Algselt postitas vendetta
Vaata postitust
Aga Laziole pole ju olulised sportlikud tulemused, tähtis on, et tuleks plussi, ka serie B-s võib plussi jääda.
Aga fakt mida ma tahtsin väljakäia oli see, et Juhtkond ja meeskond on juba ammu arusaanud, et CL pole Lazio tase, samuti mitte Euroopa liiga, seega nüüd vaikselt kukutatakse ennast kenasti nendelt kohtadelt välja.Ei ole ju mõtet minna häbistama ennast euroopa taimelavale, kui isegi MUMMI shampat ei jõuta varundada, nägite täna F 1-e ülekannet?
(Mitte, et ma Buttoni pooldaja oleks)
Ja viimane punkt on see, et kotka lennutund maksab ka midagi.Ma ei kujuta ette mis tunne on elada nagu puurikana ja siis ühel heal hetkel sunnitakse lendama ka veel, mõelge mis soolad sinna linnu liigeste vahele kogunenud on.
Interilt viik, Udi-Napoli loodan viiki, Lazio sai ploomid, kui Suudaksime homme Genoa alistada oleks bueno!!!Genoa on kahtlemata ebamugav vastane kõigile ja nende fakking kontrad on üliohtlikud.
Tahaks loota, et seekord midagi ära ei sõnunud ja kordki läheb midagi meil täkesse kui teised takerduvad, hetkel on võimalus korralikult rukkist lõigata ja kisendada lumisel põlluserval nagu Rukkirääk.
Forza Roma!!!
Kommentaar