Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Cassetti-sittu kinkis Enrique Prussakas Iglesiasele ühe meene oma superkoostööst barca II supertreeneriga.

Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Ja üks visiitkaard tulevaselt lapsehoidjalt

Looks nastyyyyyyyyyy
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.

Kommentaar

pasitab et vähemalt keegi on saapamaal kaines olekus

Zeman : “How many titles do Juve have? I count 22 or 23…”

The tactician, who turns 65 tomorrow, has impressed in charge of Serie B side Pescara this term and if he doesn’t win promotion with them, he is being linked with move to Serie A for next season and a return to Roma, to replace Luis Enrique.

“I don’t think Roma are interested in me. The fans maybe yes, people like the way I play football.”

l: http://www.football-italia.net/18703...e-titles-22-23
        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
        sigpic

Kommentaar

Ega Roma linnas ikka naljalt imesid ei sünni, ikka kõik tuleb suure töö ja raske vaevaga, vastupidiselt Milaano ja Torino klubidele, kus "imed" on suht igapäevased ja igaaastased nähtused.

Väga mõru ja tühi tunne on tõdeda, et Enriike tõesti ongi lahkumas ja ambitsioonikas projekt siiski korstnasse kirjutati.Meedia ikka imeb kõik välja, kasvõi plangu najalt, looda sa kuidas tahad, et meedia spekulatsioonid tõsi ei oleks, kuid siis kui sa kõige rohkem loodad, et tegu on mõtetu rubbish reportiga, siis osutub see tõeseks ja kui mõtled vastupidi ja soovid mingi uudise reaalsuseks saamisest, siis seda ei juhtu.
          Ma poleks uskunud, et Enriike nii kergelt murdub, olenemata sellest, et tal on tiimi ja meeskonna tugi.Selge on see, et vaimselt on raske olla situatsioonis, kus sinult tegelikult oodatakse parimat ja kui sinu heaks on kulutatud miljoneid, tehtud kõik selleks, et sul oleks see materjal, mida sul on vaja oma ideede teostamiseks.Enriikel oli seda kahtlemata esimese hooaja jaoks piisavalt, et vähemalt see närune EL koht äravõtta(arvestades kui saadaval tglt isegi CL koht see hooaeg oli, suht selline mine võta lihtsalt ära ja pane tasku, "võta ja vii see risu minu silme alt kasvõi tasuta minema"), kuigi tglt kui vaadata, mis suhtumisega paljud meeskonnad seda mängima lähevad, siis pole üldse vahet kas euroopa või ainult liiga.Teised ju võivad toetussõnu lausuda, kuid sinu peas ja sees tekib ikka teatav tasakaalu mäng, mis lõpuks ühele poole kukub, seekord siis kukkus nii paraku.Enriike oli mängijana suhteliselt tugev isiksus ja liider, huvitav on tõesti see, et fännid ja meedia mehe nii kergelt murdsid, Luis jooksis ju isegi ühel pressikal täiesti lukku (eks need olid esimesed märgid, et vana on ikka suhteliselt perses oma võitlusvaimult ja pole enam kindel mis on hea ja mis mitte, et tulemused paraneksid) ilmselt Enriike kartiski enim seda, et ta ei suuda ka järgmisel hooajal garanteerida meeskonnale edu, mida kõik ilmselt juba suhteliselt 100% lootsid, et teine hooaeg peaks olema see, kus töö viljad vaikselt peaksid küpsemismõõtu näitama hakkama.Üks põhjusi oli Enriike väitel ka see, et ta ei saa meeskonda treenida ja arendada päris nii nagu ta tahaks, ilmselt takistuseks oli ehk Totti, kuna Totti on Romas siiski enne kõiki teisi ja tahest tahtmata teatud "heaolu" säilitamiseks pidi ta Totti oma formatsiooni asetama, kuigi ehk heameelega oleks ta Tottit ehk isegi vähem kasutanud, usun, et see võis olla üks pind,mis torkis kuskil. Eks need Totti vs treener duelle on suht iga treeneriga läbikäinud ja ilmselt on see lõpuks pannud ka treenerid alistuma.Oleks Enriike suutnud purustada müüdi, et ilma Tottita pole Romat, oleks ta ehk olnud isegi paremas seisuses fännide silmis.Paraku Luis pidi sööma oma sõnu ka viimases mängus Cataniaga, kus Totti siiski jällegist päästis mängu.
          Võib ju veel loota, et juhtub mingi ime ja peale Cesena mängu siiski Enriike muudab oma otsust ja näitab, et tema oma lõpetatut pooleli ei jäta, respekteerigu siis fännid teda või mitte, kuidas sa muidu oma iseloomu näitad, põgenemine ei vii mitte kuhugile, eriti sellises "salatsevas stiilis" nagu Enriike seda tegi.

Ma väga loodan, et Montella ei saa uuesti peatreeneriks, sest minu meelest pole ta piisavalt küps, et meid scudettole viia, või Euroopas kõrgetele kohtadele.(mul oleks muidugi hea meel kui mu sõnad paika ei peaks), kuid hetkel tundub, et Montella on toores, olgugi,et Catania on kõrgel kohal, samas pole ka Catanial mingisugune lambisats, vaid päris ühtlane ja tugev meeskond ja tglt polnud nende eelminegi hooaeg väga kesine ennem Montellat.Montella tulekuga paraku algaks kõik jällegist täiesti nullist ja siis ma tõesti loeks selle nn."uue projekti" lõppenuks, sest ma kardan, et meil tuleks peale Montellaga katsetamist võtta jälle keegi uus, kui tõesti tahta heidelda kõige kõrgemate kohtade eest, ma usun, et kogenud trenkud mängivad Montella veel taktikaliselt üle.

Mulle meeldis see Barcalik palliveeretamise stiil ja selline mängu kontrollimine, olgugi, et enamus mänge siiski käest äraläksid, kuid tglt läksid mängud käest ära ka Ranieriga, kes oli väga kaitsev.
          Ma ei tea mis stiili nt Pioli viljeleb, kuid ilmselt enamik itaalia trenkudest, kaitsvat panevad ja kontratele mängivad, ma ei tahaks, et Romast saaks üks sellest suurest hallist massist, mis millegiga ei erine enam, kontrad on paras õnne ja riskibusiness ja tugevate tiimide vastu reegline naljalt ikka nii ei saa.

Kui võrrelda Andre Villast ja Montellat, siis Boasel on treenerina kahtlemata rohkem kogemust, samas Villas on ju ka Mourinho tagant midagi kõrvataha pannud ja vist ka treeneriametit kusagil õppinud noorest peale, et suht selline doktorikraad vennal coachimises, samas ma ei taha ka väita, et oluline pole Maradona stiilis mängijate musitamine kallistamine, mõistmine inimlikul-mängija tasandil, kahtlemata hea läbisaamine ja energeetiline sünergism parandab palju meeskonna hingamist, selles mõistes on suurt tervikut väga raske kokkupanna ühe laksuga, eks see tekibki pikema ajajooksul ja väga heade juhuste kokkulangemisel, mida ehib kirsina tordil näputäis " juhuslikku õnne".Ka juhuste kokkulangemine tähendab õnne, õnnega koos olemist.

Hetkel tuleks seda, enriike attakeerivat rida kuidagi edasiajada, kuid ei kujuta ette, kes oleks selleks võimeline itaalia trenkudest. (Hispaaniast neid ilmselt leiaks, Baldini tegi muidugi ka Pep Guardiola kulul väikese nalja, et selline asi juhtub ilmselt ainult kusagil ulmekirjanduse teostes).Esimene nimi kes pähe tuleb on Prandelli, kes on tglt avaldanud soovi pärast EM-i jällegist klubi juhendada itaalias, samas sellevõrra, ehk jääks pre-season soiku.Me ei tohiks hüpata ühelt stiililt teisele, tuleks nagu mingi siht leida, sest vastasel korral võib DeMineVittu selle raha kohe minu kontole kanda ja klubi taas Unicreditile kinkida.Ei saa päris nii, et üks hooaeg katsetame nii, siis naa, kuna mängijad tahavad ka lõpuks balsamit hingele, nad ei taha näha pidevalt kellegi tagatulesid.

Suht rasked ajad jällegist, eks Sabatini ja Baldini olid selgelt löödud, nende olekust ja pilgust võis paljutki väljalugeda.Midagi on igatahes persses, sest sisuliselt viimased treenerid on meie juurest kõik ise lahkunud, juhtkond tundub mõistev ja toetav olema, kuid fännid võiks ka ennast natukene harida ja ringi vaadata enda ümber, oleks kõik nii lihtne, siis oleks me kõik ehk miljonärid ja uus Totti paisuks juba inkubaatoris.

Ciao Luis, kahtlemata üks professionaalsemaid, huvitavamaid ja isikupärasemaid treenereid, kes meid kunagi juhendanud!

Ma tõesti uskusin, et sa suudad Romast teha ka klubidest jalgpalli Pealinna!!!

Kahtlemata üks huvitavamaid algatusi Roma klubi ajaloos, kus reaalselt olid mängus ideed, mis mulle tõsiselt meeldisid!
          sigpic

Kommentaar

18 kaootilist söötu ennem väravat...see on rohkem väärt, kui rubentussi tiitel.
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Uuel treeneril läheb väga väga raskeks teid tulevasel hooajal CL või EL tiitlile viimisel. Mulle kui harimatule tundub see lausa võimatuna, kui te ei saanud ühtegi Euroopa kohtagi. Vb ainult Mourinho suudab teid aidata.

Deminevittu- võta teadmiseks, et oled üks paks, loll burgeriõgija, kes kirjutas korstnast alla nii umbes 150-250 miljonit eurot. Nuiccccc
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Rijkaard endise Milani mängijana vist Romasse ei tuleks?
                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

"Kas ma jään järgmiseks aastaks? Mind see ei huvita. Mind huvitab homne mäng ja head tulemused. Ma tahan fännidele rahuldust pakkuda, sest nad on alati ustavad. Te peate mind veel vähemalt järgmised neli või viis aastat kannatama," teatas ta, et kavatseb klubisse pikaks ajaks jääda.

Varem on Enrique öelnud, et ta lahkub vaid siis, kui ta tunneb, et teda klubi etteotsa ei taheta.
                  09. märts 2012,
                  Nüüd 2 kuud hiljem on siis asjalood siiski hoopis teisemad.

Uute trenkude kohapealt pole veel uudiseid, Villas-Boas jutud on vaibunud, aga Montella omad koguvad tuure üles ja juba väidetakse, kuidas Montella tahaks võtta paar meest Cataniast endaga ühes, samas on ka jutte, et Montella tahab Pizarrod ja Perrottad taas algkoosseisu tagasi tuua ja ilmselt kaugel see Koera-Donigi siis on, kes oli Montella kindel numero UUNO väravas, ühesõnaga vanad ahollid saavad omad kohad tagasi.Sellesmõttes kardan nati seda Montella tulekut, et kas tal on tuleviku suhtes veel niivõrd palju nägemust, keda ja mida ta tiimi juurde vajaks.Lisaks veel, see, et liiga paljude mängijatega on sõprussidemed liiga tugevad, mis uutele tulijatele ei pruugi just eriti soosiv olla, ma leian, et see võib pärssida oluliselt meeskonna arengut tuleviku suunal, kui asjad hakkaksid toimuma käsi peseb kätt, vend aitab venda põhimõttel.

Sisuliselt Julio Sergio , kes oli igast küljest parem keeper ja eluvormis tol hetkel, ehk isegi serie a üks parimaid sel hooajal, vahetati välja Doni vastu, lisaks kadus Meneze sära jne...Lootsime, et Montella, ehk toob noortest kedagi , kuid tegelikkuses seda ju ei juhtunud, see juhtus hoopis Enriikega, kes nägi pigem potentsiaali just oma noortel, mitte sisseostetud mängijatel.

Üldiselt Count, avalda ka natuke oma arvamust, kuidas oled hooaja rahul, kuidas viimasel ajal toimuvaga, mis meeldis, mis mitte , keda ootad tõsimeeli uueks peatreeneriks( peale spalletti, kel ilmselt sibulajuured juba kevadel mulda pandud),milliseid täiendusi ootad.Mida Enriikest arvad (plussid ja miinused) ja kas oli õige ta lahkumine?

Saan aru, et Juve scudetto on ka sinul nagu merehädalisel vee kopsu ajanud, kuid ilmselt väikese saluti võiks teha!

Ja samas oleks tore ka teiste Romanistade arvamust kuulda või miks mitte ka teiste asjahuviliste omasid.
                  sigpic

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                    Rijkaard endise Milani mängijana vist Romasse ei tuleks?
                    Millegipärast on tunne, et Rijkaardi aeg treenerina on suhteliselt otsa saamas, kuigi treeneri kohta on tegemist noore mehega.Vaevalt Milan takistuseks oleks, kuid ma kaldun arvama, et Roma lihtsalt ise ei tahaks teda, Rijkaardi aktsiad pole just väga kõrge väärtusega hetkel turul.
                    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
                      Millegipärast on tunne, et Rijkaardi aeg treenerina on suhteliselt otsa saamas, kuigi treeneri kohta on tegemist noore mehega.Vaevalt Milan takistuseks oleks, kuid ma kaldun arvama, et Roma lihtsalt ise ei tahaks teda, Rijkaardi aktsiad pole just väga kõrge väärtusega hetkel turul.
                      samas Rijkaard polnud ka enne Barcelonasse tulekut just eriti kallite aktsiatega- Rotterdami Sparta suutis ta esmakordselt klubi ajaloos kõrgliigast välja tüürida ja loomulikult sai ta kinga. Barca aga nägi miskit selles mehes, kes klubi jaoks selle uue eduka ajastu algatas.
                      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Luis Enrique jõudis selle lühikese aastakesega siiski testamendi valmis kirjutada:

Ilmselt me kõik saame oma osa, vaevalt ta meist kedagi ilma jättis , väidetavalt isegi UUU on pärijate nimekirjas
                        sigpic

Kommentaar

Esialgne nimekiri. Tõlgituna eesti keelde. Muidu teeks inglises aga kiire natuke.

1. Adriano kaduma läinud potimusi koos kuivanud singesitega läheb F.Totttile
                          2. Rooma kõige hinnalisemate esemete ruumist piistu pandud Rotti kollane kostüüm läheb Karl54le
                          3. Rooma mängijate korteri maksmata üür (12 aastat) läheb Eesti rubentussi fännidele maksmiseks. Võlg ligikaudu 14 miljonit eurot.
                          4. Adriano katki istutud sitapott(koos prill-lauaga, õrnade mõradega) kodanik Bock2Lile
                          5. Poojunni lasteaias joonistatud pildid, lutipudel, täispasandatud mähkmed(4) ning ta xxxs särk läheb rioma kauaaugsele perselakkujale ehk alhoolikumadriidile.
                          6. Franco Sensi katkine kaal, mis viimasel kaalumisel kinni kiilus(178kg peal) läheb auga Cannumännerile.
                          7. Ning viimane ese on siis Ossivallo alussärk kus tal on kiri mis ütleb, et "Keerake mulle taha" läheb ühele humble kasutajale nimega Bailan.

Luis Prussakas Enrique helistas mulle eile peakontorisse, kus meil oli pooleli üldkoosoleks Klose, Hernanese ja Marchettiga. Ütles vaid üht. Hey president UUU. Say hello to champions Miro, Hernanes and Federico. Always loved them. Im now pretty much gone and i have to admit something to you. First of all...who the fuck is Ossvallo and secondly, i hate myself for joining this shithole called riomma. Im really happy to leave...the best day of my life...now i actually feel what Menez, Mexes, Cassano, Chivu, Mancini, Doni, Putsinits, Putstista....felt when they left...lifes beautiful.
                          FUCK ROMA!!!!!!!!!NON MOLLARE MAI....WISH LAZIO WILL MAKE CL!!!!!!!
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Päris hea Fantaasia Krt voor pole mängitud ja Lazio juba CL-is...siin pannakse kontori ruumides varem kohad vist paika!?!?!
                            Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
                            I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!

Kommentaar

Pole öelnud, et Lazio CL...Kõik on vaid Montella taga...Lazio on selle mängu samahästi kui võitnud...nüüd iseasi kas Vincenco tahab CL Laziot või mudaliiga ELi Laziot.
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

pilti ka uuu peakontorist

Kommentaar

Working...
                                X