Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kuna EPL stiilis füüsilist noomitust lastakse teistele teha vaid Interi mängijatel, siis pole meil Dossenaga väga midagi teha ma usun.

Toni peaks olema 99% kindel ja usun et asi on ametlik enne kui sul aastavahetuse pohmakas üle on läinud.

Totti Serie A parimate mängijate nimekirjas - no ei ole muud varianti ju

Kommentaar

The AS Roma vs. Lazio derby never really ends.

AS Roma star and captain Francesco Totti (33) was recently asked to give an opinion on city rival and Lazio's most representative player Mauro Zarate (22). Totti said that the Argentine is "just a good player, who needs to improve - certainly not a world-class forward".

Today, Zarate told ESPN in Argentina : "Totti talks too much and ignores the fact he is finished. He did not score against Lazio in ages. Anyway, I do not want to comment on what he says about me - I prefer playing and scoring goals".

Uuu...ja vendetta jms. et mismõttes nagu? scoring goals??? mis aineid härra Zarate tarbib? i just got my mind blown :O
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

Kommentaar

Häid jõule cock. Kas jõuluvana jäi korstnasse kinni ja sulle totti fallose kujuga pöidlakäpikut ei toonudki mida imeda. Kuidagi rahutu peenisepoiss oled täna.
        Zarate on see hooaeg koos euroopaga kokku löönud 7 väravat. Kehva treeri ja olematu keskväljaku kohta hea tulemus.
        Aga cock....ole nüüd natuke realist ka ja mõista mida Mauro ütles. 33 aastane mr spit enam kaua siin trolli ei mängi. Zaratel on ees vähemalt 10 tipphooaega. Mul on hea meel, et mees hoiab lootused kõrgel ka sellisel kehval ajal. Ma ei kahtle hetkekski Zarate oskustes....muidugi ta peab veel palju õppima, aga iga normaalne(va cock ja mõned riommarid) jalgpallihuviline, kes on näinud teab, et mehes on särtsu ja talenti küllaga.
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.
        2.Money talks bullshit(totti) walks.
        3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
        "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Sergio Floccari on tulemas, vähemalt Genoa mingi vana ütles, et nemad saavad Suazo endale laenulepinguga ja Floccari poiss läheb Laziosse, samuti laenulepinguga. (Võimalik hooaja lõppedes permant deal teha), ja Lotito poiss läks ka väidetavalt Gremiosse Maxi asja uurima ja puurima. Väidetavalt on aga Foggia lahkumas ning samuti ka Meghni tulevik Lazios pole enam sugugi kindel.

Kommentaar

Foggia kadumist ei kujutaks ette. Vaevalt see juhtub.
            Floccari, Lopez ja Cavani....üks neist on kindlasti tulekul. Cruz tuleks nahhui saata igatahes.
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

need 3 ju ka kõik ründajad
              vaatluse all olevast nimekirjast saab lisada veel Wellington Paulista , brasiillane Cruzeirost
              ning too ülinoor 17-aastane uruguailane saab ka kohe 18 täis

endine roma treener Spalletti nüüd Piiteri Zeniidi eesotsas ja tahab Rocchit oma tiimi
              ründeliin peaks seega totaalselt muutuma, loodetavasti makinwa enam platsile ei pääse

tegelikult ju murelaps poolkaitse , sealt paraku vist ei mingeid uudiseid
              Foggia ja Meghni võimalikust lahkumisest pole küll kusagilt midagi leidnud

Kommentaar

Foggia kohta olen kuulnud aga Meghni kohta mitte. Kui keskväljakule mingeid muutusi ei tule siis tare-balla-lotito haige mentaliteet viib Lazio serie-bsse tõesti.
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Foggia on lähedal Atalantale ja Meghnit tahtis PSG.

transfermarketweb.com

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                    Ja mida arvata Dossenast, kes tahab uppuvalt laevalt Roomasse tulla?
                    Jah kindlasti on see "uppuuv laev" põhjuseks miks Dossena tahab ´poolist ära tulla.

Kommentaar

Pasquale ei lähe kuskile!!! Kurb tõdemus on see, et Lazio ei jõua Lotitoga kuskile. Kõik lazialed on sellega leppinud või leppimas. Lotito viib meid põhja. Praeguseks peaks juba üle 2000 internetihääle olema Lotito vastu.
                      Mul tegelikult suht suva kuhu keegi liigub-tuleb. Lotitoga ma ei hakka enam millesti unistama ja liitun cocki ennustustega, et see klubi liigub serie-b suunal.
                      Tare on luuser olnud terve oma aja ja ballardini peaks ammu töötu abiraha kerjama lottitilt. Masendav

Siiski Forza Lazio!!!
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

OFFICIAL: Roma Sign Bayern Munich Striker Luca Toni On Loan

Bayern Munich have confirmed on their official club website that they have loaned out striker Luca Toni to Roma until the end of the season.

The 32-year-old hitman announced earlier this week that he would be moving to the Stadio Olimpico when the January transfer window opens, but Bayern have now made the transfer official.

A statement reads: "FC Bayern gives its player Luca Toni (32) on loan to Roma until 30.6.2010. An agreement between AS Roma and Bayern has been reached."

It is a return to Serie A for Toni after he left Fiorentina for Bayern in 2007. The World Cup winner was prolific in his first one-and-a-half seasons in the Bundesliga, but struggled badly in 2009.

Following the arrival this season of coach Louis Van Gaal, whom Toni did not see eye-to-eye with, an exit seemed inevitable due to a lack of playing time.

Toni will be hoping that his link-up with Francesco Totti in Rome will earn him a recall to the Italy national team in time for the summer's World Cup in South Africa.

Mees on siis ametlikult meie ja kui ennast heast küljest näitab siis ehk saab suve jooksul päris meie omandiks ja saame temalt väravaid välja lüpsta nagu don padre litsinahkadel kasuka üle kõrvade tõmbas ja too ta stringide peenikese vitspaelaga oksa tõmbas nagu kägu oksal kukukuuu naerab härra UHHUUhhhUUUUU...

Igatahes heasse hoogu ja vormi sattudes võib itaalias palju pahandust tekitada ja korraliku kaose tekitada.Itaalias on ehk talle siiski parem õhkkond ja vanad semud koondisekaaslased, et alustada sealt kus ta 2007 Fiorentinaga pooleli jäi.

Olen teda ise korduvalt kirunud, kuid siiski on mees Itaalia viimaste aastate üks parimaid target man ründajaid, vanus 32 ei ole ka veel päris see, kus hapukurk hapnema peaks hakkama.

Üleüldiselt on mul ülihea meel, et Roma on tõusuteel ja nüüd veel keegi soetati lõpuks, mida me oleme tegelikkuses ülipikalt oodanud.Lisaks see, et maailmaklassi ründaja, keda ehk paljud endale ihaldavad.Uuele aastale võib vastu minna ikka ülihea tujuga ja rõõmuga.Seda hetke olen tõesti oodanud: tunne on umbes sama kui hoida pikka aega põit kinni ja siis saada oma häda tegema ja milline taevalik rahuldus siis valitseb, jõupingutused on vilja kandnud ja oleme suutnud oma aja äraoodata.Selle peale võtan mina kindlasti uuel aastal ühe pitsi teravat, et kõri ikka läbi käiks ja pühin märga pisarat silmanurgast, sellepeale raputan tilli kuivaks ja lükkan püksi tagasi, olgugi mu kallis sõber härra UUU ma tean, et viimane tilk läheb ikka püksi ja just sinna lähebki Lazio, kui te oma kanaajudest juhtkonda välja ei vaheta.

Romal läheb nüüd vaja veel ühte täiendust vasakkaitsesse, kuna Ülelinnavinski punapoiss Riise ei ole teps mitte päris see õige sinna kohale , ta peaks ehk tegelikult pelama vasakul äärel keskpoolkaitses, kuid jh kohati saab ka vasakkaitses hakkama.Tonetto on juba 35 vanur ja Antunes anti laenule, et põhimõtteliselt peaks sinna ka mingi klouni palkama.

Head vana aasta lõpu Roma hundid ja uluge siis uue aasta tervituseks kõvasti, minu poolt kõike head ja loodetavasti jätkame uuel aastal selles meeldivas seltskonnas.

ELAGU AS ROMA!!!
                        sigpic

Kommentaar

See kõuts ongi teie uus Super toni või?

Kommentaar

ma juba kujutan ette kuidas derby ajal Lazioga kmmentaator karjub: Luca ja publik paneb kaasa: T O N I !!!
                            Parim aastalõpu uudis mis sai üleüldse tulla, tänatud olgu kõik jalku jumalad, Inter, värise!
                            FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                            sigpic

Kommentaar

naeriväärne ju. Bayerni fännid nutavad praegu lolliks ennast(iroonia) Bayerni aasta lõppes meeleru pommuudisega. Puujalg-mõttetumees lahkus riiigst.
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                                naeriväärne ju. Bayerni fännid nutavad praegu lolliks ennast(iroonia) Bayerni aasta lõppes meeleru pommuudisega. Puujalg-mõttetumees lahkus riiigst.
                                Kui sa seda tõesti tõsiselt mõtlen, siis ma kaldun kahtlema sinu seaksuaalses orjentatsioonis ja peaksid ehk isegi sügavamalt järele mõtlema mis sul sealt kleidisaba alt vastu välgub, kas on see odavmüügist saadud 255 grammine pühade verivorst, mille pikkust oskab mõõta ka isegi iga vähemalt kolmas 2 klassis käiv koolijüts ja siis sellepeale sa uuel aastal suurest pohmelusest tatt ripakil , lõug kartulisalatine, silmad kuseähmased, hõõrudes neid...püüad sa kõigest väest hoida sitta kinni, vaadates 17 tolliselt LCD monitorilt Toni statistikat, kus ilutsevad numbrid.......Palermo 80 mängu 50 väravat,Fiorentina 67 mängu 47 kolli,Bayernis : http://soccernet.espn.go.com/players...=14104&cc=5739

Italy 47 --16kolli.

imetle ise, ei mänginud just päris teist viiulit.
                                Itaalia koondise eest oli ta kahtlemata viimased pelad puujalg, kuid ehk siiski mees saab oma potentsi probleemidest lahti ja hõõrub kasvõi kahe vaiguse kuusepuu vahel oma lipu kõrgele masti.

Ja siis sa tunnedki, kuidas sul tuleb, lausa tsunamina jookseb mööda su viigipükste säärt alla ja siis sa jälle palud: Lotito laena mulle jälle oma vikerkaarevärvilisi ,krokodillinahast,südamekujulisi ,mandariini lõhnalisi truupareid...
                                Igatahes kasi ennast puhtaks ,käi ära tussi all, ja istu palja persega mõned minutid oma 5 korruse korteri veranda peal ja karju neid samu sõnu kogu eesti rahvale
                                siis paistab ka Lazio ja ka sinu kui fänni tulevik 2010 aastal poole helgem. Head ilusat ja meeldejäävat uut aastat sulle persönlich.

Eelnev text oli väljamõeldis ja puudutab tegelaskuju herr UUU.
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X