Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Algselt postitas count Vaata postitustTeisel poolajal tehti korrektuure, aga viigist enamat polnud kahjuks enam võimalikMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Official: Simone Perrotta & Marco Cassetti Sign New Deals With Roma
Roma duo Simone Perrotta and Marco Cassetti have secured their futures at Trigoria until 2012, the club said in a statement on Tuesday.
The note reads;
"Extension for Perrotta who has signed a contract valid until the end of the 2011-2012 season. He will earn €2.5 million plus bonuses linked to objectives. He also has an option to extend until 2013 under the same agreed terms.
"Marco Cassetti has extended until June 30, 2012, the defender has extended by one year over the previous agreement. He will earn €1.8m for the 2011-2012 season."
On Sunday Roma director Gian Paolo Montali had said discussions to extend both players were in the pipeline.
Kui Cassetti hoidmisest saan veel aru ja on selge, et turul häid äärekaitseid on vähe, siis Perrotta jäägitu ja igahinna eest meeskonnas hoidmine on ikka paras perverrsuse tipp, veel selliste summade eest.
Aga põhiäärekaitsete moodustumine sellistest meestest nagu Bosingwa paremal ja miks mitte Ziegler või Balzaretti vasakul sisendaks juba usku.
Luisao-Lugano tulekut ootan ka pikkisilmi.
Bosingwa paremale, Balzaretti vasakule, Luisao-Lugano keskkaitsesse, Sanchez puujalastunud Taddei asemele,Borriello säilitamine, keskväli on niigi suht tugev ja korralik- kokkumäng toimib ´+ mõni noor ka edutada ja ongi väga võitlusvalmis koosseis olemas.
Sellise tegevuskava järgi peaks päris kõva tiimi kokkusaama.
Märtsi lõpuks peaksime siis juba ameeriklaste päästeingli Toomase inglitiivuliste kätevahel olema, seniks pöidlad pihku, kui asi edasi nihkub siis on põhjust juba muretsemiseks.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustBosingwa paremale, Balzaretti vasakule, Luisao-Lugano keskkaitsesse, Sanchez puujalastunud Taddei asemele,Borriello säilitamine, keskväli on niigi suht tugev ja korralik- kokkumäng toimib ´+ mõni noor ka edutada ja ongi väga võitlusvalmis koosseis olemas.
Sellise tegevuskava järgi peaks päris kõva tiimi kokkusaama.
Kommentaar
-
AS ROMA, New owner on Monday
Rome's premier newspaper Il Messaggero is reporting that American businessman Thomas DiBenedetto will purchase AS Roma on Monday, March 28.
An official ceremony will be held at the club headquarters for the occasion. More details will be available next week. However, it is rumoured that DiBenedetto and his associates are going to spend over 200 million Euros.sigpic
Kommentaar
-
Pole meil mingit Pastoret vaja, minu silmis ülehinnatud mängija.
Ma ei kujuta ette ka kus siuke summa Zamparini poolt on välja mõeldud Pastore eest. Tänapäeval on üldse see mängijate hindamine hullumeelseks läinud, iga liigutus ja värav paneb kohe klubide presidendid rääkima "now his worth 50 millions" jne. Üles haipimine minu silmis.
Ja üldse ma loodan, et Roma ei lähe seda teed nagu Chelsead ja Realid tänapäeval on läinud.
Paar täiendust kaitseliini ja keskväljale ning loomulikult väravavaht, ajab asja ära küll.
Ma tõsiselt kardan, et Roma võib ennast selle rahaga ära rikkuda.
Kommentaar
-
Üldiselt ma Ameerikalste tulekut kohe massiivsete Pastoret ja Kakat meeskonda toovate rahamägedega ei seostaks. Vähemalt seni on küll Ameeriklased näidanud (Mänku, Pool, Villa jne), et nende jaoks on klubi pigem äriprojekt võrreldes nt Sheikide ja Tšuktsidega, kes laristavad üsna valimatult. Aga noh, parem ikka kui praegune olukord.
Kommentaar
-
Lugesin siin hiljuti et Real Madrid ikka surub De Rossit enda ridadesse - unistajatest rääkis siin ennem keegi... DDR kuulis ja nägi oma silmade-kõrvadega mida tähendab olla Roomas surematu legend (Totti vs Lazio standing ovations). Siit klubist ta lihtsalt ei saa ära minna. punkt.
Ja nüüd Football manageri teemasse:
Buffon + Chiellini + Lahm + Sanchez + Rossi = kõik mured lahendatud ja mina oleksin rahul ja Scudetto tuleks "koju"
summasid ei tea, aga 200 milliga peaks hakkama saama ja Lahm peaks ainukesena mitte vaimustatud olema, aga temale on asendusi ka olemas.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Ooda külamees, pea nüüd natuke hoogu. Roma enda head noored? (mõned on tõesti päris head, viskame selle prahi üle parda jah kui ostumölluks läheb?). Te olete ju aastaid ulunud Interi suunas, et jalgpalli häbiplekk ja ostab tiitleid jne ja nüüd kui rikas americano dollaripakki näitab, siis jutt muutub kohe 180 kraadi
Buffon ja Chiellini pakivad juba kohvreid , Zlatani ka ikka võtaksite kampa?
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustLugesin siin hiljuti et Real Madrid ikka surub De Rossit enda ridadesse - unistajatest rääkis siin ennem keegi... DDR kuulis ja nägi oma silmade-kõrvadega mida tähendab olla Roomas surematu legend (Totti vs Lazio standing ovations). Siit klubist ta lihtsalt ei saa ära minna. punkt.
Ja nüüd Football manageri teemasse:
Buffon + Chiellini + Lahm + Sanchez + Rossi = kõik mured lahendatud ja mina oleksin rahul ja Scudetto tuleks "koju"
summasid ei tea, aga 200 milliga peaks hakkama saama ja Lahm peaks ainukesena mitte vaimustatud olema, aga temale on asendusi ka olemas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar