Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Cambiasso ja Perrotta olid parajad kuked ka platsil. Mul oli küll hirm, et Simone punase kaardiga lahkub mingil hetkel.

Kommentaar

Toni, Perrotta ja minu arust oli Pizarrol ka natukene. Võib-olla nägin kaotusseisus luulusid ka.
      sigpic

Kommentaar

ei tea kas panid spetsiaalselt nõrgast riidest särgid seekord? Ma enne seda olin ainult 1x näinud, et särk puru ja see oli see sama Toni värk mida enne mainisin.

Kommentaar

Sellist sitta postita palun Milani teemasse. Mäng oli huvitav ja tulemus enam-vähem aga jätkuvalt teeb muret ründajate töö. Floccari ei olnud ilmselt 100% valmis ja otsustati mitte riskida. Zarate-Rocchi ei suutnud ühtegi surmkindlat võimalust tekitada ja Cruzi lisandumisega läks veel hullemaks. Lichti värav oli hästi välja võideldud ja Diasil oli ka väga hea võimalus aga niimoodi tabeli esiotsa ei jõua kui väravaid kaitseliinist ootama peab.

Kommentaar

Kas kellegi kommentaar on vahepealt minema pühitud või tõesti kirjutasin oma vanas kommis midagi ebasobivat?
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.
            2.Money talks bullshit(totti) walks.
            3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
            "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Ära muretse täna, Uuu. Kustutati krissu postitus.

Kommentaar

kuidas see oliginüüd...

täna Georgia, homme Eesti?

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                  Ära muretse täna, Uuu. Kustutati krissu postitus.
                  Mis ma jälle valesti tegin, hea laul oli

Kommentaar

Midagi positiivset Lazio poolelt. Mauri 4 aastane lepingupikendus ei ole hea uudis....see peegeldab vaid seda, et lotitol pole enam üldse raha ja kedagi suvel juurde ei osteta.
                    Positiivne on, aga jaanari parim transfer Sergio Floccari keda kollane portaal goal.com pakub suvel Itaalia koondisesse. Ja see polegi nii ulme võimalus. Mees on tõesti maailmaklass. Ja palugi tänu temale on Laziol lootust kürgliigasse püsima jääda.
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.

Kommentaar

Ja suurepärane uudis on kindlasti ka Manfredini võit kohtus Lazio üle.

Tasuks teenis mees 80 000 eurot ning tagasivõtmise esindusmeeskonda. Kuidas küll te olete endale nii suurepärase meeskonna loonud, kus on 100 rahaimejast pingipoissi? (Manfredinid, Makinwad jne.)

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                        Ja suurepärane uudis on kindlasti ka Manfredini võit kohtus Lazio üle.

Tasuks teenis mees 80 000 eurot ning tagasivõtmise esindusmeeskonda. Kuidas küll te olete endale nii suurepärase meeskonna loonud, kus on 100 rahaimejast pingipoissi? (Manfredinid, Makinwad jne.)
                        "vähemalt oskab klubi edukalt majandada" luls.

Kommentaar

Manfre jutt on nagu tõsi????? Lotito käi niiiiiiii put*si kui üldse saab käia....
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Roomlased, kus peidate end? Terve linn kihab elevusest ja siin pole keegi isegi viitsinud 11 rooma leegionäri üles lugeda, kes üle pika aja pealinnale au ja kuulust tooma hakkavad? Kardate ära sõnada või?

Kommentaar

60 000 pealtvaatajat täna Olympicol! See on väga suur tugi Romale...
                              Kas kellegil oleks HQ streami linki?
                              e: starting lineup (4-4-2): 27 Julio Sergio; 77 Cassetti, 5 Mexes, 29 Burdisso, 17 Riise; 20 Perrotta, 16 De Rossi, 7 Pizarro, 94 Menez, 9 Vucinic; 10 Totti.
                              vat nüüd keerati küll Atalantale käru, kes vaatasid terve nädala DVD-sid ja õppevideosid "kuidas peatada peatamatut meest" ja platsile läheb Toni asemel hoopis Menez Ranierilt üks hea lüke üle pika aja
                              FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                              sigpic

Kommentaar

teab keegi kus mängu näeaks?

Kommentaar

Working...
                                X