Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Borriello teenis penalti + punase vastasele ja lõi 2-0. Gaucho Joga-Bonito showks oli sexmees juba mängu ära teinud. Ronaldinhole kiitus siiski. Ehk parandab mu seis Strikermaniaski.
Borriello teenis penalti + punase vastasele ja lõi 2-0. Gaucho Joga-Bonito showks oli sexmees juba mängu ära teinud. Ronaldinhole kiitus siiski. Ehk parandab mu seis Strikermaniaski.
3 väravat on 3 väravat. Jasper, kas sa arvad et Farmi-Gabriel on kah seksikas? .
Jasper, kas sa arvad et Farmi-Gabriel on kah seksikas? .
Ei kuulu hindamisele. Borriello on sexmees oma dopingu põhjenduste ja Vanity Fairi inteka pärast. Seksikaks nimetavad teda Buffoni naine ja Becks. Minu jaoks sellepärast, et kolle topib. San Marco II
Last edited by Saarlane; 17.01.10, 19:06.
Põhjus: Panin highlightsid
Kena vaadata, et erinevalt teistest brassidest ronnie uuesti nii võimsaks on tõusnud step-overid olid päris edukad ja tundus, et chip meeldib talle palju :P
Ei kuulu hindamisele. Borriello on sexmees oma dopingu põhjenduste ja Vanity Fairi inteka pärast. Seksikaks nimetavad teda Buffoni naine ja Becks. Minu jaoks sellepärast, et kolle topib. San Marco II
Võrreldes Patoga aga mitte keegi. Becksi ja Buffi naine mõnitavad teda .
Kommentaar