Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma soovinin jõuluvanalt, et totti kuningas jääks ikka romasse. Muidu on katastroof tulekul...MUIDU tuleb tema positsioonile keegi, kes päriselt ka mängida oskab.
    Ja mis puutub Chivu teemasse siis printeri rotid pigistasid temast parima välja...kaltsu saate teie ju endale tagasi. Ehk ostate teise klubi mädanenud väljaheiteid endale. Aga näe Lazio näide on palju ilusam. A.Nesta tuleks kasvõi uuel hooajal oma karjääri ikkagi Laziosse lõpetama, ta on endiselt tase.
    Chivu metafooriline toiduahel siis.

Chivu-edaspidi mandariin

Mandariin/Rioma->Mandariin/Inter->söödud/seeditud/väljundatud haisev fekaal/Rioma
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Corluka on jah sihikul, kuigi minu arvates on ta liiga kivijalg ja äärel ta tervausi väga looma ei hakkaks, aga kaitses peaks hakkama saama. Siis on veel samale positsioonile vaadatud Jan Votenburgi , Stekelenburgile tuttav mees. Boriello suund on vist saksamaale minemas...Ja ründesse meil minu teada pole kedagi vaja? Olemas on ju Serie A Parim tipukad Osvaldo ja Totti, Saapamaa parimad CF/wingerid, Bojan , Borini , Lamela. Nende taga on veel Pjanicid jne. Ühesõnaga oste oleks vaja ikak sinna kaitsefaasi, küll Osvaldo juba muretseb ülejäänud probleemide pärast!
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

Kommentaar

Nazio - Atletico Madrid!!! Hispaania vingeim klubi vs Itaalia kõige nõmedam klubi! Nalja hakkab saama! AUPA ATLETI!
        So self aware so full of shit

Kommentaar

Loosikäsi on tõmmanud fantastilise, kirgi kütva ja põneva vastasseisu - pealinnad omavahel.
          Tõeliselt suurepärane loos, mitte kergeim aga kahtlemata vihane duell. Arvestades siinseid meeleolusid, Giallorossi Rome, are you with me ??????
          Forza Atleeti !!!!! Viva Los Colchoneros !!!!
          "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
          These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Kahju, et Manut ega Cityt ei tulnud. No feim no glory...nüüd tuleb mängud lihtsalt läbi mängida selle mõttetu saastaga. Ma olen seda atleticomadridi kuskilt kuulnud...krt ei tule praegu meelde. Aga saab mõnus olema läbi peksta nii atletico peenised kui ka nende "sõpradest" kääbusklubilasi riommakaid. Primavera poistele tööd natuke.

FORZA LAZIO!!!
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Kui see mudilaskoor on teie vägevad ultrad, siis vähemalt tribüünidel lauldakse teid maa alla
              Soliidne loos tõesti, Madrid vs Roma. Ootame atleticomadridilt siis korraliku previewd kui actioniks läheb. Esialgu puusalt pakuks, et AM on edasipääsu suhtes kuskil 60-40 favoriit, aga playoffides võib kõike juhtuda... Peaasi et ikka korralikku möllu ja tulevärki oleks mängudes sees.

Kommentaar

Iglesiasel on kõvasti mõtteainet, kuidas Bayern nüüd võita. No ma mõtlen virtuaalsel Iglesiasel mu Fifa12s. KUI võidate lähete rubentusisga kokku. Lahe, et on olemas mängukosnoolid, kus saad teha kõike mis on reaalses elus võimatu
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Minujaoks ilmselgelt põnevaim paar Euroopa Liigas. Tuleb tuline andmine ja arvestades Atletico ebastabiilsust sel hooajal (vähemalt koduses liigas), siis on Laziol siin selge šanss olemas.
                  "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Kõige lahedam, on see, et sinna on niipalju aega. Kui kedagi jaanuaris ei osteta siis vähemasti on Mauri tagasi, et Lazio ridasid tugevdada.
                    Paluks siis Udine võitu!!!Oleks võimas.
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.

Kommentaar

Kui erinevad võivad olla Lazio fännid.
                      Uuu suust tuleb esimese asjana totrus, keskel on veel totrust ja lõppus kohe eriline ports totrust. Sama mõistlik, kui arutada surnud Leniniga kapitalismi võitudest - vastu tuleb korisevat läminat ja kommunismi(mäda) õõvastavat lehka.

Vendetta in the other hand is a fella, kellega võib isegi mingit dialoogi sarnast elajat aretada ja puuris kasvatada.
                      Ja seda ei ütle ma seetõttu et Laziale vents meid favoriitideks lükkab. Tegelikult usun, et tuleb väga võrdne paar ja 50- 50 võimalused. Showd, draamat ja väravaid tuleb igale maitsele.
                      "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                      These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Kas sul on käsk minuga dialoogi ajada? Minul küll pole ja Lazio teema suure osanikuna mul väga kurb meel ka pole, kui sa oma tarkusi siia ei pajata.
                        Ole õnnelik, et ma adlediko matridi teemasse pole kunagi sisse ujunud.

FORZA LAZIO!!!
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Uuu läks kurjaks või? Võta kähku rohud sisse, muidu tead küll mis juhtub jälle. Jäädki sinna peldikusse kinni
                          So self aware so full of shit

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                            Kas sul on käsk minuga dialoogi ajada? Minul küll pole ja Lazio teema suure osanikuna mul väga kurb meel ka pole, kui sa oma tarkusi siia ei pajata.
                            Ole õnnelik, et ma adlediko matridi teemasse pole kunagi sisse ujunud.

FORZA LAZIO!!!
                            Nagu ma ennegi olen rõõmsalt naeratades selgitanud, siis Lazio vastu ei ole mul väga midagi. Eks kõigil omad veidrused Aga UUuu sa oled ju kirjaoskamatu ! Atletico Madrid on õige kirjapilt. Õpi selgeks, see jääb veel pikaks ajaks sind kummitama.

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                              Jan Votenburg
                              arusaadav
                              Algselt postitas JT8055
                              Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Vabandused...tõesti Atletico Madrid on õigekiri. Õpin vaikselt neid väikseid klubisid Ma usun, et sul Lazio on juba nii meelel kui keelel, aga kurb on see et peale veebruari sa juba sooviksid, et enam poleks nimi Lazio sul meeles
                                Ja Branco....kus mingi kaamera mulle külge pandud...peldiku riiv jäi tõesti kinni...vb sellepärast läksingi närvi. Perse, homme toon uue ukse. Nii ei saa neid rioma mänge vaadata....palu kogu aeg lõppseisu maili teel.
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X