320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Esimene poolaeg oli minu arust suhteliselt igav, mõlemal poolel oli küll mingil määral võimalusi kuid realiseerimine jättis soovida. Teine poolaeg seevastu oli aga vaatamist väärt. Keegi võiks mulle seletada miks eemaldati mängust Bonera? Kas tõesti kohtunik nägi, et ta mängis käega palli ja isegi kui nägi, siis selle eest teine kollane:S). Värav oli kena ja kokkuvõttes võis mänguga rahule jääda.
    “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

    Kommentaar


      Kle nagu mina sain aru tuli teine kollane selle eest , et kuna pall oli väljas , siis kui ta peaga tagasi suunas ning vile oli kostnud, mängis edasi ehk siis peale vilet palli löömine.Ise tundus , et vend nagu ei saanud arugi , et vile oli käinud, sest kehakeel oli mängurütmis,mitte lihtsalt kaugele löömas aga noh, oli mis see otsus oli.Stuudios ka nagu öeldi , et tavaliselt ,kui mehel on juba kollane all siis nagu kaarti väga ei anta.Aga noh, tänu sellele otsusele siis ka natuke üldist vile ebaõiglust balanseeriti. Muidu nagu jäin ka mänguga rahule, Cafut värskena on alati tore vaadata, Kaka omal tasemel ja noh Pippo, muidugi saab tema luhta läinud katseid lugeda lausa kahel käel aga kui nii võtta siis ega neilt positsioonidel väga keegi ei löö sisse aga just oleks vaja kõrvale Sheva sugust, kes lööb ära,sest Pippo on küll super kaitsjatemagnet. Meeldis see, et äramainiti, et Pippo suudab mingeid ime palli omaksvõtmise tehnikat harrastada asenditest , kus lihtsurelikud mõtlevad juba maandumisele. Aga et mehest päri jumalat mitte teha siis oma parimalt positsioonilt 5 meetrit mööda - pole päris tema klassi väärt. Esimesel poolajal tundus vahepeal, et why god why on Seedorf väljakul aga sööt + kaitses hea tegutsemine ja paar pallivargust, ok . Jnaklulovski oli k tasemel (hea et üldse seda meest näha vahelduseks saab) aga ilmselt eilse vaba koridoriga oleks Sergihno rohkem äärtest siise lennanud.Aga 3 punkti , norm juu.
      Võõrustajate kiituseks peab ütlema, et olgugi, et kaitse lonkas siis õige taktika juures (lõpupoole siis) päris hästi mängivad.Nad on omamoodi Eesti koondist tegemas, nii palju kui ma nende mänge olen CL näinud siis pooled neist on stiilis , et pilt on hea aga väravat ei tule.
      Sellline väga südamlik liigutus klubilt selle leinaminuti näol.
      Felix: Oh, bollocks!
      Elmo: Dog's bollocks?
      Felix: No, just plain fucking bollocks!
      Elmo: No dog involved?

      Kommentaar


        Highlights Anderlecht-Milan 0-1(30,9MB)
        (mega aeglaselt tulevad :hmm: )

        Vile oli küll minu arvates Milani poolel. Bonera debüüt CL-is oli pehmelt öeldes rabe. Videokordust nägemata pean tunnistama, et minu meelest oli see palli löömine peale vilet vägagi tahtlik. Ka oleks ta oma kaardid võinud täis saada juba varem, oma hulljulgete spaagedega. Aga see selleks. Minu nägemuse järgi mäng läks peale tema ärasaatmist paremaks. Enamjaolt siis igihalja Cafu tegutsemisega äärel. Anderlecht jäi vaatamata arvulisele ülekaalule suhteliselt passiivseks. Eelkõige pean silmas seda, et alati sai Dida mängida lahti keskkaitsjatele, kellel oli aega niipalju kui nad tahtsid, et niisama uimerdada või teha mida iganes. Jankulovski leidis ka äärel peale Bonera väljaminekut rohkem ruumi. maanusele arvamust avaldades kardan, et Serginho oleks liiga ette jäänud(täiesti subjektiivne ja põhjendamatu arvamus).
        Tore oli näha Pirlot kaitsetööd tegemas isuga. Seda sai näha jällegi peale vähemusse jäämist. Söödud olid flegmaatilisel võluril seekord väga paigast ära. Nagu ka Seedorfil.
        Kaka lõi lõpuks ometi värava mis on äärmiselt tore. Serie A-s oli enne Sampa mängu rohkem pealelööke teinud ainult Toni ja see minu meelest tõestab, et ta on liiga isekas või on tal kinnisidee see värav ära lüüa.
        Pippo oli väga aktiivne ja hea liikumisega nagu Soome kommentaator mainis aga koll jäi löömata. Mina annan andeks.
        Gila on jällegi üks mees, kellel on kinnisidee ja tavalised lahendused on juba meelest läinud. Loodetavasti murrab selle pardi lõpuks ära.
        Dida oli meeldivalt kindel. Hea, et ta veel meil on, sest temata oleks hooaeg puhta p.....
        Keskkaitsjate ja keskväljakaitsja kohta erilisi sõnu pole.
        Ja kolm punni ning värav on äärmiselt ilus asi. Lõpuks.

        Peab veel kopima tabeliseisu uefast(Lille-AEK 3-1):
        Group H Pld Pts
        MIL 3 7
        LIL 3 5
        AND 3 2
        AEK 3 1
        jokers to the right
        clowns to the left of me

        Kommentaar


          Milan-Palermo 0-2 (9,2 MB)
          Lühike kokkuvõte kuidagi...

          Nägin siis mängu ja minu arvamus:
          Domineerisime esimest poolaega täielikult. Kuigi Palermo vasturünnakud olid ka ohtlikud jäi mulle keskkaitsest raudkindel mulje. Ründefaasis otsiti ka palju võimalusi aga kõik mõtlesid liiga üle ja koostöö ei olnud parim. Minu ülatuseks oli posession ainult 60-40 meie kasuks.
          Teine poolaeg oli hoopis teine ooper. Kiirelt lasime endale värava lüüa ja oleks võinud vabalt ka 3-0 taha jääda esimese kümne minutiga, aga korra päästis post ja korra ründaja ei jõudnud jalga vahele panna(tsenderdus->värava eest läbi minev pall nii, et vaja vaid tühja lükata). Peale väravat mäng muidugi elavnes ja võimalusi tuli ka meile. Uskumatult ilusaid skille näidati ja värav oli õhus. Enim jääb meelde muidugi rünnak, kust oleks võinud tulla vooru top värav, aga selleasemel tabas pall nii Pirlo kui ka Kaka löögist posti. Siis tuli jälle loll situatsioon ja teine koll, mille puhul Amauri võib küll õnne tänada, sest seda lööki ta küll ei kontrollinud piisavalt minu meelest. Tühi värav ees ja kuidagi kobinaga postist...
          Lõpus suutis siis Gila ka värava lüüa. Seda õigustatult ei loetud. Terve mängu omavahel kembelnud Gila ja Zaccardo tirisid ja tõmbasid üksteist ikka liigpalju. Süüdi oli Gila. Mulle jäigi mulje, et Alberto otsib oma võimalusi juba liigselt kätega. Eneseusk langeb iga minutiga.

          Pettumus oli väike, aga noh neljapäeval istun lennuki peale ja kui laupäeval näen ilusat tennist, siis seda mängu 5 aasta pärast ei mäleta.
          jokers to the right
          clowns to the left of me

          Kommentaar


            Respect. Nii kavalalt ei olegi näinud, et vastaste rünnak nullitakse. Lihtsalt põhjuseta kõhuli maha ja küll kohtunik veaks vilistab. 5+ Kakhaber

            Kommentaar


              Algselt postitas dannar Vaata postitust
              Respect. Nii kavalalt ei olegi näinud, et vastaste rünnak nullitakse. Lihtsalt põhjuseta kõhuli maha ja küll kohtunik veaks vilistab. 5+ Kakhaber
              Puyol.
              Ise mängu ei näinud, sest pubi pani näkku. Aga kõlakad käivad, et oli kuidas-võimalust-väravaks-mitte-lüüa stiilis mäng. Mõlemalt poolt. Mul poogen 3 punni ja Derbyle minek. Närv on vaikselt sees...
              Milan-Chievo 1-0 (20 MB)
              jokers to the right
              clowns to the left of me

              Kommentaar


                GOALKEEPERS: Dida, Kalac
                DEFENDERS: Bonera, Cafu, Kaladze, Maldini, Nesta, Jankulovski, Simic
                MIDFIELDERS: Ambrosini; Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf
                STRIKERS: Borriello, Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira

                Meeskond oleks nagu täiuslik ning meeleolu enne homset on hea. 46!

                Kommentaar


                  kas Milan vs. Anderlecht mängu ( või siis ükskõik millist meistrite liiga mängu ) netist kuskilt saaks vaadata?

                  Kommentaar


                    No kas kõik teised ka nüüd loodavad , et Gila vaimne takistus on kadund ja jätkub selline vorm Serie A vähemalt nagu eelmine hooaeg oli.Aga Kaka........super.
                    Felix: Oh, bollocks!
                    Elmo: Dog's bollocks?
                    Felix: No, just plain fucking bollocks!
                    Elmo: No dog involved?

                    Kommentaar


                      Gila nimi väravalööjate nimistus on meeliülendav. Kaks tähtsat mängu, kaks väravat(lisaks üks veel suluseisust). Kaka lõpuks saab ka oma löögid sisse. Simic sai siis ka mängida, mis iseenesest on ju tore, aga Kaladze ja Nesta vigastus nii terendav ei ole. Loodame, et asjad liiguvad kiiresti paika. Samas pole meie keskkaitse teab mis tugev olnud ja Simic võib-olla meie päästja, nagu seda eelmisel hooajal oli Kaladze.

                      Küsimus suurele ringile-kas see vastaste väravalööja ei oleks pidanud kuuendal minutl punast kaarti nägema? Nimeks oli tal Juhasz ja klipp on siin. Ta muidu ei saanud isegi mitte kollast.

                      Edit: Araablaste highlights Milan 4-1 Anderlecht
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

                      Kommentaar


                        Fckng nerazzurrod!
                        Masendav lihtsalt. Au ja kiitus Atalantale võidu puhul. Mõlemad väravad olid pärlid. Ventola oma oli lausa eikuskilt(väravavahi lahtilöögist). Kahjuks pole highlightse siiamaani kuskilt leidnud ja ei oska kommenteerida paljuräägitud kohtunikuotsustest. Kole on ametlikult lehelt lugeda valede otsuste nimekirja, kuigi eks kõik vead on ka minus pahameelt esile kutsunud.

                        Rinoga peab nüüd vist põlvega noa alla minema. Kommentaare lugedes jäi mulje, et iga viimne kui inimene staadionil ja platsil püüdis teda ära hakkida. Lõpetatigi kümnekesi muuseas.

                        Braida saadeti Brasiiliasse talente otsima.

                        Kolmapäeval Coppa Italia Brescia vastu.
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

                        Kommentaar


                          Ei no Jasper sa oled ikka super vend! Nimelt lugesin läbi fännipäeviku sinu reisist derbyle ja see oli lihtsalt SUPER!!! Eks treffab salli asjus ka 1 päev! Ciao.

                          Kommentaar


                            Brocchi Gattusoks!

                            Kommentaar


                              Täna on nii mõndagi vaadata Coppa Italias. Ametlikul lehel on juba line-up üleval: Kalac; Cafu, Bonera, Costacurta, Favalli; Lunati, Brocchi, Gourcuff; Seedorf; Ricardo Oliveira, Borriello.
                              Huvitav on siis jälgida Kalaci tegemisi, kes meid eelmine aasta suutis välja mängida. Hea on ka, et igsusugu vigastatud ja muidumehed on platsil(Favalli, Oliveira, Boriello, Bonera). Kõigi teiste hulgas astub väljakule ka nooruk Lunati. Teda olen ma näinud vaid korra JuBe vastu Tim Cupil mängimas. Tookord kommenteerisin inglise keelses foorumis teda järgnevalt:
                              Donati moves solidly on the flank and just made a nice shot too, when he came to the center for one attack.
                              Kahjuks kuulsin tema nime valesti. Aga vahet pole. Igatahes lisaks sellele sai ta 45-minutilise mängu jooksul vigastada(40. min). Loodame siis helget tulevikku.

                              Gattusost oleme ilma järgmise aastani. Räägitakse jaanuarist. Ottenga bene presto, Il Leone!

                              Et vingumist liiga palju poleks saadeti Capitano jälle pressiga suhtlema. Ka Ancelotti võttis toone madalamale. "Correire dello Sera" võttis, aga Atalanta mängu kohtuniku Pieri korralikult ette. Seda kõike saab lugeda ametlikult kodulehelt pikemalt.

                              Atalanta mängust pole siiamani parimaid klippe leidnud. Hakkan vist torrenteid uurima...
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

                              Kommentaar


                                Atalanta-Milan highlights 2-0(39,6MB)
                                Seekord inglise keelse kommentaariga.
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

                                Kommentaar

                                Working...
                                X