Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

wazntme. Oleksid pidanud nime küsima

Kommentaar

Algselt postitas DCMA Vaata postitust
      Reede öösel Protesti ees oli päris huvitav vaatepilt, nimelt üks noormees kellel oli AS Roma sall kaelas, vedeles maas täiesti juua täis
      Pani mõtlema kohe, et kas keegi siit ? Aitasime ta püsti muidugi.
      No kindlasti keegi siit. Balian, F.Totti , hofnar? Või ronis count suurde linna ?
      cannuman eitab, francesco dead and gone
      "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
      These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Keegi teab mis päev eile oli ? ja mis eile juhtus?

Kui mingeid andmeid on, või keegi hea inimene sattus mind eile nägema, siis palume sellest teada anda soccerneti rikketelefonil 1010101010!

Forza S.S. LAZIO!!!
        sigpic

Kommentaar

Mina see ei olnud. Aga kurat, päris hea rsk, lakkuda teile meeldib!

Kommentaar

Midagi on ikka väga viltu taastusraviga. Lulic ja Klose on 99% out selleks seasoniks...nüüd aga kuulutas sslazio.it ametliklt, et Brocchi on ka väljas...et vaja läheks veel 3 kuud, et täiesti korda saada. WTF? Alles oli 3 kuud väljas.
            Lecce vastu läheb raskeks.

Non Mollare Mai!
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.
            2.Money talks bullshit(totti) walks.
            3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
            "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Aaa muidu Ederson on pm Lazio mängija. Otsib maja Formello lähedale. Üks supertäiendus on igatahes olemas.
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                Välja ostetakse ka Gago ja Marquinho ja veel jahitakse mingit 17 aastast River Plate mängjat nimega Ocampos
                See Ocampos pidavat olema "argentinian c.ronaldo" chelsea, barca, liverpool ja printer pidavat ka teda väga endale meelitada tahtma. 17a ka alles ja juba päris suure luubi alla võetud, ei tea tast väga palju arvata, aga nii palju kui lugenud olen siis väga mööda temaga panna ei saa. Midagi temas peab ju olema.
                So self aware so full of shit

Kommentaar

Algselt postitas DCMA Vaata postitust
                  Reede öösel Protesti ees oli päris huvitav vaatepilt, nimelt üks noormees kellel oli AS Roma sall kaelas, vedeles maas täiesti juua täis
                  Pani mõtlema kohe, et kas keegi siit ? Aitasime ta püsti muidugi.
                  Pakun et see oli Uuu. Või on lõpuks mu 2007 aastal kaduma läinud sall üles leitud.

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
                    Pakun et see oli Uuu. Või on lõpuks mu 2007 aastal kaduma läinud sall üles leitud.
                    äkki on lahendus hoopis siin.
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

Ederson tundub tõesti selline teie kaliibriga mängija olevat, et siis Serie Bs oleks talle tulevikku küll. Palju õnne järjekordse flopi eest! mul on siiralt hea meel lausa teie üle.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                        äkki on lahendus hoopis siin.
                        Excellent, Mr. Holmes, Excellent!

Kommentaar

Agoonias oled sa isegi peaaegu usutav. Ma nüüd imestan miks milan ja rubentuss teda taga ajasid? Ta ju umbes selline flop nagu adriano, poojunn, oss, kaerajaan näiteks? Ja mis kõige hullem...ta tuleb tasuta.
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
                            Excellent, Mr. Holmes, Excellent!
                            Teie kahjuks, minu õnneks on see vale. Tipsutasin Tartus.

Kommentaar

Rejaga oli intervjuu ja nagu aru sain siis Klose võtab Laziot ikka väga tõsiselt kuna palus ennast igas mängus varumeeste pingile panna. Mitte mängima, aga oma meeskonnakaaslastele toetuseks. Ja nagu välja tuleb on ta Edyga väga head sõbrad.
                              Ning midagi siis meie kääbusklubist naabritele

Prandelli was at Formello this week. Did he support the players?

“Yes, we talked about this. He’s following Mauri, Marchetti and Ledesma. I’ve supported them, especially because Mauri is experiencing an extraordinary period of form. He would be ideal as the national team is playing at a very good tactical level. However the coach will make the evaluations.”

Marchettiga tehti vast juba verbaalne kokkulepe. Rubentussi Puffy imegi voolikut. Ledesma on kaasa mänginud absoluutselt kõik Lazio liigamängud koos enamuse Cupi ja ELiga. On ju ilmselge, et ta pole mingi maailma tipp, aga ta on vastupidav ja on korduvalt man of the match olnud. Kuna Laziol pole tema asemele samaväärset siis pidev mängimine on väsimust ja kehvasid mänge samuti toonud...Lotito teema ilmselgelt. Ning Mauri on ammu teada Prandelli(endine FS2000 põgenik) hea sõber ja kamraad. Üks neist kolmest saab kindlasti kutse. Aga ma ei oleks üllatunud, kui kõik kolm saavad.

FORZA LAZIO!!!
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Peaks nagu trollima siin veidi pärast megahaledat viiki. trololo. Uuu

Kommentaar

Working...
                                X