Väga kurb kui nii kergelt sisuliselt mitte millegi eest pendleid jagatakse, kui siis astus juan kogemata kanda, kuid nu ausalt selgelt seekord kõik roma eelnevad hooaja sees saadud pendlid "heastati" kurjalt!!! tõesti kogu kohtunike süsteem väljavahetada itaalias!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Lihtsalt üks halb mäng, peasüüdlane Ranieri-kummaline taktika kummalised eelistused. jne... väa kahju, et teine järjestikune pettumus kodus.Scudettost enam rääkida ei ole mõtet see jääb ilmselt Milano tiimide siseasjaks.
Napoli suurt ei ülltanud pikk pall ja kogu meie kaitseliin vahtis suu ammuli, suht ulme kui vastaste keskkaitse jõuab rünnakusse assistima.
Selge on see, et verevahetust on romasse vaja, mingit teravust, rünne seisis täielikult, pall oli meie käes vabu mehi oli ka, aga idiootlikud lahendused.Totti jällegi toodi liiga hilja sisse, Perrotta mees kes ammu võiks mängida kuskil liiga lõpu klubis, endiselt figureerib meie põhikoosseisus.
Pettumus ei muud.sigpic
Kommentaar
-
Suur pettumus, ei hakka vabandama, Napoli oli meist üle, aga see penalt ei olnud küll penalt ja selle eest veel kollast ka lehvitama hakata, no ma ei tea, kurat! Ranieri on tolgus, ootan juba Ancelottit. Kui Mexest ei ole ei saada seal kaitses üldse hakkama. Perrotta nahhui, ainult hale vari mehest järgi jäänud. Ja mis kuradi Berba, seda meil küll vaja ei ole. Parema meelega keegi noorem ja andekam mees. Kahju,väga kahju. Scudetto läks juba eelmine mäng, nüüd peab võitlema et CL koht kätte saada.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
0otasin 2revusega kuna see kuradi bensiinihind seal Lasnamäe CavaniOilis langeks 20 eekult mõistlikule tasemele...Aga mis seal ikka...unistused on ju tasuta...sain ainult 20 euri trahvi parkimise eest.........fuck 0FFFFF2
Väike nupumäng väikestele rottinadele......
Kui Jukul on paremas käes 0 õuna ja vasakus käes 2 õuna siis mitu õuna on Jukul kokku?
Scudetto pidi ju üleeelmine mäng juba läinud olema?
forza rotti forza rotti!!!!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
No mis ma rääkisin, Berbatovit on ikka vaja. Loodetavasti läheb nii nagu count ütles ja ta ostetakse 80 miljoni euro eest. See on ikka väike raha sellise hea mehe eest. Uskuge mind, see mees viib teid Universumi parimaks klubiks.
Berba on kunn!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustväga hea Rein, fight trolling with trolling. sa oled maailma kõige õiglasem mees.
seda ka et,
Mis kabariitidega opereerid?
Näiteks rõvedast argentiinlassest kes eile käitus väga ebasportlikult ja sülitas mu lempar meeskonna mängija pihta. Berba küll ei oleks lasknud nii endaga teha. Peale mängu oleks Bulgaariast kohe karistusrühm kohal olnud ja argentiilasele oleks tehtud anaalkaabe.
Berba Romasse ja Roma Universumi parimaks klubiks!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Muslera Lazio parim!!!
Reja igav kaitsev jalgpall, aga mäng oli kontrolli all ja 3 punkti taskus.
Kõik suured said eesotsas võidud. Printer võidab ju nagunii rubentuse peenisepumbakaheraudseid.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Napoli võit oli kohustuslik. Serie A parim ründaja vs Serie A kõige sitem kaitseliin, kus põhimees oli kaartidega väljas jne. Teise klassi matemaatika ühesõnaga. Rooma sihid on nüüd selged. Serie A TOP4 , Coppa finaal, CL poolfinaal. Mina jääksin rahuleFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar