippkaitsja Jaap Stam ja Lazio ajaloo kõige hullem-kallem-kahjulikum transfer Gaizka Mendieta.
                  Ütleme nii, et romaga oli Laziot ikka väga raske võrrelda. Lazio ostis jalgpallituru parimaid-kalleimaid mehi. Kahju, et nüüdseks on need ajad seljataga.
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Jah mäletan ka just seda kuidas Lazio oli Cl-is täitsa asjalik. Aga mismõttes oli Romaga raske võrrelda? Roma oli sel ajal veel päris teravas tipus Itaalia mõistes...Pärast tiitli võitmist kaotati Juvele veel viimases vooru 1 punktiga scudetto näiteks...

Kommentaar

Cragnotti ajastul mängis Lazio natuke kõrgemat liigat. Varumeeste pink oli palju pikem,koosnedes maailmaklassi tippudest.
                      Ainuüksi rünne oli hirmuäratav-Crespo, Lopez, Kovacevic, Salas, Inzaghi
                      Iga Lazio fänni unelm oli aasta 2000. Peeti juubelit millal võideti 5 karikat.
                      Oiii jah meenuvad igasugu nimed....Karel Poborsky, Pavel Nedved, J.S.Veron...
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Miks küll 5. väravavaht Muslera nii tähtsas mängus väravas oli??? Argentiinal pole MMil midagi asja....9 meheline uruguay võideti vaevu-vaevu viimastel sekunditel.
                        Fernando Muslera tegi ilusa mängu!!!
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                          Miks küll 5. väravavaht Muslera nii tähtsas mängus väravas oli???
                          See, et Fernando alles hiljuti oli viies valik, ei välistanud seda, et ta ei oleks võinud esinumbriks kerkida. Pigem tõestab seda, et Uruguail on raskusi endale stabiilne esitõrjuja leida. See, kas Néstorist kujuneb ka pikaajalisem lahendus postide vahele, seda näitab aeg.

Kommentaar

Lazio esinumbriks jääb ta pikemaks ajaks. Loodame, et ka koondisele.
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

kas keegi on aru saanud mida teevad kaks nii sitta niggat nagu Makinwa ja Manfredini veel klubis ?

esimese tõi Delio Rossi kunagi kaasa , oli tema käe all kuskil varem mänginud , vahepeal tundus et mees on laenatud välja pidevalt kuhugi , lootsin et nii jääbki - aga ei , selleks hooajaks on mees jälle nimekirjas !
                              vaatasin statistikat - Biancocelesti eest 43 mängu , 4 väravat - mis ründaja see on ?
                              mis tast leanata - kinkigu

seda Manfredinit on erinevalt eelmisest küll palju rohkem näha olnud , aga muljet kui vajalikust mehest ei mingit ; nojah eks 8 mängu eelmisel hooajal ja 0 sellel näitab ka et aeg lahkuda või minema saata on loodetavasti käes

Kommentaar

Laziol on nö deadwoodi väga väga palju ülearu.
                                makinwa ja manfre ei vääri isegi suure tähea kirjutamist. Mehed on täielik saast ja tõesti makinwa on rossi nö pojake. Keegi teda ei taha ja sama käib ka manfre kohta.
                                Minu jaoks on suurem probleem härrad cribari-siviglia kaitses ja baronio keskel...jaanuar peab vähemalt 2 neist igaveseks pingile saatma.
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X