Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Päike tegi liiga teie väikestele ajudele? Montella tuleviku üle otsustab ikka tema ise. Ta näeb isegi, et teil jääb professionaalsusest puudu. Lotito-Montella on Lazio tulevik. Mis puutub Candrevasse siis miks ta järsku nüüd hoor on....see on tegelikkus ahvid. Tahad mängida unusta saast oma peas. Ja vend on hetkel Lazio parim...midagi pole öelda.
    Ja peale selle...need Serie-B omaarust head mängijad on lõpetanud juba teist hooaega järjest teie ees. Nii, et imege lohvi burksilõustad.
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
      Päike tegi liiga teie väikestele ajudele? Montella tuleviku üle otsustab ikka tema ise. Ta näeb isegi, et teil jääb professionaalsusest puudu. Lotito-Montella on Lazio tulevik. Mis puutub Candrevasse siis miks ta järsku nüüd hoor on....see on tegelikkus ahvid. Tahad mängida unusta saast oma peas. Ja vend on hetkel Lazio parim...midagi pole öelda.
      Ja peale selle...need Serie-B omaarust head mängijad on lõpetanud juba teist hooaega järjest teie ees. Nii, et imege lohvi burksilõustad.
      Montella l´aeroplanino hakkab ilmselt Lazio "noori" tulevikumehi treenima, väidetavalt on Lotidiot juba eellepingu sõlminud.

Montella ütles, et tal on au juhendada selliseid maailma esimese suurusjärgu staare nagu :Makinwa,Stankeevitsputs,Konko...

Väidetavalt lubas Montella klubi pesamunad Brocchi,Klose,Zauri... noortemeeskonda aastakeseks kogemusi ja julgust koguma saata,ei olevat mehed veel päris Serie a küpsed.Materjali pidavat olema rohkem tiimis kui kohalikus ehitusmarketis.
      sigpic

Kommentaar

Mina näeksin kõige parema meelega uue treenerina Andre Villas Boast, kui tõesti Enriike jätkama ei peaks.Minu jaoks kahtlemata huvitavam isiksus treenerina kui Montella, olgugi, et Montella oma poiss ja austan ja hindan teda, kuid hetkel hindan ma teda mänijana veel rohkem kui treenerina.Minugipoolest võib ta Lazioga liituda, ongi hea, kui saab veel kogemust ennem kui uuesti Roma tüüri ülevõtab.Ütleme nii, et mis saab olla veel parem kui Montella saaks katsetada linnarivaali peal oma oskusi, see oleks hea koht praktikaks.
        sigpic

Kommentaar

Mis oskusi seal katsetada saab? Alutaguse Lootuses on ka rohkem talenti ja jalgpallureid kui Nazios, kelle peal oma oskusi arendada.
          So self aware so full of shit

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
            Mis oskusi seal katsetada saab? Alutaguse Lootuses on ka rohkem talenti ja jalgpallureid kui Nazios, kelle peal oma oskusi arendada.
            Sitt kogemus on ka kogemus!

Mis minu point oli w ?

Point oli see, et kui Montella seal sitast saia teeb või isegi sepikut, siis on ta ennast tõestanud treenerina minu jaoks.

Sest Lazio on kõige jalgpalli võõram klubi üldse kogu planeedil.

Sellel klubil pole eesmärke lihtsalt, paras dementsete klubi korteri ühistu, kelle ainukeseks toimivaks visiitkaardiks on nende peatreener.

Mängijad on enamikus Schlangid, kes eelistavad laatsas puhata ja klubi tegemised ei lähe absoluutselt korda, tuuakse kastrulis sööklast toit ja mannergus väike hapupiima magustoit.

Kord taheti liiga kinnipanna ja Euroopa liiga, siis äkitselt polnud mingeid eesmärke,väideti, et Lazio ei hakka häbistama ennast sääraste külakarikatega, Tare töötas terve ülemineku akna palehigis kaugel uuralites ja millega ta tagasi tuli lõpuks???
            sigpic

Kommentaar

See argumenteeritud arutelu Nazio kohta toob tõesti rõõmupisara silma. Ilus on lugeda kuidas AS Roma tulihingelised Ultrad jagavad asja ja ei pelga sellest rääkida. Kahju et teiste klubide hvännid sellised 30 vimpli vennad on. Kui Jumal ikkagi eksisteerib ja pealikud aru saavad et ainuke klubi kes neid tärne endale rinda kleepida Itaalias tohib, on AS Roma, siis Spalletti tuuakse sealt Sibulamaalt kasvõi vägisi ära, pannakse kettides treenima ja küll jälle ära harjub. Paneb ka kõige suuremad lombakad driblama ja ma ei imestaks kui Taddei oleks liiga Top Scorer. Spalletti...jaa olid ajad...

FORZA ROMA!!!!
              MERDA RUBENTUSS(28), DELIO PUSSY, DIMA BILAN, MERDA-PRINTER, NAZIO & BALOTELLI!!!
              FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
              sigpic

Kommentaar

Nii kurb kui see ka pole, siis tundub, et ongi jällegist ühe ajastu lõpp.Nõme natukene, et Enriikel ei antud palju armuaega ennast tõestada.Seda nõmedam on see, et hektel tunduvad olema kõik löödud, nii meeskond, juhtkond jne..siiani oli nagu mingi siht ja kõik tundus hästi, kuid meedia ja teatud tegelased hävitasid jällegist ühe projekti.Eks sama juhtus ka Spallettiga, kes muidugi lahkus rohkem finantsilistel põhjustel, kuid siiski ka tema tundis, et fännid ja kõik on tema vastu ja tema tööd just väga ei hinnata.

Alati ei saagi olla kõiges parim ja alati ei saa minna asjad 100% hästi, kuid ma leian, et Enriike loobus liia vara.

Ohh fakk, mulle meeldis Enriike ja tema mängustiil, tahtsin väga huviga näha, mida suudetakse järgmine hooaeg ja kui hästi me antud stiili omaks võtame, kuid nüüd tundub, et ootab meid endiselt sama saatus mis alati.Me oleks võinud leida mingi isikupära aastateks, sest kui Totti kõrvale astub, siis oleks meil veel eriti vaja meeskondlikku mängu, kuna siiani oleme hakkama saanud siiski ühe geniaalse ajuga, kuid peab arvestama fakti, et sellist legendi ei sünni roma linnas võib-olla lähima 100 aasta jookul.

Suht kurb on vaadata Sabatinit-Baldinit kaugusesse tühjusesse vaatamas, et mis nüüd edasi saab, samas ülikonna sabad tuule käes värelemas, nagu mingis märulifilmis, peale suurt lahingut, vaatavad kangelased sõjatandril mõtlikult kaugusesse.

Mul pole Montellasse hetkel nii palju usku, usun, et maximum lagi mis me temaga järgmine hooaeg saavutada võime on 4-7 koht.Ma ei imesta, kui Montella saabudes, saavad taas platsile Perrottad,Brighid,Taddeid,Tonettod,Loriad jne...

Olen natuke ka Enriikes pettunud, ta tuli, raiskas meie raha, Sabatini hankis mängijad, keda Enriikel oma projekti teostamiseks vaja läheks, lubas jääda vähemalt 5 aastaks romasse ja nüüd ta jalutab lihtsalt minema jättes maha paraja segasumma suvila, kes selle laga ja supilurri nüüd ärasööb, kes peab see põrsas olema???Ta mitte isegi ei proovinud kriitikast üleolla, mis tõesti Enriike arvas, et kui tulemused on sitad, siis mitte mingit kriitikat tema suunal ei laeku, sellist asja juhtub igalpool maailma liigade.Minu meelest on tegu sellevõrra alatum, kuna juhtkond ja kõik soovisid südamest tema jätkamist, kuid ta keeras ikkagi lihtsalt tuimalt selja, Enriikele tehti kõik ette-taha ära, pakuti võimalusi ja oldi toetav igassuhtes ja ikka pole hea, Enriikele oleks vist tõesti pidanud koheselt Barca materjali kätte andma.

Et kellel midagi öelda on, siis öelgu kohe või vaikigu igavesti!

Nüüd on vaja kibekiiresti uus treener paika panna, et suvi raisku ei läheks ja saaks uueks hooajaks valmistada ette meeskonna.

Minu esimene valik on Andre Villas Boas, arvestades, et Spalletti on sibula usku.

Edasi miks mitte Capello,Guidolin,Mazzarri....
                sigpic

Kommentaar

Head aega Enriike! Ju see ei olnud nii loodud kui ta ise minema läks ja ei uskunud endasse, siis ei pea meie ka temasse uskuma. Igatahes edu talle ükskõik kuhu ta ka ei lähe. Kas ma kuulen LENNUKI mootoreid juba ?? Tundub nii! 2 võimalust, kas Spalleti istus aerofloti lennukile või tuleb hoopis punakollane LENNUK autopiloodil ise kohale. Igatpidi, mina olen rahul!

FORZA ROMA!
                  So self aware so full of shit

Kommentaar

Ega kahju jah tõesti. Kuid kui nii ikka on, et klubi juhtkond ja mängijad toetavad, kuid ise astud tagasi, siis pole vist tõesti see koht talle mõeldud. Nüüdseks jääb lootma, et Andre-Villas Boase jutud liiguvad sihi suunas, sest ausalt öeldes oleks ma küll õnnelik, et Montella ka ikkagi Roma juurde jääks, kuid ma arvan, et AVB'l on rohkem sihti tuleviku suunas hetkel, kui seda on Montellal. Ma võin muidugi ka eksida, kuid arvan, et AVB suudab selle noorema koosseisu ja uute ostudega järgmise hooaja kõvasti paremaks teha.

Kommentaar

Kuule öelge siis miks te Lazio taga lõpetate juba kaks hooaega järjest? Me oleme ju nii saast? Ja te olete nii mega hüper super!!!!!!!!!!Ise ka aru saate, et DeMinevittu on nii häbis kogu selle kepi üle.
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
                        Kas ma kuulen LENNUKI mootoreid juba ?? Tundub nii! 2 võimalust, kas Spalleti istus aerofloti lennukile või tuleb hoopis punakollane LENNUK autopiloodil ise kohale.

FORZA ROMA!
                        Aeroflotile ei maksa ronida, sest vene tehnika kipub viimasel ajal esmalennul alla kolisema.
                        "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                        These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

kallid pealinna väikeklubi fännid:

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Üldiselt ma väga ei imesta, kui mõne hea aasta pärast lõpetame samal tasandil kus Senside ajastu lõpul, jh Franco teatud periood oli ilus, kuid sinna investeeriti ka sisuliselt viimanegi kopikas ja tulemueks jäi sõelale 1 scudetto ja peale seda hakkas järk-järguline mandumine, ainult tasemel treener suutis tuua "säästuperioodi" mingitki karda.Ma ei imesta kui lõpuks ei tule uut statkat ega midagist, jätkame endiselt seda peost-suhu elu.

Üks asi mis mulle Enriike puhul meeldis oli see, et mees hoidis ka meie noortel silma peal ja andis parimatele poegadele võimaluse ennast tõestada.Olgu , mis see hooaeg oli, kõik need valusad kaotused ja igasugused negatiivsed rekordid, kuid sellegipoolest loodan ma nädalavahetusel kuulda uudist, et Luis Enrique siiski jätkab meie tüüril ja mees on otsustanud ja ümbermõelnud.

Arusaamatu on see, et hooaja alguses ULTRAD mõistsid, et aega tuleb varuda ja Romat ei ehitata ühe päevaga, kuid hooaja lõpuks on ikka kõik tavapärane, suht savi see Euroopa liiga. See Euroopa liiga on tugeva tiimi ülesehitamise kõrval köömes, eelkõige on vaja teha tugevat tööd läbi ebaõnnestumiste, et saavutada tase, mis ei jätaks meid seal liigades häbisse, seega me olemegi ilmselt praegu nii tugev ja vaevalt Montella või keegi teine oleks suutnud väga suurt murrangut tuua.

Kõige rohkem on kahju mängupildist, mis kohati oli ikka väga ilus ja silmale nauditav, kuidas sööt käis ja liikus, ma tõesti hakkasin uskuma, et paari hooaja pärast võime me olla liigas domineerivad ja miks mitte ka euroopas tegusid teha, kui oleks saanud kaitse ja tiimi ühtsemaks ja komplekteeritumaks.

Hetkel jääbki selline seis õhku, kus on hunnik mehi, keda nagu polekski ehk enam vaja, kui tuuakse keegi vasturünnakutele orjenteeritud trenku ja hakkame ise mängima umbkaitse vutti.

Jah mehi keda nahhui saata tegelikkuses on, sellesmõttes Sabatini tegi häid otsuseid, nägi nagu kergelt ette: Bojan saab vajadusel tagasi saata, Kjaeri samuti, sama lugu on ka Gagoga, Borinit ei hoia ka miski kinni.

Ausalt tulge mõistusele inimesed!

Forza Roma!

e: Cannu , mis on sinu arvamused kogu sellest supilurrist? Sinu ootused, lootused,arvamused , pooldumised tulevikku ehk siis uut hooaeg arvesse võttes?
                            sigpic

Kommentaar

Enriikel oleks väga raske jätkata. Fännid on pahased, tulemused kesised ja kindlasti on paljudel vähemalt osaliselt usk kadunud. Kui oleks usku ja positiivseid emotsioone, siis võiks mees vabalt jätkata. Ei teinud meeskond temale asju lihtsaks. Kõik need punased kaardid ja pennud mis hooaja jooksul kogunesid ei olnud ju kuidagi tema süü. Jah ta oleks saanud mõnda asja teisiti teha ja rohkem tulemuse peale mängida, aga see selleks. Ja muidugi oli tal kasutada täiesti uus ja kokkumängimata meeskond. Mina näen, et tema lahkumine on siiski hetkel OK variant. Bojunn ilmselt lahkuks ka siis.

Mis puudutab asendust, siis Montella oleks kindlam variant ja AVB veidikene riskantsem (Itaalia taktikaline jalgpall ei ole niisama lumme kusta, olgem ausad). Teoorias võiksid mõlemad olla sobivad, aga äkki ei tule kumbki.

Paljudel mängijatel on nüüd aastake Serie A kogemust olemas ja peaks nagu asi paremaks minema. Kaitsesse võiks ka võtta vähemalt 2 meest, kes Itaalias juba ennast tõestanud + kedagi veel juurde ja selle pealt annaks juba ehitada küll. Saaks kusagilt 5a noorema Pizarro ka, siis oleks igati mõistlik meeskond koos.

Kommentaar

Dohvoa-ühe korra te juba Serie-Bsse lendasite...küll lendate veel.
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X