Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
    Tegelt võiksidki Totti ja Co kogu Lazio jalgpalliklubi kohtusse kaevata, sest nemad ju nüüd süüdi, et Roma tiitlist ilma jääb, eksju

Ma täitsa kujutan ette, et milline parastamine käiks KÕIKIDE Roma fännide poolt siis, kui näiteks Lazio mängiks väljakukkumise mõttes otsustavat mängu. Ega te ju kindlasti hoiaks pöialt, et neil hästi läheks ja ei lehvitaks te Laziole löödud värava puhul bannerit "OH NOOO", eks ole. Või äkki eksin?
    Minu eelmine üleskutse oli täiesti neutraalse jalgpalliarmastaja seisukoht, ei mdiagi pistmist Roma-ga. Tiitli on nad ise kaotanud ja selles ei süüdista ma kedagi teist. Aga kui sa kavatsed öelda et see mis täna Olympicol toimus on normaalne või akspeteeritav, siis oled sa "tõeline" fänn! Miks üldse lazio platsile tuli? Oleks võinud ju 3:0 loobumisvõidu anda....lihtsalt kohutav ja jube. Loodan südamest et sellise jama eest tuleksid mingit trahvid või bannid. Kui ennem keegi rääkis siin kuskil ANTI JALGPALLIST, sisi see oli selle kõige parem näide.

edit: see blogi sisaldab enamvähem kõiki mu mõtteid ja emotsioone http://www.football-italia.net/blogs/sc111.html
    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
    sigpic

Kommentaar

LAZIO IMEB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Kõik fännid ja mängijad, jääge auto alla, tõsiselt.

See oli ikka täielik masendav mida te korraldasite seal
      Ela ja tunne, et elad
      see on kõige lihtsam
      filosoofia, mis toimib
      sule silmad ära vaata
      tagasi, hinga sügavalt ja
      hüppa üle iseenda varju
      tule koos minuga.

Kommentaar

Ehk hakkab Aquilani ka nüüd sellist mängu näitama nagu me kõik ootame!

Ole sõber alati, muidu teen sust salati

Kommentaar

Olete õnnelikud? värdjakari.
          So self aware so full of shit

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
            Minu eelmine üleskutse oli täiesti neutraalse jalgpalliarmastaja seisukoht, ei mdiagi pistmist Roma-ga. Tiitli on nad ise kaotanud ja selles ei süüdista ma kedagi teist. Aga kui sa kavatsed öelda et see mis täna Olympicol toimus on normaalne või akspeteeritav, siis oled sa "tõeline" fänn! Miks üldse lazio platsile tuli? Oleks võinud ju 3:0 loobumisvõidu anda....lihtsalt kohutav ja jube. Loodan südamest et sellise jama eest tuleksid mingit trahvid või bannid. Kui ennem keegi rääkis siin kuskil ANTI JALGPALLIST, sisi see oli selle kõige parem näide.

edit: see blogi sisaldab enamvähem kõiki mu mõtteid ja emotsioone http://www.football-italia.net/blogs/sc111.html
            Loomulikult oli see jama, aga palun loe mu postitus ka läbi, enne kui midagi vastu haugatad. Roma hvännid, kaasaarvatud sina, oleksid teinud täpselt sedasama, kui oleks Lazio sellises olukorras olnud
            Selles, et loota tuli vihavaenlase võidule Interi üle, saavad Roma tegelased küll süüdistada ainult iseennast (kasvõi näiteks kingitused Livornole)
            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Kle see blogijast liibu on on ju pealaest jalatallani Milani fänn, kibestunud veel pealekauba..vahepeal oli ta täiesti unarusse oma blogi jätnud, arvatavasti põdes Interi stiilset Barcelona väljalükkamist meistrite liiga poolfinaalist..milaniga läks kehvasti, jäid nad juba ammu tiitltitest ilma..Coppa italias Udinesega 0-1, ManU 7-2 jne..ju oli ta siis nii masendunud, et hakkas lõpus päris Roma fänniks, peaasi, et Inter kaotab eksole..

Scudetto tuleb koju, ja mingid blogijad ja asjad võivad ainult sinnasamma kerida..

HALLELUUJAH!!

Kommentaar

kõrvalvaatlejale oli Lazio fänne enam kui naljakas vaadata. Vinge!

Kommentaar

Aga oma eesmärgi nad saavutasid,Roma on tiitlist ilma jäämas.Suurepärane
                  Giggs will tear you appart.

Kommentaar

suurepärane saavutus ja vaatemäng!

Õnneks sellised vahejuhtumid näitavad kenasti ära nii mulle kui ka ülejäänud maailmale, miks itaalia jalgpallist arvatakse nii, nagu arvatakse
                    aga õnnitlused tiitli puhul!
                    MIA SAN MIA!

Kommentaar

Algselt postitas denisss Vaata postitust
                      õnnitlused tiitli puhul!
                      mis tiitel võideti? aasta pedefännide?

Kommentaar

Kallis Maarek. Kingitustest Livornole kavatsesin ma rääkida hooaja lõpus, kui küsitakse , et miks me tiitli kaotasime.
                        Kuhu on kadunud kogu Lazio fanclub? Ei Uuu-d, Ei Vendettat...kas häbipärast ennast üles poonud, või tõesti mõni auto suutis teid alla ajada?
                        Ja Jr. ma olen kursis et Susy Campanale pole eriti palju häid asju kirjutanud, aga teemal Lazio vs Inter pani ta ikka nii kümpi kui vähegi võimalik, see tekst on kullast. Sealt jäi mind kummitama fraas: "It would've been nice to see the title race go down to the wire, but now we'll never know if Roma deserved it. "
                        Ja Lazio fännitarid võiksid selel endale seinale joonistada:
                        "On the strength of this performance and on seeing how unlucky Atalanta were to be pegged back by Bologna, I have absolutely no qualms in saying I really, really, really hope Lazio get relegated. They don’t deserve to be in Serie A and it will be good riddance to their small-minded supporters. Send them to play their local derbies with Frosinone, at least then they'll be the 'big shots' in town."
                        BIG SHOTS - haha
                        FORZAAA ROMAAAAA
                        sigpic

Kommentaar

LOLOL, loved the article of susy campanale. Reading and hearing such comments from asroma fans and football puritans makes just me joy even more

Riomma Fucking Merda!!!!!!!!

Kommentaar

Mulle jääb kripeldama Cagliari vastu, viimased 2 minutit...
                            So self aware so full of shit

Kommentaar

Coppa finaal...
                              AS Roma vs Inter...
                              gigantide heitlus...
                              Itaalia vs Aafrika...
                              pankrott vs raha...
                              jalgpall vs anti-jalgpall...
                              armastus mängu vastu vs egotsentrilised ära hellitatud värdjad
                              Täna on Roma kättemaskutund, ja sellest peab võtma maksimumi. Inter TULEB hävitada. Selles mängus on rohkem kaalul kui ükskõik mis mängus või liigas sel hooajal...
                              Hundid on näljased!!
                              Ma usun Sinusse Roma!
                              FORZAAAA!!!
                              sigpic

Kommentaar

Coppa finaal...
                                AS Roma vs Inter...
                                gigantide heitlus...
                                Itaalia vs Aafrika...
                                pankrott vs raha...
                                jalgpall vs anti-jalgpall...
                                armastus mängu vastu vs egotsentrilised ära hellitatud värdjad
                                Täna on Roma kättemaskutund, ja sellest peab võtma maksimumi. Inter TULEB hävitada. Selles mängus on rohkem kaalul kui ükskõik mis mängus või liigas sel hooajal...
                                Hundid on näljased!!
                                Ma usun Sinusse Roma!
                                FORZAAAA!!!

Pigem olete lihtsalt armsad.

Kommentaar

Working...
                                X