Samamoodi nagu 3 punkti pidi Miccoli arvele minema ? Ikka väga vähesed su arvamused peavad lõpuks paika...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Sa mängu nägid ikka we? Sisuliselt nagu prussakatele astuti kinga kontsaga peale....
Ja ma rääkisin järgmisest aastast kui kullipilguga lugeda, aga Scudetto ja TIM CUP, selline pull ei ole üldse välistatud need kinni lükata see aasta juba, vaadates kuidas teised meie ümber pidevalt libastuvad ja komistavad, kõik võimalused on nö. olemas.sigpic
Kommentaar
-
Te astusite ühele liiga viimasele ja hetkel vb et kõige kehvema vormiga meeskonnale peale nagu prussakale jah. Aga kohe tuleb teil oma kingadega astuda natuke suurematele prussakatele peale....remember a small club named milan?Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustMilanil on üldse mõni hea keskväljamees? need kaks nime tulid esimesena meelde, neil ei ole Carricku ja Fletcheri sarnaseid super häid mängijaid, lihtsalt ma mõtlesin, et äkki neil on parem keskväi kui teil, aga kui mõtlema hakata, siis jah Romal on parem poolkaitseliin kui Milanil - Superstaar De Rossi, Gago on asjalik vend ja see Bosnia pjanic on super hea löögiga, peaasi, et Perrotta mängu ei saa.
Et suht piinlik oli...aga ma ei väida ka seda, et teile 7-1 kaotada oli piinlik.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustEelmise aasta CL finaalis ei olnud kyll Manul seda küüslaugu ja fletseri klassi kuskil näha, mina nägin ainult seda, et muna seest söödi kana ära ja tibu sai aru, et ennem jõuab tema tallegi muna sees valmis tibuks areneda, kui manu mängijad jalgpalli õpivad mängima.
Et suht piinlik oli...aga ma ei väida ka seda, et teile 7-1 kaotada oli piinlik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustTe astusite ühele liiga viimasele ja hetkel vb et kõige kehvema vormiga meeskonnale peale nagu prussakale jah. Aga kohe tuleb teil oma kingadega astuda natuke suurematele prussakatele peale....remember a small club named milan?
Mina Romanistana aga lähen Roma keskväljakule tõmban paar kaabet mööda tänavasillutist, nii, et isegi tallaalune hinnasilt tuleb nähtavale ja lähen leotan selle viimsegi pasase väärikuse esimeses konnatiigis lahti, seejärel vilistan esimesele kingapoisile, kes mu kingakesed mesilasvaha ja taruvaiguga läikima lööb.
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustSu jutu point on siis, et rioma langeb serie-bsse?sigpic
Kommentaar
-
Kas usute jõuluimedesse ja suudame turul maha müüa Cicinho, Simplicio, Barusso, Okaka,Taddei, Borriello ja Juan?? Taddei tegi oma elumängu ning kui nii jätkub siis mina hoiaks seda peerukotti veel aastakese. Teisi ma ei ole niipalju jälginud sest otseülekannet ei tehta treeningutest. Juanil alati mingid vabandused mitte mängimiseks,peamiselt hõredad luud ja impotentsus. Minema sellised !!
Kommentaar
-
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitusthttp://www.goal.com/en-us/news/86/it...erie-a-trip-to
Maailm on ebaõiglane kuningate suhtes. Ainuke reaalne kuningas siin maailmas ja selline kohtlemine Jumala poolt.
Ma olen tegelikult Roma fänn aga ei julge tunnistada.So self aware so full of shit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar