Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
võidu puhul siis pussitame reali fänne nagu traditsiooniks on olnud........Palju õnne võidu puhul. Usun, et aggregate on muidugi riomma kahjuks peale teist mängu ""
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
võidu puhul siis pussitame reali fänne nagu traditsiooniks on olnud........Palju õnne võidu puhul. Usun, et aggregate on muidugi riomma kahjuks peale teist mängu ""
Uuu, sa oled ikka imeline mees/naine küll. Ühel hetkel tuleb nagu veskist, et merda Riomma, merda Riomma, forza Lazio. Nüüd äkki, soovid võidu puhul õnne ja soovid veel meid pussitada ka. Mine arene!
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Päris vägev võit oli. Praktiliselt mitte kuskilt, aga eks see jalgpall ole selline.
Jaa see Roma teater on ikka päris võimas, natuke rohkem kui 60 minutit mängitud ja hakkab peale.
sa oled ise tropp-naine. Esiteks pussitatid Olympico lähedal reali fänne riommalaste poolt(poleks vist välisklubide fänne keda riomma fännid poleks pussitanud).........teiseks soovin tõesti võidu puhul õnne. Ka Lazio sai teenitud 2-2 viigi kodus.KUID tänase mängu põhjal koosneb riomma teesklevatest idikatest eesotsas francesca tottinaga isiklikult kellel oli liiga palju õnne selle niru söödumängu kõrval. Aquastopi väljakule toomine oli küll nagu kaks tilka vett.......ühesõnaga midagi ei muutunud. Reali vahetused, aga teravdasid mängu tugevalt ja imestan siiamaani et Dj Doni Ramose pommlöögi suutis peatada.
Võõrsil saate peksa ja on riommaga teema ammendunud. Interile soovin parimat ja milan jätab külmaks.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kust otsast see võit eikusagilt tuli? Reali võit oleks veel rohkem ei kusagilt olnud. Ja see teesklemise teema. Ega Reali näitlejad eriti paremad polnud, niiet elage üle.
Ennem sünnitavad Ronaldo Ja Tottina kaksikud kui Lazio viimaseks jääb. Lazio sisekliima on väga kehv momendil ja treeneri Delio Rossi võimetes olen ma vägagi kahtlema hakanud. Ilmselge, et püütakse suveni ära venitada kuna hooaeg on olnud enneolematult õnnetu ja kehv.
Suvel parandatakse vead ja ravitakse haavad.
NON MOLLARE MAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kahju, et Mexes suutis saada nii tobedalt kaks hoiatust (üle väljakul jalutamine ja selline kahtlane puutega viga). Iseenest oli Romal väga kena ja lahtine mäng. Kahjuks on antud juhul viik ebaõiglane. Kui kahjuks loevad jalgpallis väravad mitte stiilipunktid seega on viik ja üks punkt lisaks tänane tulemus.
Kommentaar