Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Karikas siis võit mingi Portogruaro vastu 3-0.
    Suht ühesuunaline liiklus.
    Loodan, et nii Gonzalez kui ka Foggia jäid Rejale silma. Mainimist väärib ka fakt, et Rocchi asemel võib pingil nüüd olla Kozak....Tommaso on vormist väga väljas.
    Vb eksin, aga see oli 100% B meeskond.

Forza Lazio!!!
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Tottil on vanadusest juba närvikava otsad andnud ? Ei saagi enam Lazio fänne tulevane mäng mõnitada.
      Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Ma mõtlesin,et meie Muntari on üks suur suur kõlupea, kes suudab koguaeg lollide otsustega üllatada, aga tuleb välja, et päälinna pelmeenide kapten Totti ületab teda oma "tarkusega" mitmekordselt..Eriline Homer ikka, vaja hakata kaklema teades, et Derby on järgmine nädal, kust niikuinii on väljas juba Pizarro ja seetõttu oleks tema kohaloleks ülioluline..Järgmine nd näeb siis kuidas kotkad sõna otseses mõttes k.... huntidele pähe, kõrgelt!

Kommentaar

20st reaalsest võimalusest 2 sisse lüüa on märkimisväärselt vähe... Kallutatud jõududest ma ei hakka siinkohal isegi rääkima mitte...
          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
          sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Jr Vaata postitust
            Ma mõtlesin,et meie Muntari on üks suur suur kõlupea, kes suudab koguaeg lollide otsustega üllatada, aga tuleb välja, et päälinna pelmeenide kapten Totti ületab teda oma "tarkusega" mitmekordselt..Eriline Homer ikka, vaja hakata kaklema teades, et Derby on järgmine nädal, kust niikuinii on väljas juba Pizarro ja seetõttu oleks tema kohaloleks ülioluline..Järgmine nd näeb siis kuidas kotkad sõna otseses mõttes k.... huntidele pähe, kõrgelt!
            Ime keskmist

Kommentaar

Ma pigem arvan, et primadonna kardabki üldse Olimpicule tulla. Loodan, et kotkas kes iga mäng lahti lastakse tuleb koheselt tottina koljut ründama....mis sest, et seest juba tühi.
              Hale gay ühesõnaga on see teie so called leader!!!!!!!!!!!!!kiss my ass
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Muslera 1 - Palermo 0
                sigpic

Kommentaar

Miskipärast mängis ainult palermo teine poolaeg. Aga niikaua kuni võidud tulevad on mul pohhui Reja süsteemist.
                  Peale võidu saamist on suurim kaotus Biava....krt miks sa nii tegid. Loodame, et Stendardo saab hakkama tema asemel riomma vastu.
                  Paneme huntidele nüüd ära.

FORZA LAZIO!!!!!!!!!!!!!!1
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Uskumatu. Palju õnne lazio fännidele. Teil on suurepärane väravavaht!!!
                    Ela ja tunne, et elad
                    see on kõige lihtsam
                    filosoofia, mis toimib
                    sule silmad ära vaata
                    tagasi, hinga sügavalt ja
                    hüppa üle iseenda varju
                    tule koos minuga.

Kommentaar

PEKSAME NEED FUCKING HUNDID KA LÄBI!!!!!!!!!!!Ulme hooaja algus..........
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Kui nüüd Uuu suudaks oma tavapärase põrkamise ja hooplemise korraks kõrvale jätta, korraks arukat juttu ajada ning ära seletadad milles seisneb Lazio selle hooja alguse edu, oleks tore. Ühtegi mängu ma näinud pole, aga et eelmise hooja ma ei tea mitmeteistkümnendast esimeseks, selleks peab mingi mõjuv põhjus olema

Kommentaar

Ootan ka süvaanalüüsi. Tõsiselt.

Kommentaar

Uuu, kas paneme shampused külma juba derbi jaoks?
                            Mäng ise meenutas natuke Milan-Juve, ainult selle vahega, et Lazio mängis minu subjektiivsel arvamusel palju paremini kui Juve! (ok erinevus on see, et Laziol oli võimalik ka hetke parim koosseis platsile panna) Mida iganes Reja pärast hooaja eelseid mänge muutis ja meestele rääkis, see on imet teinud.

Kommentaar

Oooojaaaa sampused lendavad igatahes, kui riomma on võidetud.
                              Minu arvamus teemal "Miks on Lazio hea see hooaeg.
                              Peale bellardini lahkumist võttis Reja kriisis klubi üle ja hoidis nad kõrgliigas.
                              Härra lotitoga pole kuskil suve keskelt saadik ühtegi imelikku intsidenti tulnud.
                              Lepiti ära Ledesmaga, kes tegi uue lepingu. Osteti Hernanes, vb kogu selle meeskonna suurim muutus. Suvel testiti igasugu koosseise, kes hakkavad taga liini juhtima ja nendeks meesteks said Lichty-Biava-Dias-Radu.
                              Minu jaoks siiani uskumatuna, aga Mauri comeback....see mees on täiesti uuel levelil.
                              Tooksin välja ka Edy Reja isepärasuse.....meeskond on mänginud täpselt niiapalju kui vaja....ei minda kunagi püüdma mingit ulme 3-0 võitu....see ei loe ju sittagi.
                              Ühesõnaga Reja muutis kõik ja 2-3 uut põhimeest ja meil ongi maailmatasemel meeskond olemas.
                              Loodame, et kõik jätkub samas vaimus...riomma vastu tunnen vaid hirmu Biava puudumise pärast....muidu eeldan kordades lihtsamat mängu, kui Palermo. Sest Palermo ja Pastore on ulme. Soovin neile kõike paremat.
                              Keegi pidi täna võitma. Õnneks oli selleks Lazio!!!!!!!!!!
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Vaikselt peab hakkama nädalavahetuseks valmistuma ja mõned Lazio homod oleks ka ilus maapeale tagasi tuua. Kahjuks pean teile teatama , et tehing Morattiga (Totti punane) ei muuda eriti midagi. Niiet soojenduseks siis mõned näited mis hakkab reaalselt juhtuma:

sigpic

Kommentaar

Working...
                                X