Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ja milles on Di Canio süü - et ta võttis vastu treenerikoha inglaste 4. liigas ??? Lotito teda kunagi ei vaja , alustava treenerina mingeid tohutuid pakkumisi talle niikuinii ei tehta
    teda sõimata oleks ainult siis põhjust kui ta läheks Roma teenistusse - mida ta kindlasti kunagi ei tee
    mõned arvamused temalt veel

Kommentaar

Sa oll pole vist kõiki ta statemente lugenud. Igal pool räägib ta paska Lazio kohta. Solvab juhtkonda, treenerit jne. Räägib, et Zarate ost oli illegaalne. Curva Nordil ta mänge vaatamas ei käi. Edy Reja ajas ta peale rubentuss-Laziot teleshows nii närvi, et Edy lahkus....küsides dickaniolt kelle poolt sa õige oled? Ja Dickanio vastas, et rioma. Nali naljaks aga televisioonis?
      Ta on oma mõttetu viha pärast hüljanud terve Lazio. Saan aru, et Lotito peksis ta julmalt minema, aga milles la Lazio süüdi on?
      Teda meil treeneriks vaja polegi. Küll Mihaljovic või Simeone või Inzaghi tulevad varsti. See, et ta inglismaale treeneriks läks on mul kama2.
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.
      2.Money talks bullshit(totti) walks.
      3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
      "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Vaatasin veidi poole silmaga Argentiina vs Inglismaa u20 MM kohtumist. Lamela andis kõiki karistuslööke ründetsoonis + nurgalööke. Väha tip top sooritused. Lisaks paar head dribblingut-läbimurret.

Kommentaar

Niiapalju, et Carrizo pidavad Ajaxisse minema, kus napakaks muutunud endine puurivaht otse rooma gaybaari olevat läinud. Vaevalt see üleminek muidugi toimub.
          Aga puujalg bresciano läheb araabiasse...see nüüd suht kindel....2 milli pidi palka saama...
          Kui suve alguses võttis Lazio 16. aastase Berlandi vms Barcelona noore enda tiiva alla siis eelmine nädal tuli Keita noorem vend Barcelonast Laziosse. Samuti 16. Saame meiegi teada kuidas divimine tegelikult käib. rotti-totti on ju käpard nende kõrval....kuigi sellelgi nais-mehel on omad head nipid.
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Brescianole leffa leffa.. vähemalt saab omale suure neegrivelgedega SUVi osta lõpuks, sest kütus on tasuta ilmselt lepinguga...
            Eriti SUUR-LEFFA-LEFFA mingile Bonetto nimelisele merda salaagendile.. kus iganes tolmusel külaväljakul sa tulevikus pallid, et sa ka seal publiku naerualuseks jääksid! Hakkasin just meenutama, et milline see tüüp üldse välja näeb? Ausalt öeldes pole teda vist keegi peale klubi raamatupidaja ja öövalvuri näinudki

Aga palju olulisem on see, mis muna meile kotkapesasse sokutatakse homsel loosimisel, võiks mingi mõttetu balkani külameeskond tulla... väga karmi madinat hooaja alguseks küll ei sooviks, eriti treeningmängude segast taktikavalikut ja suhteliselt lahjat meeskondlikku ründemängu arvestades.

Kommentaar

KOHUTAV!!!

Cluj'ilt täielik saun...
              1-5, isegi Grande Roma kaotas väiksema skooriga rumeenia uhkusele
              Reja OUT! Klose OUT jne

Ei kavatse enam ühtegi mängu see aasta otse vaadata.

Kommentaar

Ma eeldan, et see pole sarkasm minu vastu....väga sarnane minu jutule eelmise hooaja eel.
                Kahju jah....seis siiski 4-1. Klose ei suuda midagi. Tuleb Cisse peale loota siis see aasta. Zarate oli samuti kohutav.
                Kozak oli päriselt ka kohutav ja minu pärast võiks ta välja laenata sest Del Nero on kordades parem...vähemalt hetkel. Ja poleks ime kui mõned vital väravad tulevad just meie endi seas olnud taustalauljalt Simone Del Nerolt.
                Cavanda võite ka endale per*se pista...umbes nagu kassett riommas.
                No arenemisruumi on...kaotada hullemini kui riomma clujile on juba häbi
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Ega keegi ei tea kas kõik Lazio fännid on nii lollid nagu need kaks kes siin neid soccerneti foorumis esindavad? Võidate suvalises sõprusmängus mustlasklubi kes vaevalt teid üldse tõsiseltki võttis ja võrdlete seda AS Roma ja Meistrite Liigaga?
                  BRAAAVOOO!!! LAZIO ON MAAILMA PARIM!!! KLOSE ON JUMAL!!!
                  So self aware so full of shit

Kommentaar

Tervitan kõiki kalamehi, kes meredel ja ookeanidel meeldivalt aega veedavad

Lazio fänne tervitan ka

Kommentaar

Kuigi oli suvaline sõprusmäng tahaks kogu teie jutu peale öelda seda.

Ärge nüüd põdema hakake. Hooaeg alles algab ja kadunud pole midagi. Euroopa kohale suudate ikka murda

Kommentaar

Vendetta. Ma hiljut siiski puurisin vist midagi läbi. See Cluj kes riommale kotte keeras ei olnud see Cluj keda 4-1 võitsime. Riommale tala teinud Cluj lõpetas 10. kohal see hooaeg ja see meie cluj oli 8.
                        Francescol oli vist rõõm nii näol, et 5-1 kaotus ja agoonia Lazios, aga lõi vända kõveraks küll pettumus? Siis tuli kähku midagi saasta välja mõelda ja siin sa oledki.
                        Muide sa ei eksinud. Klose on kunn.....hoitke alt.
                        Kjaer ka kaitsesse ja siis lets get rolling!!!!!!!

Euroopa esimene vastane tuleb vist tõesti Cavanda suguste peerudega ära teha...pole mõtet ässasid lauale laduda.
                        Ja cockyd-rancescod-cannud....kuidas riommal siis need sõbrakad on läinud? On teil üldse raha, et neid pidada? Ärge siia vastake...ikka oma teemasse...ma juba sain noomida Lotito poolt.
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
                          Ega keegi ei tea kas kõik Lazio fännid on nii lollid nagu need kaks kes siin neid soccerneti foorumis esindavad?
                          See loll Lazio fänn nr1 nägi kõik mu kalastusnipid läbi, samas kui sinusugune haritud ja laia silmaringiga PhD neelas konksu(d) aplalt ahmides alla... Küll see elu on ikka vahest ebaõiglane haritlaste suhtes...

Tervitan football-italia.njeti, kellele võin soodsa tunnitasuga müüa ida-euroopa jalgpalli alast know-howd

Di Canio treeneridebüüdi märgiks ka ära, 3-0 võit... eks tulevik peab näitama, kas on tal annet selle töö peale. Ausalt öeldes oleks huvitav küll teda mõne aasta pärast näha mõnes suuremas liigas.

Kommentaar

Kuna mina olen antidicanio nüüdseks siis tean, et senikaua kuni Lotito on pukis pole lootustki, et Paolo meid kunagi esindaks.
                            Täna õhtul siis sõbrakas. Zaratet pole väljakule pandud....worrying stuff. Cisse olemas.
                            Ja tundub, et ennem akna sulgemist läheb päris suur hulk Lazio noori üle serie-D klubisse mille omanik on pm Lotito ise. Huvitav süsteem Lotitol.
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Exclusive interview with ex riommanista Mircco Putsinist
                              Mircco:"My first impressions in rubentuss? Ou....to be honest everything looks different and in a postive way...for example...i dont have to train naked like we used to in riomma days. And i was suprisingly shocked when the small old guy called Dal Pierro said that they all are payd money on payday. Real euros you know(still excited)"
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

miks sul nii palju kirjavigu on, päriselt ka

jube kole
                                slimm.ee

Kommentaar

Working...
                                X