Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Kuna Rioma käis meie kuulsa ründaja juures leppimispizzat õgimas tuli mulle meelde, et olime koostanud Maki Menu IX vahepeal.

Mul südamest hea meel, et teie ainukene tõsine ja tõeliselt andekas jalgpallur Mäkkpizza sai aru, et pizza äri on kordades tulusam, au ja kuulsust toov tegevus, kui kanda seda tuumasõja taeva värvi särki ja lihtsalt sõna otseses mõttes lasta ennast mõnitada, Lazio ei ole kunagi headest jalgpalluritest hoolinud, nende eesmärk on lihtsalt teha odava pestud raha eest tsirkust.

Kurb selle loo juures on see, et Lazio majandamise skeem ongi rajatud kogu selle MAKIPIZZA äri peale ja kui see kokku kukub siis ma ei tea mis saab, tuleb hakata PRIALT toetust hankima ja üks korralik karjamaa võsudest puhtaks niita.

Kurb on ka veel see, et MÄKKPIZZA-le endale ei jää isegi mitte 1% müügitulust kätte, hea kui ta jootraha omale saab, kogu kasum lihtsalt osavalt liigutatakse TSIRKUSETRUPI " USSR LAZIO " hüvanguks.

Kole vaatepilt, et ühel asjalikul ja ettevõtlikul neegril tõmmatakse nahk sellisel alatul viisil ülekõrvade, kes ei oota, et banaan talle ise pähe kukuks.
    sigpic

Kommentaar

Ilus idülliline muinasjutt
      Aga konks on see, et tegelikkuses Lazio on maailma üks finantsiliselt paremini juhtid firma JA MakiPizza on hoopis see ahv, kes peab nii pitsaäri, KUI KA pumpab 600 000 euri iga aasta Lotito taskust. Mehelt kes loodan midagigi tagasi teenida, aga alati kui leitakse mingi klubi suuda maki venitamistaktikat kasutada. Jaanuaris on võimalus jällegi tekkimas. Kuid kuna ta on paras trapea koos paari teise peeruga olnud ei kao ta kunagi Lazio fännide südamest....klounide peakloun ta on ja jääb. Mõttetu mees.
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.
      2.Money talks bullshit(totti) walks.
      3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
      "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Edu tänases EL mängus.
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.

Kommentaar

:S Kahju....olite Levadiaga samade punkidega, aga mängisite viiki viimase mängu Osasunaga. Ehk siis Debrecen ja Levadia said alagrupist edasi mu tutias FiFa12nes.
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Taaskord tuleb kahjuks noomida Roma fänne. Oleme palju pidanud kuulma teie vägevast noortemeeskonnast viimastel hooaegadel. Seega olime kõik põnevusega derbyt ootamas, et ennast proovile panna selle vägeva jalgpallimasina vastu. Nüüd on juba mitu päeva möödas ja te isegi ei kavatse mainida noorte Huntide tulemust enda teemas (ega ka üheski teises teemas kus läbustate)... I smell Rat(s)...

Campionato Primavera,Lazio-Roma 3-3 26 Novembre 2011
            LAZIO-ROMA 3-3 (2-3)
            4' Ciciretti (R), 12' Barreto (L), 19' Leonardi (R), 22' Caprari (R), 38' Barreto (L), 88' Cilfone (L)

Lazio mängis lõpus 10 mehega, sest kapten Crescenzi sai punase kaardi.

Kommentaar

Sellest Gonzalo Barretost ka asja saab ? Kunagi ostsite ta üsna arvestatava summa eest noormängija kohta. On siis tegu uue Zaratega ?
              Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

C-c-c-c-c-c-c-c-c-c-c-c-c-combo breaker!!!!
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Raske küsimus... Barreto ja Ceccarelli paugutavad Primaveras mõlemad korralikult, samas olles näinud highlighte ei ole lootused väga kõrgel, Primavera tase (kaitsemäng) on täielik katastroof.

Euroopa Liiga! Moldaavlastega massiivne 0-0
                  Õiglane tulemus vist... nõmedalt kukkus välja igatahes, oleks eelistanud täna Vasluile kaotust ja Sportingu mängus pingevabalt lustimist noortega.

Kommentaar

Kuna Cisse otsustas nüüd lõplikult Poojunniks või Makinwaks hakata ei pahandaks ma Rejaga kui ta Cessarelli või Barreto A meeskonda võtaks.
                    Barretost võib kindlasti saada hea mees. Kõik sujub ilusasti. Sama ka Ceccarelli kohta.
                    Olin ise ka nii laisk ja ei maininudki, et Lazio võttis sittuvate huntide vastu ilusa viigi...tulles 3-1 tagasi 10ne mehega.
                    Aga täna võivad riomanistad mõnitada....Lazio oli hale....Cisse ja Sculli täielikud luuserid.
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
                      Raske küsimus... Barreto ja Ceccarelli paugutavad Primaveras mõlemad korralikult, samas olles näinud highlighte ei ole lootused väga kõrgel, Primavera tase (kaitsemäng) on täielik katastroof.

Euroopa Liiga! Moldaavlastega massiivne 0-0
                      Õiglane tulemus vist... nõmedalt kukkus välja igatahes, oleks eelistanud täna Vasluile kaotust ja Sportingu mängus pingevabalt lustimist noortega.
                      Kes teil need noored on ? KLOSE JA CISSE ?

Kas mitte ei oleks võinud kohe euroopa liigas noortega peale minna, teades, et ega teil seal just pikka soolaleiva pidu ei tule.

Enriike lõi pudelil MUMMi sampal korgi pealt ja ütles: Jänes śampust ei joo.... ja pani noored mängu.Vähemalt me tegime ennast ühe korra täis, aga mida teie teete, lasete sisuliselt väntustada ennast, laaberdada igal suvalisel joobril endapeal.
                      Järjekordselt siis kamp pühapäeva pallureid, kes reaalelus on osaliselt poliitikud ja üleüldse kehvas füüsilises vormis olevad isikud: kokad, töötud, traktoristid, kohamehed jne... imesid teiega viigi välja...respect Vasluile lihtsalt.

Ma ise kardan, et hoopis Sporting tuleb ja lustib teiega kodukamaral....muidu oleks sellest savi ja asja võiks võtta kui suure ja naljaka komöödia tükina teatrist, aga lihtsalt meil AS ROMA fännidel on piinlik, et selline orgia peab toimuma meie kodustaadionil.

Üldiselt Lazio seniste esituste põhjal võiksite teha ametliku pöördumispalve UEFA-sse ja lihtsalt tunnistada puhtsüdamlikult, et teie tase ei vasta Euroopa liiga nõuetele ja te tahate, et teid kõrvaldataks sellest seltskonnast...vormel ühes öeldakse nende kohta liikuvad shikaanid, jalgpallis ilmselt punane latern.

Peab tunnistama, et UUU kõhukrambi jutt vastab tõele, käisin minagi täna peale Lazio-Vaslui mängu erakorralise meditsiini vastuvõtus, aga võta näpust järjekord oli meeletu, inimesed istusid ja külmetasid väljas ja pange tähele enamik neist olid Lazio enda fännid
                      Öeldakse, et naer on terviseks, kuid selline komöödia nagu "LAZIO" ületab ja lööb kõik kassahitti rekordid.
                      sigpic

Kommentaar

ahahhha milline luuser sa oled
                        Te ise sittusite ennast täis ja ei saanud alakruppigi...lahe vabandus ka muide sul.
                        Ja tuletan meelde, et peale seda viiki on meil viimasel mängul ikka võimalus edasi saada....see ei ole kindlasti häbistamine.
                        Häbi oleks Sportingule 7-1 kaotada....või Genoale 4-3
                        Ja tuletan meelde, et Hanno Pevkur pidi riigi reservidest 34 miljonit eurot kogu euroopa haiglasüsteemile juurde maksma, et katta kõhuligaste siirdamisi, näo-suu piirkonna iluravi/lõikused ja matuste kulutusi peale udine-rioma mängu.
                        Ainuke kes võitis oli usa....kuna mäng ja surmale määratud vangide tähtajad pandi ühele ajale.
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

miks te ei võitnud? Nüüd nutan siin oma eurosi taga..

Kommentaar

Ma ei panustanud Laziole...mingi imelik tunne kripeldas sees. Vendetta nägi kogu mängu ja nagu aru sain siis 75 minutit mängiti debiile väljakult ja kui Reja tegi vahetused tekkis korralik surve, kuid rong oli juba läinud.
                            Viimane voor 15. ja kõik on veel võimalik....natuke paremad võimalused edasi saada kui Cityl....
                            Novara vastu on tunne, et Cisse väljakule ei saa. Nüüd on kõik Cisse teha...kas hakkab pointile pihta saama või ei.
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                              Nüüd on kõik Cisse teha...kas hakkab pointile pihta saama või ei.
                              MustLõvi elik djib ise on twitteris üsna härga täis.

All of you fuckers like to talk you will regrets youre words soon bye you bunch of idiots

You will see really who i am i will make all of you haters regrets youre words for my real fans i thank you for the support

for the real supporters i will be back scoring soon im promise you good night

Kommentaar

Härga täis jah...tnx et copysid.
                                Igatahes ühtepidi lahe, et ta on viha ja tahtmist täis ja tõmbab tagasi Lazio idiootidest fännidele, aga ta lendas juba Twitterisse hetki peale dushiruumist tulekut. See ei ole minuarust normaalne.
                                Igatahes, KUI Reja üldse enam talle lähiajal võimalusi annab siis krt hakka väravaid lööma ja kokku mängima keskväljaga. Asi on ikka väga ära vajunud võrreldes esimese 5-6 mänguga liigas ja Euroopas. Klose pole küll skoorinud, aga on väga tehniline ja tuuning igasugu olukordasid.

FORZA LAZIO!!!
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X