Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pioli oli sitt, aga pani Leao mängima. Portugaallased millegipärast ei suutnud. Nagu ka Theo vajus ära uute treeneritega.
    Eks näis, kes uueks treeneriks tuleb. Conte saadaval ja noh. Ma võtaks, kui sellega mingigi mäng kaasneks ja kuhugi jõutaks. Reaalsuses küll võetakse jänkide poolt mingi säästuprogramm.

Kommentaar

Allegri treeneriks
      jaa, hea jaaa. Orbs rahul jaaa.

Kommentaar

Nägin hommikul ruumorit, et Modric Milani.
        Kas ma sattusin öösel ajaauku ning aasta on 2015?

Kommentaar

Inzaghi läinud Interist ja Modric Milani kindel. Hea päev vist AC Milani fännidele. Mingisugune tehing/vahetus tulemas ka Theo ja Mitrovici koha pealt, Theo peaks lahkuma kindlalt aga Mitrovic on küsimärk. Maignan ka tahetud premmi klubide poolt nii et Milan võib korraliku uuenduskuuri saada.

Kommentaar

Algselt postitas Reina Vaata postitust
            Inzaghi läinud Interist ja Modric Milani kindel. Hea päev vist AC Milani fännidele. Mingisugune tehing/vahetus tulemas ka Theo ja Mitrovici koha pealt, Theo peaks lahkuma kindlalt aga Mitrovic on küsimärk. Maignan ka tahetud premmi klubide poolt nii et Milan võib korraliku uuenduskuuri saada.
            Ma selle Maignani müügi üle nüüd küll eriti õnnelik pole, kui teoks peaks saama. Theo oli väga meh eelmine hooaeg vsit.
            Reijnders kahjuks läinud. 55 mil + boonused. Head teed talle ja edu.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust

Ma selle Maignani müügi üle nüüd küll eriti õnnelik pole, kui teoks peaks saama. Theo oli väga meh eelmine hooaeg vsit.
              Reijnders kahjuks läinud. 55 mil + boonused. Head teed talle ja edu.
              Seda küll ei oodanud, Ameerika omanikud tahavad vingelt raha teha vist müükide pealt nüüd.

Kommentaar

Küsida nad seda raha küll ei oska, kui liiga sümboolse koosseisu keskväljamees sellise raha eest ära antakse. Porto müüb sama klassi vendasid 80 milliga inglismaale.

Kommentaar

Tühjendus jätkub, Kalulu kopikate eest minema nüüd aga see optsioon oli vist ammu olemas. Atletico tahab teiste hulgas Theot kes vist suht kindlalt järgmine. Kaitse koha pealt ei tea aga vähemalt ründesse saab panna sellise mehe nagu Divock Origi kes neil kuskil noorteprojektis ikka hulbib

Kommentaar

Saudid tahavad ka vist Theo'd, aga ma ei usu, et ta sinna tahab minna.

Kommentaar

Sa ei läheks, kui sulle meeletu summa näkku visatakse?

Kommentaar

Jäänud selline arusaam, et ta ise väga araabiasse ei kibele.
                        Dunno, ehk keerulisem koondisesse saada või muud põhjused.

Kommentaar

Väljamüügi osakonda on lisandunud Musah. Näis, kas tehinguks ka läheb

Kommentaar

Working...
                          X