Klose punane oli aus kaart...no selles mõttes, et muidugi see rikub mänug jne....aga täna tegi ta oma tööd, kuid rubentusser divis Barca stiilis ja siit ka punane ja penalt...kuigi mäng oli juba 8 minutil läbi.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitustMillega? lambist punase saamisega?Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Ärge olge nüüd nii kurvad...vaatame üle positiivsed küljed
Plussid:
1.Burgersnicker saab puhata
2.De Pussy on juba lepingu pikendanud, sest hetke seisuga ei pikendaks ta lepingut ka siis kui ta teeniks 3 miljonit eurot tunnis.
3.Kuningas on pingil ja võib neli väravat lüüa, tuletan meelde, et Prandelli tahab kindlasti näha mida kuningal endiselt pakkuda on.
4.Kuningal on kerge habe.(mul pole õrna aimugi, kuidas see pluss saab olla)
5.Poojunn, Oss, Pjanic, Kaerajaan...kõik nad on olnud superostud(tegelt pole kohe üldse)
6.Well spent 100 million euros.(NOT)
7.Bocky läbimüük tõuseb tänase õhtuga 4,6% võrra keskmisest müügist.
8.CL pole kadunud. Olete stabiilset ja nauditavat Perselona jalgpalli näidanud läbi terve hooaja.
9.Lecce sai ju viigi. Jumala lahe ju?
10.Kogu see loetelu on bullshit ja te olete jumala perses oma Prussaka Iglesiase klounaadigaDaje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Tulin köögist käes 4 võileiba, 4 õlut, 4 kommi, 4 koogitükki....siis mõtlesin mis kuradi pidu ma siin korraldan vaatan seisu....4Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Mingi kokuvõte?
Luis Enriike aeg on läbi juba 20 mängu tagasi!
Tagasi tuleb tuua Spaletti ja PUNKT, saate aru v?? PUNKT!!! S P A L E T T I
Perrotta? Miks toppida selline kasutu useless piece of f*ck algkooseisu? Kas keegi nägi teda üldse täna platsil v? Mees kes pole ei tea mis ajast normaalset mängu mänginud ja alustab Liiga liidrite vastu? Kas Luis Enriike tõmbab kräkki v????
Miks oli Pjanic Totti asemel ründes? Totti oleks pidanud olema Perrotta asmel platsil ja Osvadlo ja Borini mängima oma äärtel, siis oleks ehk poolkaitsesse üle kolme mehe jätkunud ja oleks mingi reaalne võimalus olnud palliga midagi teha!
De Rossi keskkaitsesse panek sellises mängus järjekorde Enriike igleesiase suicide attempt, või noh mis katse, see oligi suitsiid. Mäng kus oleks saanud ideaalse 5 mehelise poolkaitse püsti panna, kus oleks olnud ankruks De Rossi ....
Jose Angel ei saanud vapsee hakkama, mõlemad Vidali väravad tulid tema oskamatusest oma meest markeerida.
Stekelenburgi punane oli järjekordne Moggi absurdsus. Ründaja liigub väravast eemale, + taga on 2 kaitsjat kes on teda kohe valmis peale võtma ja väravavaht saab otse punase? WTF? See ei ole juba ammu enam jalgpall , vaid üks hunnik s*tta, ja eks minul jääbki ainult oodata seda päeva mil calciopoli tõmbab tuurid uuesti põhja ja siis on minu aeg irvitada, eks senikaua peab leppima te korraliku jalgpalli enam serie As ei näe.
Alles jäänud viies mängus võikski väravas olla Curci, arusaamatult kolmandaks valikuks lükatud, kuigi võiks vabalt Buffoni asendada Azzurris.
Champions League on nüüd läinud ja jäänud Euroopa Liiga kohad. Aga kui Spalettit kohe majja ei tooda, siis pole ka mõtet enam nendest unistada.
Luis Enriike boikott on alanud, mina teda ei tunnista, ta ei ole väärt isegi turult ostetud vuffel Rooma särki kandma. Täielik kõnts!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Ega täna polegi suurt rääkida, ei oodanud ka sellelt mängult eriti midagist, suhteliselt selge värk oli, et Vana Daam oma kohustuslikud 3 punga võtab.
Eks juba mängu eelsed pressikad, kus Pjanic ja muud loomad lubasid Juve mutta trampida ja nende võitmatu seeria katkestada, juba siis oli kõik vägagi selge, et puhas kampaania, et näidata rahvale enda motiveeritust, kuigi tegelikkuses oli Moggi käsikiri juba ammu ilma valmis trükitud, mida mehed pressile rääkima peavad, huviga jään ootama mängu järgseid pressikaidIlmselt ülllatust ei teki ja võib sealgi Moggi käsikirja vägagi hästi äratunda.
Stekelenburgile juba 2 kord sellel hooajal, mitte millegi eest anda punane+ meeskonnale veel pennel otsa( kindel värav), seda valusam on, et pead võtma täis elujõus mehe lisaks platsilt ära ja asendama ta keeperiga, suhteliselt DEMINEVITTU teema kui aus olla!
Ja siis veel see algkoosseis, nagu WTF? Kust sellised geniaalsed ideed? Loomulikult Moggilt!
Juve keskväljameestele ei suudetud sisuliselt mitte mingit pressi teha, sest De Rossi pidi järjekordselt mängima keskkaitse rolli, nii ei saa lihtsalt Vidali ja Pirlo suguste töllide vastu.
Äärekaitsete parim skill on " jooksen palliga üle poole väljaku ja siis söödan palli oma väljakupoolele keskkaitsetele tagasi". Rosi- selle mehega meenuvad mulle ainult väga masendavad mängutulemused.
Üldiselt ma ei imestaks, kui me näeme kaitseliinis ka järgmisel hooajal samu nägusid ja täpselt sama sitta, mida on juba nähtud vähemalt 5 aastakut.
Nii kurb kui see ka pole, kuid ilma De Rossita ei ole meil poolkaitseliini ja ilma Tottita ei ole meil ründeliini, paraku nii lihtne see ongi ja kaitset pole meil nagunii mitte kunagi olnud peale Aldair-Cafu-Candela dünastia.
Ühesõnaga parimal juhul Euroopa liiga siis järgmisel aastal ja väga suuri nimesid suveks ei maksa loota.
Loodan vaid seda, et Moggi tänase mängu nuts kasutatakse suviste transferide peale, selles valguses tundub tänane tulemus isegi positiivne.sigpic
Kommentaar
-
mis kuradi Meistrite Liiga on nüüd läinud jutt?
Esiteks ma kartsin sellest voorust palju hullemat, aga näe Udi ja Lazio mõlemad vääratasid. Napoli (meie kõige kibedam konkurent CL kohale minu hinangul) muidugi sai 3p, aga see oli ka juba ette teada sisuliselt. Ei olnud üldse nii paha voor ju tegelikult.
Teiseks on veel 5 mängu mängida ja kõik on endiselt lahtine. Rohkem usku seltsimehed.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustEt kui varem oli küsimus, et kes saab Totti mantlipärijaks, siis enam pole vist kahtlust.
Kommentaar
-
Kas keegi veel täheldas et sama kohtunik oli ka kurikuulsas Roma - Lazio mängus , tookord jõudis ta Stekelenburgile punast vibutada seitsmendal minutil , seekord läks väheke kauem.
Siin peab mingid instantsid uurima panema, et teada saada millega Stekelenburg härra Mauro Bergonzi nii välja vihastanud on. Kas oli sugulises vahekorras tema naise või tütrega? Ei kujuta ette mis võiks sellise järjepideva vihalaviini esile kutsuda...
e: Ja Lamelale ülim respect , Litsikivile aka Nazio aanuselakkuja ei tule mingeid seanäppe seal loopima, kahju et nägu sisse ei sõitnud. Toetan Lamela teguviisi 100 protsendiliselt!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar