Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
    These players are missing due to injury : Chiellini, De Ceglie, M.Sissoko, J.Martinez, Del Piero, Iaquinta and Quagliarella.
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Vaadates Juve injury listi, siis peaks küll kerge mäng tulema. Burdisso , Mexes , Juan ja co. on just sellised kaitsjad, kes mängivad väga hästi suurte ründajate vastu (Matri , Toni). Motivatsiooni peaks ka jaguma - Lazio MEGA FAIL + Udinese MEGA FAIL . Kui siit 3 punni ei tule, pole mõtet peale enda kedagi süüdistada.
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
        Derby? Millega sa muide põhikoolis geograafia tunni ajal tegelesid?
        Kahju , et sa seda ära ei tabanud , aga ma nimetan seda mulle kõige sümpaatsemate itaalia klubide vaheliseks Derby-ks.Mul sõber fännab ka juvet ,ilmselt ka sealt see, miks see mul siin sisse lipsas
        Vendetta ära alati võta kõike 1 vs 1 mida loed, nagu öeldakse tuleb osata ka ridade vahelt lugeda.
        Võiksite olla vähemalt õnnelikud, et see on ilmselt esimene Derby ülepikaaja kus te ei pea kaotusevalu tundma
        sigpic

Kommentaar

F. Totti ära võta kõike 1 vs 1 mida loed, ma ei ole sinuga rääkinud esiteks, teiseks oli jutt hoopis ülikoolist ja loogika loengutest

Aga, et ei oleks OT, siis ennustan 5-0 võitu kodumeeskonnale ja kinga Del Nerile.

Kommentaar

F. Totti ära võta kõike 1 vs 1 mida loed, ma ei ole sinuga rääkinud esiteks, teiseks oli jutt hoopis ülikoolist ja loogika loengutest

Aga, et ei oleks OT, siis ennustan 5-0 võitu kodumeeskonnale ja kinga Del Nerile.
            Tundub, et vendetta on käinud kuskil pliiatsit teritamas nagu tavapäraselt, kadunud ja siis tuleb suskab jälle pistodaga kasteist sõrmikusse nii, et kõdi hakkab.

Väga meeldiv on tajuda, et Lazio fännid on hakanud reaalselt mõtlema ja teavad milleks gladiaatorid suutelised on...

Aga tundub tõesti hetkel, et Juvele on parem suur ja hävitav kaotus,kui minimaalne võit ega muidu aru pähe ei võeta, et Del Neri on saast ja isegi Montella on oma kuuajalise treenerikogemusega reaalsema maailmavaatega.
            sigpic

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
              Tundub, et vendetta on käinud kuskil pliiatsit teritamas nagu tavapäraselt, kadunud ja siis tuleb suskab jälle pistodaga kasteist sõrmikusse nii, et kõdi hakkab.

Väga meeldiv on tajuda, et Lazio fännid on hakanud reaalselt mõtlema ja teavad milleks gladiaatorid suutelised on...

Aga tundub tõesti hetkel, et Juvele on parem suur ja hävitav kaotus,kui minimaalne võit ega muidu aru pähe ei võeta, et Del Neri on saast ja isegi Montella on oma kuuajalise treenerikogemusega reaalsema maailmavaatega.
              Kahjuks peab sinuga vist nõus olema .

Kommentaar

Hr. Vendetta, alguses r22gib p6hikoolist ja geograafia tunnist siis ylikoolist ja loogikast. Saa siis aru.
                Kes sulle ytles et derby m2ng peab olema meeskondade vahel kes asuvad geograafiliselt samas punktis/linnas?
                Derbi de la sol - as roma vs napoli.
                Ajakirja world soccer andmetel 10 suurimat derbit maailmas.
                1. El Clasico – Real Madrid vs Barcelona (Spain)
                2. Superclasico – Boca Juniors vs River Plate
                (Argentina)
                3. The Old Firm Derby – Celtic vs Rangers
                (Scotland)
                4. Galatasaray vs Fenerbahce (Turkey)
                5. Ajax vs Feyenoord (Netherlands)
                6. Lazio vs Roma (Italy)
                7. The Revierderby – Schalke vs Borussia Dortmund
                (Germany)
                8. Al Ahly vs Zamalek (Egypt)
                9. Betis vs Sevilla (Spain)
                10. Partizan Belgrade vs Red Star Belgrade.
                Ps. Minu jaoks on ka t2nane m2ng v22riline kandma nime derby, osaliselt samal p6hjusel mis f.tottil.
                See selleks.

Lecce ja Napoli tegid t2na meile suure teene, nyyd on vaja ise see maksimaalselt 2ra kasutada.
                Palun Donieber, ole t2na korralik. Ja loodame et ka Juventus saab t2nasest kasu ja saab omale korraliku ja nende v22rilise treeneri. Edu neile edaspidiseks
                FORZA ROMA!!!
                So self aware so full of shit

Kommentaar

Ma arvan, et AS Roma - Juventus nüüd ülemaailmselt küll pole aktsepteeritud derby nime kandma. Tegu on siiski sinu omaloominguga. Rivaliteet =/= derbi, selle näite puhul.
                  Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

http://it.wikipedia.org/wiki/Derby_calcistici_in_Italia

Väike üldhariv link, enne mängu laske silmad üle... või kutsuge seda siis derbyks edasi kui soovite... 99% jalgpalli fänne/vaatajaid seda ei tee, aga mida nemad ka teavad üldse eks

Mitte paha pärast, aga üldiselt on selliseid minusuguseid tähenärijaid vaja, muidu on kunagi eestlastel ka nagu ameeriklastel praegu. Where is ...? Öööö... somewhere in Africa? Öööööö.. my head hurts... can i have my burger now and answer later?

Kommentaar

et siis valed otsused, jah? De Laurentiis või ülejäänud 'kohtunikud-loevad-ainult-napoli' vastu juhtkond ka sõna julges võtta?
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

...lihtsalt nii põneva ja dramaatlise mängu puhul rikkus see kahjuks lõpptulemuse ja ma ei pea siin sugugi silmas punkte ja tabeliseisu ...
                        Selle jutuga tuli meelde, et KUI mängudes Roomaga OLEKS kuus punkti imekombel saadud, siis Laziol OLEKS kuus punkti rohkem , ehk siis 60 punni total ja suht reaalne löök tiitli kohale...aga jah, mis teha kui ikka ei saada hakkama
                        sigpic

Kommentaar

TEHTUD!
                          Pm 90 minutit pidevalt rünnakulaviine Juvele peale loopida ja siis 0:2 kaotada on ka päris "tore" Juventusel 3,5 võimalust, 2 väravat. Roomal 20+ võimalust 0 väravat.
                          Nägemist Euroopa , nägemist suured suvised ostud!
                          Sellest hooajast vähemalt jäävad südamesse eredad hetked Milani ja Lazio vastu!
                          sigpic

Kommentaar

RUBENTUS RUBENTUS RUBENTUS

Keerati mõnusalt teile perse kannide vahele.....täna vist nii mõnigi taadei sugune lõust jääb Nutella võileivast ilma.
                            JEPPIKKKAJEEIIIIIIIIIIIIIIII udimerda ja riomma kaotused leevenadid mu piinasid.
                            Kui ROTTI OLEKS täna terve persetäie väravaid löönud siis OLEKS ta oma vagiinaga lehvitanud curva sudi ees. KUID ta ei löönud ja hoopis näpib riise tilli.

FORZA LAZIO E RUBE!!!!!!!!!
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.
                            2.Money talks bullshit(totti) walks.
                            3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                            "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Eredad penaltid ja maailmatasemel tipus olevad divimisetendused pigem.
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.
                              2.Money talks bullshit(totti) walks.
                              3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                              "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Lõpusirgel kisub vägisi "huvitavaks":
                                Season over for Mexes
                                link: http://www.football-italia.net/apr04v.html
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X