Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

jamh, ega chelseal olnud ka just unelmate koosseis aga jh sellest piisas. muidu norm mäng oli. Roomas kindlasti näeme, lähen ise koha peale vaatama lausa

Kommentaar

Mis sa arvad et vabatahtlikult istuti kaitses? Chelsea surus meid kaitsesse lihtsalt. Standardolukorrast on suht ropp muidugi põske saada, aga värav on värav. Sitt mäng üldiselt mõlema poolt

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
        Mis sa arvad et vabatahtlikult istuti kaitses? Chelsea surus meid kaitsesse lihtsalt. Standardolukorrast on suht ropp muidugi põske saada, aga värav on värav. Sitt mäng üldiselt mõlema poolt

õige lause, sitt mäng tõesti, palju sellist puterdamist ja niisama tühja peksmist, bordeaux võitis seega grupp nüüd huvitav

Kommentaar

Jõin pubis õlut ja helistasin 1188 infoliinile ja sealt kostis ilus mängu seis
          Ilma et mängu oleks isegi näinud tunnen, et riomma oli kaitses ja romani meeeste värav oli ainult aja küsimus. Super
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.
          2.Money talks bullshit(totti) walks.
          3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
          "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
            Jõin pubis õlut ja helistasin 1188 infoliinile ja sealt kostis ilus mängu seis
            Ilma et mängu oleks isegi näinud tunnen, et riomma oli kaitses ja romani meeeste värav oli ainult aja küsimus. Super
            Ära nüüd nii kahjurõõmus ka ole... vaata, et Lazio see aasta Euroopasse jõuaks kõigepealt.
            "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Küll jõuab...ei kahtlegi
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.
              2.Money talks bullshit(totti) walks.
              3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
              "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                Sitt mäng üldiselt mõlema poolt
                Selle jutuga sa võid mugavalt oma antiikhundile anaali panna, mäng oli kinnine, sest Roma oli selgelt kaitsest lähtuvalt mängima tulnud, mis on igati aksepteeritav hetkeseisu vaadates, aga Chelsea oli siiski väga tubli, et nad lõpuks maha murdis.
                Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitust
                  Selle jutuga sa võid mugavalt oma antiikhundile anaali panna, mäng oli kinnine, sest Roma oli selgelt kaitsest lähtuvalt mängima tulnud, mis on igati aksepteeritav hetkeseisu vaadates, aga Chelsea oli siiski väga tubli, et nad lõpuks maha murdis.
                  Ja mis ta siis valesti ütles?
                  Ära tule siia oma tüüpilist Chelsea fänni (3 klassi haridust) möla ajama.
                  May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                    Ära tule siia oma tüüpilist Chelsea fänni (3 klassi haridust) möla ajama.
                    õige jutt, mäng ei olnud tõesti mitte midagi erilist ja seda mõlemilt poolt vaadates, nii et jh mõlema poolsetel fännidel tuleb seda tõdeda ja mitte õigustada

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                      Ainult üks meeskond tuli võidu peale mängima mitte kaks.

Algselt postitas Tark mees Vaata postitust
                      Kogu oma jõu kaitsesse panustanud meeskonna vastu on raske isegi pika pingiga tippmeeskondadel
                      Last edited by Bob_Loblaw; 23.10.08, 11:07. Põhjus: +edit
                      Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Erilised naiivitarid olete ikka. Kui platsil on vähemalt üks Itaalia meeskond, siis väga suure tõenosusega ilusat jalgpalli ei mängita.
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                          Erilised naiivitarid olete ikka. Kui platsil on vähemalt üks Itaalia meeskond, siis väga suure tõenosusega ilusat jalgpalli ei mängita.
                          Ja Inglise klubid mängivad ainult tsenderdustele oma pikale peamängijale.

Kommentaar

Miks sa kohe inglaseid näiteks tood?
                            On ju veel teisi riike.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

See oli näide stampides kinni olemisele a la Itaalia jalgpall = kole jalgpall; Inglismaa jalgpall = tsenderdustele mängimine; Saksamaa jalgpall = kinnine ja distsiplineeritud jalgpall. Klubid on nii multirahvuslikud, et seal sellist loogikat otsida on lihtsalt rumal.
                              Ja samas oleks imelik olnud, kui koduliigas probleemides vaevlev Roma (on koduliigas praegu 14., aga seda sinusugune jalgpallispets ju teadis niigi) oleks võõrsil Chel$ea vastu läinud paduründavalt mängima.

Edit: Ma arvan, et Inglise liiga 14. klubi Bolton võõrsil Itaalia liiga liidri Interi vastu ei näitaks ka just ilusat jalgpalli

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                                Edit: Ma arvan, et Inglise liiga 14. klubi Bolton võõrsil Itaalia liiga liidri Interi vastu ei näitaks ka just ilusat jalgpalli

Järgmiseks võrdled äkki Eesti liigas 5 kohal olevat Kaljut ja Inglismaal 5 kohal olevat Mänjut ?
                                See, et Romal on probleeme ei ole minusuguse jalgpallispetsi süü. Samuti pole see Tselski süü.

Kommentaar

Working...
                                X