Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ma pole kunagi nii väga itaalia jalgpalli tahtnud vaadata kui täna... ja mulle ei meeldi itaalia jalgpall. aga üks asi mis mulle meeldib 10x vähem kui itaalia jalgpall.......on milano inter
    GO ROMA!
    MIA SAN MIA!

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
      Coppa finaal...
      AS Roma vs Inter...
      gigantide heitlus...
      Itaalia vs Aafrika...
      pankrott vs raha...
      jalgpall vs anti-jalgpall...
      armastus mängu vastu vs egotsentrilised ära hellitatud värdjad
      Täna on Roma kättemaskutund, ja sellest peab võtma maksimumi. Inter TULEB hävitada. Selles mängus on rohkem kaalul kui ükskõik mis mängus või liigas sel hooajal...
      Hundid on näljased!!
      Ma usun Sinusse Roma!
      FORZAAAA!!!
      Liiga vara hakkasid Roma stiilis ulguma count..

Kommentaar

Kas see pealinna sukeldumisklubi, kes täna õhtul igal võimalusel räpaselt jalgadesse tagus, muust ebasportlikust käitumisest rääkimata, pidas hiljuti Laziole ja Lazio fännidele loenguid jalgpallieetikast ja spordi ülevatest põhimõtetest? Mis siis täna juhtus Selliseid kivipallureid pole ammu nähtud, kapten Jürto.. ptüi, krt, kapten Totti juhtimisel situti pealinna vapp taaskord korralikult täis.

Kommentaar

Tore Tanel et sa mulle vastasid Materazzi punase kohta
          Tottilt igat imeilus löök, kahju et Balotelli surma ei saanud , vastik värdjas sohilaps. Totti tegi täpselt seda mida ma temalt telepaatiliselt palusin, kuid sihtmärgiks oli väärastunud Thiago Motta...
          Romalt võeti ära 2 Pennalt , esimese poolaja lõpus Toni vastu tehtud viga, mis oli 200% pennal. Romalt väga ilus söödumäng. Interilt üks väga ANTI jalgpalliline mäng.
          Kui ma täna hommikul jälestasin Intert, siis peale tänast mängu... ei leia kohe seda sõnagi...kahju et Balotelli surma ei saanud, aga ju siis Tottil nõrgad jalad...
          Kuradi daivivad wankerid...see oli lihtsalt kohutav kui jubedat jalgpalli saab mängida... kogu Inter tuleks maapealt pühkida, nende niased ja lapsed vägistada ja PUNKT!!!
          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
          sigpic

Kommentaar

GO RIOMMA GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HAHAHAHAHAHAAHAH

0/2 ÕNNITLUSED

Kommentaar

Pasa!!!!!!!!

Kommentaar

Ainuke miinus kogu selle Totti löögi juures on see, et nüüd arvatavsti Lippi teda kaasa ei võta....väga kahju et see sellisel kombel pidi lõppema. Praegune seis 0:2 Interile (Coppa + Totti eemaldamine MMilt)
                sigpic

Kommentaar

Cocky.....tottina pole kunagi lippile huvi pakkunudki. Naiste MMil on koht vähemalt olemas.

Claudio Ranieri:"One failed....next failure on the weekend. Said the bronwshitcoloured team coach after the game. Its a shame we lost to inter but in the end we lost 1-0 in agg. So theoretically means we were stronger than Barcelona because they lost 3-2 to Inter. I just said it to mrs. Sensi and she was extremely happy and called to Dani Alves. Why we lost? I cant explain it....everything went well...Toni, Taddei, Tottina, Peniz and the other girls were acting quite well but then came the red card and my mouth was full of shit....it tell you that. But nothing isnt lost yet....the next game will be on home ground and with the support of gayfans we can beat mournihos gang. Ok grazie i have to go. Forza Riomma!!!!!!
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.
                  2.Money talks bullshit(totti) walks.
                  3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                  "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                    blah blah blah
                    Samad sõnad mis Vendettale. Kas Curva Nordi nägid ? Vastust ei oota! Mine nüüd häbenema!
                    sigpic

Kommentaar

Absoluutselt ei huvita su Curva Nordi bläma...Mängu nägid, kohal olid?
                      Mis kõige primaarsem cocky....kas riomma poleks samamoodi käitunud, kui Lazio ja riomma kohad vahetada???
                      2005 aastal võitlesite ise põhjas nagu Lazio praegu ja saate calciopoli veel kaela ka sellepärast kuna ostsite kohtunikke ära. Põlege põrgus pasapruuni sitanärakad.
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Aga, mis siin täna ülde tõmmelda....keda see Itaalia karikas ikka kotib...onju... riomma sihib ikka CL nagu teie juhtnaine on iga aasta lubanud....hooaja lõpus teeme ühe Unicefi heategevusmatsi ja siis paneme ona ja hooajal punkt peal nulli karika ja hunniku võlgadega.
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                          Samad sõnad mis Vendettale. Kas Curva Nordi nägid ?
                          Mis selle Curva Nordiga oli siis? Ma olin AS Roma pallivõlurite tegemistele kaasa elamisega nii ametis, et ei märganudki, mis seal tribüünidel oli?

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
                            Mis selle Curva Nordiga oli siis? Ma olin AS Roma pallivõlurite tegemistele kaasa elamisega nii ametis, et ei märganudki, mis seal tribüünidel oli?
                            Seal polnud mitte midagi, mitte kedagi , tühjus - ehk siis piltlikult tüüpiline Nazio fänn! Ja alates tänasest ma boikoteerin igasuguseid vestlusi Nazio merdadega. Mul oleks mingigi austus alles jäänud kui oleksite peale Lazio - Interi mängu tulnud ja vabandanud või püüdnudki kasvõi põhjendada miks te olete sellised abordijäänused. Aga seda ma juba arvasin, et ootate ära ennem kui Roma põleb ja siis tulete oma haiglast frustratsiooni välja elama ja käituma, nagu Nazio vs Interi mängu ei toimunud.
                            MERDA NAZIO
                            FORZAAA ROMAAA!!!
                            sigpic

Kommentaar

Mäng ju toimus....Inter võitis 2-0 ja mida sa ise siis ootasid? 15. kohal vaevlev Lotito nürisünnitus peab võtma punkte 3 karikat tasku pistvalt Euroopa peatselt parimalt klubilt? See, mis toimus Curva Nordil on mul jummala suva....see oi optimaalseim kesktee....me oleme püsima jäänud 99% ka Interi kaotusega ja riomma on tiitlist ilma. Või võtame viigi...riomma võtabki äkki tiitli ja siis peab aastaid teie muja ja emotsioone kuulama. Me oleme ühes suure linnas nimega Rooma, aga meid ei ühenda peale Olimpic stadiumi mitte midagi. Ja see näitlemine ajab juba sita keema...peaaegu kõik vennad on teesklejad ja ma tean ilma uurimatagi, kes teid välja koolitab. Väike vihje....see neiu sai eile punase. http://www.youtube.com/watch?v=ZmjzfEQ1Eso
                              Pasapruunid põlege põrgus.

Forza Lazio!!!!!!!!!!!
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Mina ei saa aru, et mis sel Tottil viga on? See on juba kesteabmitmes kord, kui mees suudab olulises mängus lihtsalt kokku joosta ja oma meeskonna veelgi raskemasse olukorda panna. Vanusega peaks juba mõistust tulema, aga paistab, et veri endiselt vemmeldab.
                                Samas Zidane suutis ka vahepeal sama negatiivselt üllatada, kuid Zidane suutis olulistes mängudes ka teistpidi üllatada.

Kommentaar

Working...
                                X