Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Peale ilani viiki on seis pingeline. Napoli nüüd vaevalt novara vastu vääratab. Nad on ikka väga kehvas vormis. Ehk siis viiene punt Napoli küll natuke tagapool, kuid siiski hakkab ära venima. Ma endiselt arvan, et riomma äkki meelitab mingi 1-1 või 0-0 viigi välja. Kuid ma ei oleks enda ennustusoskuses pettunud kui rube võidab ka 6-0 Vahet pole.
    Mul Lazio üle muidu täitsa hea meel ja kõik tore peale seda Klose duublit, aga Marchetti on 1 kuu outis ja see võib tähendada mega langust. Väga suur tagasilöök.
    Neljapäeval siis EL mäng...eks näis mis saab.

FORZA LAZIO!!!
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Miro on ikka nujh t6sine pärl Laziole vist
      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
        Ja pm võite oma Benfica kotka endale aanusesse lükata....see on tõesti Who the Fuck is Benfica.
        Benfica mängib CL-is, edestades ManU-t. Lazio aga paistab et ei saa isegi Sportingugagi hakkama.
        Muide klubil maailmas kõige rohkem ametlikke klubiliikmeid (paid membership)- üle 200 000, millega ollakse ka Guinnessi rekordite raamatus. Isegi rohkem kui ManU-l, Real Madridil ja Barcal.
        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

See, et ta CL mängib on tänus sellele, et ta on mudaliigast ja sattus heasse alagruppi...kus manul on tõsine mõõnaperiood. Vanast heast ohtlikust manust on ainult natuke juusuthaisu alles.
          Beenisfica langeb uues voorus nagu konn.
          Ja kui ma küsin, Laziot tead? Ja kui ma küsin sa Benficat tead? Siis 80% lambiküsitlutest ütleb WHO THE FUCK IS BENFICA!!!!!!

Kaitz-Klose on tõeline imeost. Transfer of the season igas vaatenurgas. Ja olen ka Cisse seljataga.
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Ja kui ma küsin, Laziot tead? Ja kui ma küsin sa Benficat tead? Siis 80% lambiküsitlutest ütleb WHO THE FUCK IS BENFICA!!!!!!
            Mitte, et mul kummastki klubist sooja või külma oleks, aga ma ei oleks selles väites nii kindel. Tõenäoliselt need lambi 80% ei teaks ka Laziot.

Kommentaar

Kust tead...vb sattusid mulle just sellised lambivennad, kes teavad
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Ha, no siis küll

Kommentaar

Kust tead...vb sattusid mulle just sellised lambivennad, kes teavad
                  Algselt postitas AndresR Vaata postitust
                  Ha, no siis küll

ääää... :O püüdke ome eraelu ja flirtimine privaatsõnumites ära ajada...
                  FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                  sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                    ääää... :O püüdke ome eraelu ja flirtimine privaatsõnumites ära ajada...
                    Närvid juba enne tänast mängu nii krussis? Õige kah muidugi..

Kommentaar

Ja mis cockyns sind see kotib mida teie mõttetu linnarivaali teemas kirjutatatakse. Sa ikka vaata oma As Prussakatörje teemat. Ja ole valmis. UUU peakontor on Euroopa haiglate ühenduse koostööpartner ja hetkel käivad meeletud ettevalmistused tänaseks komöödiaepisoodiks. Mina igatahes enda valmisolekut ei usalda ja hakkan peale viit vaatama komöödiaid nagu "Its all about Mary" "Ghostbusters", "Monkey with her yellow suit" jne. See tõepoolest lõdvestab kõhulihaseid ja hoiab nad valmis. KUID me kõik me kõik loodame, et täna õhtul juhtub ime ja totti oskab täna mängida koos oma 10 ahviga. Kui nad suudaks viigigi teenida siis jääb kogu maailmas ära meeletud traumadehood. Loodame teile vaprad hundid!!!!!! Mina usun, et suudate vähemalt ühe korra selle hooaja jooksul hästi mängida. Litsuga rubentussi ahvid nagu prussakad vastu muru sodiks.

FORZA RIOMA!!!!!!!!!!!!
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Võimalik tänane algrivistus:

The Messenger: Stekelenburg, Rosi, De Rossi, Heinze, Taddei, Viviani, Pjanic, Perrotta, Totti, Lamela, Osvaldo
                        Gazzetta dello Sport:
                        Stekelenburg; Rosi, De Rossi, Heinze, Taddei, Pjanic, Viviani, Perrotta, Totti, Osvaldo, Lamela.
                        Corriere dello Sport: Stekelenburg; Rosi, De Rossi, Heinze, Taddei, Perrotta, Viviani, Greco, Pjanic, Totti, Osvaldo

Corriere della Sera: Stekelenburg; Rosi, De Rossi, Heinze, Taddei, Perrotta, Viviani, Pjanic, Totti, Lamela, Osvaldo
                        The Romanist: Stekelenburg, Rosi, De Rossi, Heinze, Taddei, Viviani, Pjanic, Perrotta, Totti, Borriello, Osvaldo
                        Time: Stekelenburg; Rosi, De Rossi, Heinze, Taddei, Perrotta, Greco, Pjanic, Totti, Lamela, Osvaldo
                        The Republic: Stekelenburg; Rosi, De Rossi, Heinze, Taddei, Perrotta, Viviani, Pjanic, Totti, Borriello, Osvaldo
                        Kaitseliin on nii krõll, et lihtsalt ei saa kurvastada.

Kommentaar

Ma olen teiega ausad mehed.
                          Mõni kord aastas lihtsalt juhtub selline olukord, kus sa pead mõõtma raha tähtust ja aru saama mis on hea panus. Täna läheb suurem summa Juventuse võidu peale. Siin lihtsalt kahjuks pole muid võimalusi. Eks positiivsust otsin selles et vähemalt Milaano tütarklubi on kinnimakstud kohhtunike ja homodest Lazio armupaariga ei tiiruta tabeli tipus....
                          Kuid siiski loodan jõuluimele...
                          FORZAAA ROOOOMAAA!!!!!!!!
                          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                          sigpic

Kommentaar

Mina sinu asemel häbeneks silmast peast.. ultra või asi. Isegi Lazio fännidel on suurem usk teie klubisse täna kui soccerneti roma kisakoori tüdrukutel.
                            Ei ole te esimene ega viimane klubi, kes vigastuskriisis tabeli liidriga mängib, selline kriisiolukord paneb kõik endast 150% andma, eriti tõelised Gladiaatorid ja Kuningad nagu DDR ja Totti. Borrikas pange ka mängu ja kui everything else fails... siis Osvaldo peaks värske ja tahtmist täis olema. Ei näe variantigi, et Buffon puhaste paberitega pääseks täna õhtul.
                            Forza Luis Enrique! Forza Totti! Forza La Maggica!

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                              Ma olen teiega ausad mehed.
                              Mõni kord aastas lihtsalt juhtub selline olukord, kus sa pead mõõtma raha tähtust ja aru saama mis on hea panus. Täna läheb suurem summa Juventuse võidu peale. Siin lihtsalt kahjuks pole muid võimalusi. Eks positiivsust otsin selles et vähemalt Milaano tütarklubi on kinnimakstud kohhtunike ja homodest Lazio armupaariga ei tiiruta tabeli tipus....
                              Kuid siiski loodan jõuluimele...
                              FORZAAA ROOOOMAAA!!!!!!!!
                              Roma saab täna vähemalt viigi.
                              sigpic

Kommentaar

täna on päev kui Mänju fännid on Chelsea poolt ja Nazio fännid on Roma poolt!? Pühamüristus ja trolololooo. Ma ostan täna loteriipileti.

Kommentaar

Working...
                                X