Ma olen jumala kindel, et ma postitasin siia mõned ajad tagasi, imelik. Vb tekkis mul foobia peldikusse JÄRJEKORDSELT kinni jäämisel. No tänud remondimees kes sa mult 35 euri võtsid, et mind välja aidata. Kõigepealt õigisid kõik mu Nutella võimäärde ära ja siis kuulasid pool tundi Iglesiase viimast hitti youtubis. Magasin mõlemad pealinna klubide mängud maha....näen vaid skoore 4-2 ja 3-1....no kumb kumma oma on, arvuti mängib vänta. Teades, et Laziol on järjekordsed haisukollid nagu Candreva, Mauri ja Ledesma väljakul pole just eriti loota midagi. Ning jah peab tunnistama...rioma projekt hakkab lõpuks vilja kandma...totti ümber ehitatud supermeeskond ei ole vist kaotanud ennem eilset 23 mängu? Lastes seejuures sisse vaid 2 väravat. Ning needki on oma meest poolt löödud. Totti käärlöök juventuse mängus kus kuningas 98 minutil lasi taddeil küüru pealt palli õhku tõsta ja käärlöögiga sellega õuna snikerburgeri pea pealt koos palliga võrku lasi. Teine siis oli Lecce vastu kus outsidereid juhiti 89 minutiks 18-0 ning kuningas ja ta jõnglased moodustasid inimpüramiiidi ning tipus oli muidugi poojunn pall pea peal...ennem väravat hüppas 10 aastast tüdrukut meenutav olend püramiidi tipust alla ja kolmekordse saltoga lendas koos palliga(endiselt rahulikult pea lael seismas) otse väravasse...plaksutas isegi ex-laziale Massimo Oddo....pole ju keegi sellist ülekaalu juba esimesel projektiaastal näinud. Parselona peatreener on korduvalt maininud, et uuel hooajal läheb meil kõigil raskeks, peame kokku hoidma, et meist tugevaim finaali jõuaks...et kuidagigi uuele itaalia pealinna projektile vastu hakata.
Eiiiimaaaan
FORZA ROTTI!!!!!!!!!!5.6MILLIONS AND THE KING ROLLS YOU BURGERS FROM HER ASS.
Eiiiimaaaan
FORZA ROTTI!!!!!!!!!!5.6MILLIONS AND THE KING ROLLS YOU BURGERS FROM HER ASS.
Kommentaar