Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Gila sai lausa 5 mängu, kuigi pärast apellatsiooni seda vähendati.
Algselt postitas Tanel
Tahaks näha seda, endal küll ette ei tule.
Ma ei tea, kas Cannu pidas silmas seda mängu, aga kui pärast natuke räigemat täklingut vastusena vend eemale lükatakse ja koheselt kõrist haaratakse, siis normaalne kohtunik oleks pidanud koheselt punasega lehvitama.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
eino see coppa on savi. Seal jäi Romale ka 2 punast veel andmata. Ja no see ei olnud jalgpall vaid mingi huligaanide kaklemine seal. Jalgpallis me võitsime mäletatavasti 2-1 viimati.
Aga tegelikult ma ei seedi seda, kuidas meid San Sirol koheldakse juba aastaid. Ühel aastal Snickers daivib Gerrard all-time top3 vääriliselt ja röövib meilt 3p (ise taob vasta rinda ja ülbab seejärel külaliste fännidega) ja sel aastal tema vend Muntari peaks ühe mängu jooksul saama 2 punast kaarti. Aga me teame kõik mitut kohtunik näitas ja kuidas mäng lõppes...Või siis kuidas Totti punasega seal minema saadeti või DeRossi särk rasedate suurusesse konverteeriti karistusalas mõned aastad tagasi.
aga eks Tann teab ise seda väga hästi ja selle teisele interi vennale ei ole mõtet seletada.
Kui pühapäeval võidame, on hooaeg lõpetatud suurepäraselt olenemata kas tiitel tuleb või ei.
Maailma täielik number 1 näitlejate meeskonna poolehoidja kritiseerib Interit? Sa oled põrunud veidike...riomma ajab oksele oma jalgpalliga.
Usun, et ex laziale Cribari kes Siena kaitses materdab laseb milito ja pandevi jooksule, et Inter Scudetto koju saaks viia.
Pasapruunid põlege põrgus!!!!!!!!!!
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Kõik viimased lootused tuleb panna Curci peale - puhas Roma veri, mis seisab Tiitli ja teise koha vahel! Loodan ainult et kummatki mängu ei otsusta kohtuniku pang - ala` pennal vms. Tahaks näha lihstalt ilusat mängu!
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Sõidan hetkel autoga pealinna poole ja kuulsin Vikerist, et riomma on 2-0 ees ja inter 0-0 viigis. Kiire arvutuse kohaselt on lood kehvad. Ma ei saa kuskilt selle neetud mobiiliga seise jälgida....nüüd hakkasid need pagana juubelite ja sünnipäevade ettelugemisd.......ahhhhaaaaaaaaaa krt nahhui....e-riik my ass.
Kui mingit infot tuleb siis äkki keegi helistab või saadab mulle maili.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam