Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ibra väravad olid kaitse viga. Stancovici omale poleks keegi saand midagi teha aga Obina jäeti liiga vabaks. Kaitse ja poolkaitse vahel tekkis auk. Ükski kaitsja ei julenud talle millegi pärast peale minna...

Kui oleksin ise Spalletti, siis prooviksin 4-3-1-2 Keskväljal saaks mängida Pizarro, De Rossi, Aquliani, Totti (ründajate taga) ja ründes Baptista, Vucinic. Vajadusel langeks Baptista allapoole..

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Pizarro alles taastus vigastusest ja Beast on endiselt väljas vist. Chelsea vastu vähemalt Panucci ja Mexes tagasi.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
        Maarek sina kui "super kõigi klubide mängijate seisu tundev soga" äkki paned tähele, et Rocchil tegi oma debüüdi ja lõi ka värava. Poleks olnud vahet kas tuleb välja Pandev või Zarate.
        Esitasin selle küsimuse, sest mäletan hooaja esimeste mängude järgset shallalaad teemal "wonderkid" jne. Nüüd on käidud 1,5 mängu niisama putsasid kulutamas, mistõttu tekkis küsimus, et ei tea kas topskooreri hoog juba raugemas ja Rocchi võtab oma. Kuna reaalselt arusaadavat vastust ma küsimusele ei saanud, siis pean vist kindluse mõttes oma Striker Mania nimistust ta mõneks ajaks välja jätma
        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Bologna vastu mängis mees hästi kuid üksi ei tee nagu midagi kui tagantpoolt sulle palli ei anta. Lecce oli 100% kaitses ja tuli palliga üle keskjoone 3 korral 90min jooksul. Tegemist pole Eesti 7 divisjoni klubiga ja kõigiga on raske. Kahjuks osutus mäng Bologna vastu enneolematult raskeks ja treeneri loll mõtteviis tõi 0 punkti.
          Napoli vastu on Zarate Kid tagasi. Endiselt number 1.
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.
          2.Money talks bullshit(totti) walks.
          3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
          "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

goal.com-is oli mingi jutt sellest, kuidas Beast rääkis Londoni vallutamisest. Järelikult on mängu ajaks ilmselt valmis

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Beast oli parim ,kui ta oli Arsenalis laenul.
              Koos Arsenali noortega lammutati ikka korralikult Carling Cupis.
              Kahjuks finaalis kaotati dramaatilises mängus just Chelseale.
              Aga edu teile Chelsea vastu.

Kommentaar

Mul sisetunne ütleb, et täna tuleb peks

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                  Mul sisetunne ütleb, et täna tuleb peks
                  Mul sisetunne ütleb midagi muud, aga eks õhtu oleme kõik targemad.

Kommentaar

-------------Doni-------
                    Cicinho-Mexes-Panucci-Riise
                    ----DeRossi-----Brighi------
                    Taddei----Aquilani----Vucinic
                    -----------Totti-------------

Kommentaar

arvan ka et tuleb pakk aga eks näis, chelsea on olnud väga võimas viimasel ajal

Kommentaar

Ma arvan, et Roma saab peeru täiega. Aga tahaks põnevat mängu näha ikkagi. Ma loodan, et Roma võidab :P
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Täitsa enam-vähem kaitse on olnud, aga keskväljal on Chelsea üle olnud.

Kommentaar

Ma ei saa aru miks Menez-it pingil hoitakse. Vigastatud natuke v?

Kommentaar

no mida ma räägin, ei saa mängida aint kaitses istudes, lõpuks lüüakse ikka ära
                              too: HYYpia, menez terve ja tuleb kohe sisse!

Kommentaar

Algselt postitas zlatan13 Vaata postitust
                                no mida ma räägin, ei saa mängida aint kaitses istudes, lõpuks lüüakse ikka ära
                                too: HYYpia, menez terve ja tuleb kohe sisse!
                                No mis sa siis arvasid, et Roma tuleb oma sita vormiga 3 punkti püüdma (loe ründavalt mängima), vedas teil, et teie selle 1 e väravagi saite.
                                Roomas näeme.

Kommentaar

Working...
                                X