Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
    Tere tulemast tagasi Uuu. Karl sina kao oma manu putsiauku tagasi, su püüdlused Uuu jäljendaja olla on järjekotdselt läbi kukkunud.
    ok Counti pepupoiss. Uuu on jumal teda ei jäljenda keegi, Lazio on sama pede kui Roma, aga teie kahjuks räägivad sina ja Count oma rumalusega. ja ise te kutsute trollima oma debiilselt trolli jutuga .

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
      Markku nüüd mitu nädalat peldikus...vaene poiss.
      Ei ole viga. Kui kinni jääb jälle, siis aitame välja

Kommentaar

mulle meeldib et rooma ja lazio saavad hästi läbi see näitab kahe samas linnas oleva klubi suurt sõprist kes on teie lemmik mängija minu lemmik mängija on totti veel meeldib ka mirostlav klose ja daniel derossi

Kommentaar

tofoatti
          Newton Heath 1878

Kommentaar

Algselt postitas TOTTI Vaata postitust
            mulle meeldib et rooma ja lazio saavad hästi läbi see näitab kahe samas linnas oleva klubi suurt sõprist kes on teie lemmik mängija minu lemmik mängija on totti veel meeldib ka mirostlav klose ja daniel derossi
            Minu lemmikmängijad on Igli Tare ja Claudio Lotito.

Aga ma usun, et Jaanuaris Lazioga liitunud Felipe Andersonit (Kes on isegi Hernaanust pingile lükkamas) ja Louis Sahat ootab ka pikk ja väga edukas karjäär ees.
            sigpic

Kommentaar

sellist ei mängi kes need on

Kommentaar

Algselt postitas TOTTI Vaata postitust
                sellist ei mängi kes need on
                Sa ilmselt ei vaata siis eriti palju serie A-d.
                sigpic

Kommentaar

Antud kontekstis räägib kasutajanimi rohkem, kui miljon pilti. Ta ei oska lauset suure tähegagi alustada, rääkimata punktiga lõpetamisest.
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.
                  2.Money talks bullshit(totti) walks.
                  3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                  "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Kas Louis Saha mängib Lazios ? Oskab seda keegi kinnitada, ma olen siin natuke segaduses omadega...
                    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
                      Kas Louis Saha mängib Lazios ? Oskab seda keegi kinnitada, ma olen siin natuke segaduses omadega...
                      No. Kõikvõimas vikipeedia järeldab, et antud tüüp kuulub kuhugi Evertoni
                      Adiós amigos

Kommentaar

Kako Everton. Ta mängib Lazios ja pole ime, kui lööb debry värava. See poleks midagi erilist teades, et riomma kaitseliin on teine kõige kohutavam liigas. Naera ribadeks.
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                          See poleks midagi erilist teades, et riomma kaitseliin on teine kõige kohutavam liigas. Naera ribadeks.
                          Ja kellele kuulub see auväärt 1. koht? Lazio i guess
                          Adiós amigos

Kommentaar

Kõige kohutavam kaitseliin on Paskaral 53 väravaga. Järgneb siis superklubi ass riomma 47......irwwwwww kuubis.
                            Lazio kaitseliin on liiga 3. parim. Ainult prügipeded ja rubentuss on parem....this says it all.
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Saha oli hea mängija, aga praegu võib öleda küll, et cisse NO.2
                              FORZA ITALIA FORZA ROMA FORZA CAPITANO IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
                              FORZA ANCHE SAMP E GENOA

Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                                Kõige kohutavam kaitseliin on Paskaral 53 väravaga. Järgneb siis superklubi ass riomma 47......irwwwwww kuubis.
                                Lazio kaitseliin on liiga 3. parim. Ainult prügipeded ja rubentuss on parem....this says it all.

Aa, okey siis. Järelikult on Naziol liiga halvim rünne
                                Adiós amigos

Kommentaar

Working...
                                X