Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    aitäh, kui minu mediaplayer seda ei mängi. network error vms

Edit: bufferdab nüüd
    eks ta 1 jube slaidshow ole, aga paremat mina küll pole suutnud kusagilt tunni aja jooksul kusagilt välja võluda

edit: siiski sain myp2p-sse sisse - sop://broker1.sopcast.com:3912/29995

Kommentaar

võidu puhul siis pussitame reali fänne nagu traditsiooniks on olnud........Palju õnne võidu puhul. Usun, et aggregate on muidugi riomma kahjuks peale teist mängu ""
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.
      2.Money talks bullshit(totti) walks.
      3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
      "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
        võidu puhul siis pussitame reali fänne nagu traditsiooniks on olnud........Palju õnne võidu puhul. Usun, et aggregate on muidugi riomma kahjuks peale teist mängu ""
        Uuu, sa oled ikka imeline mees/naine küll. Ühel hetkel tuleb nagu veskist, et merda Riomma, merda Riomma, forza Lazio. Nüüd äkki, soovid võidu puhul õnne ja soovid veel meid pussitada ka. Mine arene!
        Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
        Algselt postitas taku*
        Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Päris vägev võit oli. Praktiliselt mitte kuskilt, aga eks see jalgpall ole selline.
          Jaa see Roma teater on ikka päris võimas, natuke rohkem kui 60 minutit mängitud ja hakkab peale.

Kommentaar

sa oled ise tropp-naine. Esiteks pussitatid Olympico lähedal reali fänne riommalaste poolt(poleks vist välisklubide fänne keda riomma fännid poleks pussitanud).........teiseks soovin tõesti võidu puhul õnne. Ka Lazio sai teenitud 2-2 viigi kodus.KUID tänase mängu põhjal koosneb riomma teesklevatest idikatest eesotsas francesca tottinaga isiklikult kellel oli liiga palju õnne selle niru söödumängu kõrval. Aquastopi väljakule toomine oli küll nagu kaks tilka vett.......ühesõnaga midagi ei muutunud. Reali vahetused, aga teravdasid mängu tugevalt ja imestan siiamaani et Dj Doni Ramose pommlöögi suutis peatada.
            Võõrsil saate peksa ja on riommaga teema ammendunud. Interile soovin parimat ja milan jätab külmaks.
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Kust otsast see võit eikusagilt tuli? Reali võit oleks veel rohkem ei kusagilt olnud. Ja see teesklemise teema. Ega Reali näitlejad eriti paremad polnud, niiet elage üle.

Kommentaar

jälle oli natuke õnne 10-mehelise tabeli viimase vastu

Kommentaar

Seda ma ütlen, et varsti ollakse ise viimased.

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                    Seda ma ütlen, et varsti ollakse ise viimased.
                    Sa võid seda öelda küll jah aga tõenäoliselt pead sa oma sõnu sööma. Minu meelest vähetõenäoline, et päris viimaseks langetakse.

Kommentaar

Ennem sünnitavad Ronaldo Ja Tottina kaksikud kui Lazio viimaseks jääb. Lazio sisekliima on väga kehv momendil ja treeneri Delio Rossi võimetes olen ma vägagi kahtlema hakanud. Ilmselge, et püütakse suveni ära venitada kuna hooaeg on olnud enneolematult õnnetu ja kehv.
                      Suvel parandatakse vead ja ravitakse haavad.
                      NON MOLLARE MAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Oleme läinud Totti väravast 0:1 Interi juhtima 38ndal minutil, Totti ikka oskab

Kommentaar

zanetti oskab ka

Kommentaar

ei nojh, viimasel minutil lasta viigi värav, crap.

Kommentaar

Kahju, et Mexes suutis saada nii tobedalt kaks hoiatust (üle väljakul jalutamine ja selline kahtlane puutega viga). Iseenest oli Romal väga kena ja lahtine mäng. Kahjuks on antud juhul viik ebaõiglane. Kui kahjuks loevad jalgpallis väravad mitte stiilipunktid seega on viik ja üks punkt lisaks tänane tulemus.

Kommentaar

Täitsa õiglane viik oli. Kumbki võistkond ei suutnud ennast peale suruda, ka mitte siis, kui Inter mitukümment minutit kümnekesi pidi mängima.
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X