Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kuigi siin mõned pasandavad, et Luis Enrique võiks nahhuj juba tõmmata jne, siis mina sellel arvamusel ei ole. Treeneril on piisavalt visiooni minuarust, ja me oleme juba piisavalt aega sellele raisanud, miks siis seda ära visata niimoodi? Pigem vaadata mis täiendused suvel tulevad ja vaadata kuidas pre-season läheb. Siis edasi vaadata järgmise hooaja 5'te esimest mängu ja alles siis võiks juba mõelda, kas asi on hea või halva suunas.

Hooaeg on küll suht luhtas ja lootsin paremat, aga ega igale mõõnale järgnebki tõus ja ma arvan, et selle hooaja selline käekäik ongi just vajalik, et järgmised hooajad tuleksid palju paremini.

Muidu Taddei on küll ikka lahe päss.

Kommentaar

Hetkel peab UUU-ga nõustuma tiimis on liiga palju saasta.

Suhteliselt raske on hetkel midagi positiivset leida, oli ju kõik justkui käeulatuses.Hetkel võib suhteliselt öelda, et meeskond on allaandnud, Totti muidugi mitte nagu näha, endiselt mees peab ennast ENRIIKELE tõestama ja eks ENRIIKE ja MAAREKI vahel võib üsna kenakesti paralleele vedada, tehke mis tahate aga Totti jälle parim mees väjakul!

Spallettit muidugi tahaks jne..kuid ega peale tema ausaltöeldes ei olegi kedagi võtta kes suudaks midagi erilist luua meeskonnaga.

Samas eks oligi see selline õpiaasta ja kool oli korralik ja hinded ka sellised "koolipoisilikud".
      Hetkel tundub, et asja põhimure asub meeskonna vaimus, sest ei mäletagi millal viimati oleks meie mängud nii kõikuvad olnud ja meeste meeleolu naa kõikuv.
      Teine põhjus on kahtlemata kaitseliin, mis on juba aastaid olnud kui valutav remontimata hammas suus, mida lihtsalt on valuvaigistite abiga leevendatud, kuid probleemid on lahendamata jäetud.

Aga jah ka mina mõtlen nii, et mis ette kord võetud siis peaks selle sihi suunas ka liikuma, vaevalt keegi 3-as treener suudaks imesid korda saata.
      Hetke meeskonna materjal paraku on nagu kitsas ülikond suure mehe seljas, kisub ja pigistab igaltpoolt.Mingisugune sära ja mänguisu nagu puuduks, eriti just uutel tulijatel.

Uuel hooajal tahaks näha vähemalt võitlus ja meeskonnavaimu!
      sigpic

Kommentaar

Sellist tulemust küll ei oodanud, midagi peab ikka eriti perses olema kui Fiorentinalt pähe saame ja isegi Inter on meist tabelis eespool. Countil on õigus, Spallettit on vaja! Kas Spalletti või Montella - kui neid ei saa siis las olgu see Iglesias edasi seal, erilist vahet ei ole. Ootan juba järgmist hooaega. Damn.

FORZA ROMA!!!

Ps. Maarek, sina võid isiklikult ja avalikult ja ma ei tea kuidas veel kõiki mõnitada, ja kui keegi sinu kohta midagi ütleb siis postitused kaovad ja võetakse ziletid välja? Tule kapist välja ja KAO nahhui spordiportaalide foorumitest, sinu koht on kuskil elu24 ja delfi kommentaariumites mitte siin.
        So self aware so full of shit

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust

Ps. Maarek, sina võid isiklikult ja avalikult ja ma ei tea kuidas veel kõiki mõnitada, ja kui keegi sinu kohta midagi ütleb siis postitused kaovad ja võetakse ziletid välja? Tule kapist välja ja KAO nahhui spordiportaalide foorumitest, sinu koht on kuskil elu24 ja delfi kommentaariumites mitte siin.
          Krdi naljatilk, mõnitamine on teiesuguste teiseks nimeks ja kui mina julgen natuke naeruvääristada suurepärast tiimi pealinnast, siis ma sinusuguste kommentaaridest küll ei ootaks mingit arusaamatut hala.
          Mina olen võimalusel kustutanud isiklikud solvangud ja mitte ainult enda kohta käivad ja üritan seda joont ka jätkata, kuigi vahepeal ei viitsi siia kirjutatud paska enam lugedagi, nagu ei tee seda ka 99% foorumikülastajatest, sest Itaalia alamfoorum on nende jaoks lihtsalt üks peldikusein, kus käivad mõningate puudustega lapsikud tegelased omast arust vaimukusi pildumas. Kui sa arvad, et sinul ja sinuga sarnaselt mõtlevatel tegelastel on õigus kaasfoorumlasi üsna isiklikult solvata ja arvata, et see foorumis normaalne käitumine on, siis soovitan sul lihtsalt natuke areneda.

PS. Tofoal veel 2011 aasta kokkuvõte tegemata, aga üldpilti vaadates on üsna kindel, et kolmandat aastat järjest saab TOP jobu tiitli Roma fänn. Kurb, et pilt paremuse poole ei muutu.
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ammu oleks aeg see jama sealt 3ndalt kohalt ära koristada. Mis te mõtlete tõsiselt minna Euroopat vallutama? Foorum naerab...
            "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
            These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
              Krdi naljatilk, mõnitamine on teiesuguste teiseks nimeks ja kui mina julgen natuke naeruvääristada suurepärast tiimi pealinnast, siis ma sinusuguste kommentaaridest küll ei ootaks mingit arusaamatut hala.
              Mina olen võimalusel kustutanud isiklikud solvangud ja mitte ainult enda kohta käivad ja üritan seda joont ka jätkata, kuigi vahepeal ei viitsi siia kirjutatud paska enam lugedagi, nagu ei tee seda ka 99% foorumikülastajatest, sest Itaalia alamfoorum on nende jaoks lihtsalt üks peldikusein, kus käivad mõningate puudustega lapsikud tegelased omast arust vaimukusi pildumas. Kui sa arvad, et sinul ja sinuga sarnaselt mõtlevatel tegelastel on õigus kaasfoorumlasi üsna isiklikult solvata ja arvata, et see foorumis normaalne käitumine on, siis soovitan sul lihtsalt natuke areneda.

PS. Tofoal veel 2011 aasta kokkuvõte tegemata, aga üldpilti vaadates on üsna kindel, et kolmandat aastat järjest saab TOP jobu tiitli Roma fänn. Kurb, et pilt paremuse poole ei muutu.
              Üldiselt ma arvan, et põhjus miks teatud inimesed itaalia alamfoorumis ei käi on selles, et neid lihtsalt ei huvita see liiga piisavalt, nt kui aus olla siis mina sisuliselt ei tõstagi oma jalga teiste liigade alafoorumitesse ja põhjus ongi selles, et mind eriti ei koti, hea kui jõuan siingi kõiki postitusi lugeda.
              Ei ole olemas "sinusuguseid" ja "minusuguseid" igal ühel on koht siin foorumis olemas ja õigus hoida nö. "oma" joont, see ongi see, mis ei lase muutuda asjadel üheülbaliseks.Olgu ta siis kasvõi peldikusein, kuid omamoodi kunst on see kahtlemata!

Maarek kui sina tahad väljaöelda tsitaate, et ROMA fännid on kõik jobud või teatud klubide kohta või mängijate kohta, et nad põhimõtteliselt on ajalugu, siis iga normaalse mõttelaadiga inimene saab aru, et on inimesi kes nii ei arva ja sa pead arvestama tagasipõrkuva kriitikaga enda suhtes.Selles mõttes võta arvesse säärast solidaarsust ja austa seda, et samavõrd palju kui on sinul õigust teatud seisukohtade väljaütlemiseks, samapalju on seda ka teistel.

Mis ma öelda tahan on see, et sinu käitumine oli solvav kellegi suhtes ?! Siis arvesta, et sind hinnatakse nende väljaütlemiste põhjal 10 palli skaalal, saan aru, et pole meeldiv tunne, enda kohta kuulda negatiivset, kuid usu mind, tee kõrvad lahti, pane kasvõi üks kõrv kinni, et see kriitika su teisest kõrvast välja ei puhuks ja talleta see omale ajusagarate vahele. Enne võid selle info ju läbitöödelda ja enda jaoks õiges "kontekstis" lahtitõlgendada, kui vaja kasuta selleks kasvõi krüpteerimis tarkvara.

Jassu vehkis ka siin kusagil teemas alles hiljuti miskise KANA NAGGITSA poisiga, nu las vehib siis, ju on siis see tema eriskummaline viis ennast väljendada.

"Kurb, et pilt paremuse poole ei muutu" - sa ütled, nagu sa teaksid mis on parem, enne kui sa pole muutust kogenud ei saa sa tõlgendada asjade käiku tulevikus sõnaga "parem". ole rahul sellega mis on ja mõtle, kas sa ise oled teinud piisavalt isamaalike käike siin foorumis, et asjad muutuksid paremaks.Mis ma tahan öelda on see, et alusta iseendast ja siis muutub ka kõik sinu ümber paremaks.Lihtne on otsida põhjuseid ja vigu kellegist teistest, see on üsna rumala ja laisa inimese mõtte miljöö.

Ma võiks ju sulle öelda, et ma kahtlen selles, et sa iseennast suudad kahe käega rahuldada, rääkimata oma naise rahuldamisest, aga ma ei ütle sulle seda, sest ma tean,kuidas su habras hing jääb nagu pool külmunud ja mädanenud õunake puuotsa rippuma terveks talveks, lootuses, et mõni tihane su piinad lõpetaks ja oma terava nokakesega su südamiku seemned väljakisuks, kuid ka seda ei juhtu, sa piinleksid lõpuni, kuni kevad su vihmamärjast raskeks muudab ja sa prantsatad maha nagu elutu kevadekuulutaja.
              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                Ammu oleks aeg see jama sealt 3ndalt kohalt ära koristada. Mis te mõtlete tõsiselt minna Euroopat vallutama? Foorum naerab...
                Kui Napoli CLi ei pääse, siis oleks mõistlikum sellestki CL kohast üldse loobuda.
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                  Kui Napoli CLi ei pääse, siis oleks mõistlikum sellestki CL kohast üldse loobuda.
                  Lotito ju lubas osta "2 tšempionit", et meeskond veel tugevam oleks.
                  Ei tea, kas ta peab üheks neist Hondat.

Paraku on tõesti selge, et soodustingimustel meeskonda üleva pidades mitmel rindel korraga ei võitle.
                  May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Tsiteerides ESPNi kommentaatoreid:

TOTTI , THE CREATOR(http://en.wikipedia.org/wiki/Creator_deity)
                    järjekordne imeline mäng Francescolt, silm lausa puhkab, maagiline söödumäng!

e: Teisel poolajal nulliti muidugi Totti täielikult Inleri poolt ära, üldse tegi Mazzari väga head tööd selle 15 mintuilise vaheajaga mis tal kasutada oli. Luis Enriike lasi ennast järjekordselt täis. Kontrarünnakutele orienteeruva meeskonna käest eduseisul niimoodi sisse imeda on ikka päris masendav. Aga respect tõesti Napolile, eriti Maggiole , kes esimesel poolajal läks ise kohtunikule ütlema et tema puutus palli viimasena , tõeline sportlane!

Fatlicio viigivärava celebration oli ka nunnu. Särki ta ju seljast kiskuda ei saanud, jooksis siis publikusse ja musitas oma väikest lapst oma burgeri näoga.

Kahjuks kardan et tänu sellele viigile ei ole Luis Enriike ikka veel maha suremas ja peab edasi piinlema.

FORZA ROMA!!
                    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                    sigpic

Kommentaar

Mis teema seal lõpus oli, et Totti läks curva sudi juurde fännidega rääkima?

Kommentaar

Luis Enrique pezzo di merda
                        Luis Enrique figlio di troia
                        Luis Enrique figlio di puttana
                        Luis Enrique lo stronzo
                        Luis Enrique fallito
                        Luis Enrique magari muori
                        Luis Enrique coglione
                        Luis Enrique testa di cazzo
                        Luis Enrique laziale
                        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                        sigpic

Kommentaar

Põhimõtteliselt ootan suve ja huviga tahaks näha täiendusi.Minu jaoks lõppes hooaeg põhimõtteliselt Juve kaotusega ja ei oota enam küll midagi, lihtsalt on vaja ära piinelda need viimased mängud. Oleks rahul kui Eriksen ja 3-4 kaitsemängijat toodaks.
                          Imelik on lihtsalt , et hooaja keskel suutsime peale kaotusi ennast kokkuvõtta, kuid nüüd hooaja lõpp, kus just peaks pingutama ja mis on meil alati ka tugev olnud, antakse lihtsalt kõik käest, hävitakse põhimõtteliselt täielikult.Midagi on ikka väga mäda, pole sellist norgu laskmist veel täheldanud, asjad on sisuliselt hullemad kui hooaja esimestes mängudes, me ei suuda isegi Olympicol ennast enam kokkuvõtta ehk siis kodumängudel.

Ega kui ausad oleme, siis see kaitseliin ongi meie häda, sest Kjaer ei ole suutnud mingit arvestatavat kvaliteeti lisada, mida Palermo päevilt võis oodata, et itaalia liiga sobib talle paremini kui Saksa oma, või tõesti rikkus Saksa liiga ta ära, või tõesti ei näinud Palermo bossid reaalselt temas midagi ja müüsid õigel ajal lihtsalt ühe Kaerajaani minema.

Äärekaitsetest ei maksa üldse rääkidagi, viimane asjalik mees oli Panucci ja peale seda tükk tühja maad peale teda.

Tegelt mida me ikka unistame, reaalselt on ju kaitse pask, üks liiga sitemaid, nimede puhul seda ei ütleks, aga mängupilt ja tulemused räägivad enda eest. Eks tegelikkuses vaadates, kui habras ja idiootlik meie kaitseliin olnud on, siis ei imesta, et lahtisema ja hispaanialiku vutiga, on kaitses auke veel rohkem ja kaitsetel vaja olla extra tähelepanelik, siis sisuliselt on kõik üsna ootuspärane.Me saaks lubada säärast mängustiili ainult Barzagli ja Chiellini suguste keskkaitsetega.

Kui järgmiseks hooajaks vähemalt 50 % kaitseliinist ei värskendu, siis põhimõtteliselt võib juba eos ka järgmise hooaja peppu kirjutada.Eks tegelikkuses meeskondlik kaitsemäng,surve ja pressing on ka lahja ja üsna auklik.

Tallo tundub päris mõistlik vana olema, loodetavasti tuleb temast asisem vana kui Okaka.

Usun, et Manolas-Subotic või Manolas-Hummels oleks hea paar kaitsesse ja üks 20 milkut võiks ettemaksuks juba ärateha. Vaja on kiireid ja vihaseid keskkaitseid, mitte Kjaeri suguseid, kes tundub, et pea laiali otsas mängivad ja päris tihti tundub, et ei võidelda olukordi lõpuni, just sellest võitlikkusest hammas hamba vastu on minu silmis vajaka jäänud.

Mul ei ole enam usku meestesse nagu Burdisso-Juan-Heinze-Kjaer,seni on nad näidanud et kombineeri kuidas tahad , nu ei pea need kaitsed.
                          sigpic

Kommentaar

Eks kehvapoolset kaitset magnifeerib see, et poolkaitsest lekib neid sööte ja mängijaid läbi nagu sõelast vett (teine poolaeg). Kui poolkaitse peaks, siis polekski aeglased kaitsjad nii suur probleem. Muidugi ei ütle ma sellega, et Kjaeri ja Heinzega kuskile jõuab. Kuigi iseenesest võib Kjaeri konkurentsi pärast tiimi võtta, kui Wolfsburg on nõus odavamalt andma ta, lootuses et ta suudab brainfardid paigata.

Hummels või Subotic on Roma jaoks hetkel siiski unistus, arvan mina. Ei usu, et nad isegi mõnda CL-i suurde tiimi läheks Dortmundist, kui just ainult dollarid silme ees ei sirenda.
                            sigpic

Kommentaar

Jumal õnnistagu sind paksu keha ja rasvavoltidega musta peeru nimega Fatlicio. Sinu ülekaalus keha veeretas õigel hetkel pallini.
                              Fatlicciiooooooooooooooooooooooo fat fat licioooooooooooooooooooooo

Daje!!!
                              1.totti koondisesse.
                              2.Money talks bullshit(totti) walks.
                              3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                              "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Esiteks FS200 perselakkuja....Tuletan meelde, et Lazio on nüüd kindlasti number 1 meeskond vigastuste poolest...midagi on mäda taastuses...või siis õnnetu aasta. Selle laatsaretiga olla 4 vooru enne lõppu kolmas tundub ulmelisena.
                                Tagades CL tuleb uusi nägusid...sinusugune relegation championi klubi ei tohiks siin midagi kobiseda.
                                Lazio välismaa foorumites on muidugi Reja jälle süüdi....kuidas saavad inimesed nii idioodid olla.
                                Klose, Brocchi, Hernanes, Gonzalez, Lulic, Konko, Radu, Biava olid väljas.
                                8 algrvistuse meest.
                                Positiivne külg on, et Candreva on ainuke vend, kes püüab ja skooris juba teise värava. Riomma armastajast on saanud väga kasulik Lazio keskpoolik. Kahjuks kollaste pärast teda Udine vastu ei näe.

FORZA LAZIO!!!!
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.
                                2.Money talks bullshit(totti) walks.
                                3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                                "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Working...
                                X