aga tuli lõpuks kokku 3 punast ja 0:3?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Nii naeruväärselt teenitud punast pole ammu näinud. Tal läks vist meelest, et seis pole 0:0
Elagu BojanMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustNii naeruväärselt teenitud punast pole ammu näinud. Tal läks vist meelest, et seis pole 0:0
Elagu Bojan
Kommentaar
-
Algselt postitas Balian47 Vaata postitustPole vaja siin Bojani lahmima hakata, ta ise sai ka aru, mida tegi, sisuliselt oli juba enne seda punast mäng tehtud nii et vahet pole.
palju Heinze punase kaardi koef on tulevasel mängul? bojani olukorras oleks võinud ka tema pesema minna.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustD12-I´ll Poojunn On that shit
Üldiselt see mida Bojan " WHO THE FUCK IS MESSI ?" Krkic täna tegi iseloomustab ilmselt hästi seda, mis kõhutuuled meie telgitagustes ja riietusruumides puhuvad.
Ei näinud mina gladiaatoreid väljakul eriti 2 poolaeg...
Üldiselt kaua Juanil lastakse seda tsirkust teha, mitmes hooaeg see juba on mille ta keskkaitses ärasitub. Tema tegevus näitab, et tal on täiesti pohlad mis tulemusega mängud lõpevad ja mida keegi temast üldse arvab, tüüpiline BRASS, kes 30-nele liginedes kaotab motivatsiooni ja langeb keskeakriisi.
Taddei-Cicinho võiks ka juba ajaloo anaalidesse kirjutada, et kaua võib, need mehed on Romas ennast juba ammu ilma ammendanud.
Hetkel mõeldes, ega Enriiket poleks väga kellegi asisemaga ka asendada, Spalletti ehk või siis Ancelotti, et üldiselt hetkel on pigem viga mängijates, kes ei suuda oma potentsiaali realiseerida väljakul.
Uute tulijate eetika ja võitlemisvaim ei tundu pooltki nii tugev kui meestel kes tõid meile milleniumi paiku scudetto.
Väga võimalik, et meile just sellist raputust vaja oligi, et midagi paremuse poole liiguks paneb Enriiket veel rohkem pead murdma.
Kuigi hetkel on seis selline, et nädal nädalalt on kõik aina hullemaks läinud, ma ei leia, et need paar uut meestki jaanuaris midagi muudaks, ma hetkel ei saagi päris täpselt aru mis tiimis käärib, aga nu totaalselt on juba meeskond olnud ballastist väljas viimased aastad.
Kaitse on kõige alus ja sedapole me pidama saanud, seega meie hädad jätkuvad.
Olen siiski lootusrikas, mina näen kuskil valgust ja ma oma vaimusilmas näen, kuidas me lõpuks peale kõike neid triibulisi taas triumfeerime, uskumus on, et see sitt mis hetkel meile kaela sajab pole ilma asjata...FORZA ROMA!!!sigpic
Kommentaar
-
Raporteerin Tartu Maarjamõisa esmakorralise osakonna uksetagust. Peale mängu sõitsin kiiresti haigla poole. Visuaalselt nägin kuskil 2km pikkust järjekorda....inimesed nutsid, kõhud olid ribadeks, suunurgad täiesti puru. Küsisin ühe noormehe käest, et sul nagu kõik ok, aga mis käel viga. Ütles, et lõi vastu lauda nii kõvasti samal ajal karjudes...."No pekki see ei ole päris"....x-ray näitas käe ja randme piirkonnas 6 mõra. Ühe peaarsti sõnul oleks tänane õhtu olnud katastroof, kui poleks selliseid ettevalmistusi tehtud. Ja tänas siiralt UUU peakontori riskianalüüsijaid. Ilma korralise ettevalmistuseta oleks abivajate rivi ukse piidast kuni Mäo ristini ulanud.
Jumal tänatud, et kopterid hooldusest tagasi sai toodud. Terviseriketega inimesi veetakse 24/7 haigla poole.
Eestist pole seni veel surmajuhtumeid registreeritud. Arstide sõnul on see ime arvestades mängu pilti ja tulemust. Uuel nädalal tuuakse alampiir 5 minuti võrra allapoole....nii nagu UUU spetsialistid on ammu ette kirjutanud.
Kahjuks aga tuleb teateid 45 inimese surmast Rootsis, 12 juhtumit Saksamaal ja 5 surma Itaaliast.
Kuna see jama lõpeb???
PALUN ÄRGE VAADAKE RIOMA KOMÖÖDIASERIAALI, KUI TEIE TERVIS JA TREENITUD EI VÕIMALDA
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Maarekil muidugi hea meel. Sai ju omaarust suurelt klubilt punktid röövitud. Delio Rossi teab seda ja Sinisa Mihaljovic teab kas seda, et selle kusese pundiga midagi ei saavuta. Ja rioma võitmine oli nagu sital käimine. Nagu igapäevane elementaarne tegevus. Teed ära ja ei mäletagi hetk hiljem.
Luis Suarez muidu võttis 10000% värava ära ja siis Muslera tõrjus selle penalti koos sõbra latiga.
Sa tead ise ka, et Poojunn ei saa ennast Suarezeks juua ta si...... ennast kellekski teiseks. Selle eest, et ta rätiku vihaga vastu maad viskas saab ta 40 000 eurikut trahvi.
Edu järgmistes kahes mängus....meil kuluks teie abikäsi ära. Kuigi ma ei julgeks riommale 1 eurosenti ka panustada.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar