Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Koondis - Ex-Campioni d'Europa
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Itaalia XI: Buffon, Maggio, Paletta, Barzagli, Criscito, Montolivo, Thiago Motta, Marchisio, Cerci, Candreva, Osvaldo
Edit: Panen siis juba Hispaania oma ka:
Hispaania XI: Casillas, Azpilicueta, Javi Martinez, Ramos, Alba, Biscuits, Thiago, Pedro, Cesc, Iniesta, Diego Costa
Leave a comment:
-
Nende kodutute jorsside(kes hoidsid seda plakatit) taga oli aga 6 korda suurem plakat mis ütles: "WHO THE FUCK IS TOTTI"
Leave a comment:
-
Kes on kutsumata (Berardi, Piscitella) ja kes väljas kasvanud (Insigne, Shaawa*, Immobile, Destro). Praegused u21 mehed serie-A veel tegusid ei tee ja seega ka mulle täiesti võõrad. Kogu kooseisu peale leiab umbes ühe käes sõrmede jagu tuttavaid tegelasi.Algselt postitas eika Vaata postitustjärelkasv mängib ka täna valikmängu. kummalisel kombel pole ükski ründav mängija nimi mulle tuttav- batocchio? dezi? molina? comi? wtf?
* - jah vigane vms.
Leave a comment:
-
Battocchio saab ikka vahel edukalt Watfordis platsile, teised nimed on küll väga lambised.Algselt postitas eika Vaata postitustjärelkasv mängib ka täna valikmängu. kummalisel kombel pole ükski ründav mängija nimi mulle tuttav- batocchio? dezi? molina? comi? wtf?

Leave a comment:
-
Tahaks loota, et Totti ikka kaasatakse MM-ks koondisesse!Algselt postitas eika Vaata postitust
Kui eesmärk on minna MM-i võitma, siis ilmselt poleks väga mõistlik kodumaa parimaid poegi koju jätta, iga sööt võib otsustada MM-tiitli saatuse!

Totti Magic!
Leave a comment:
-
järelkasv mängib ka täna valikmängu. kummalisel kombel pole ükski ründav mängija nimi mulle tuttav- batocchio? dezi? molina? comi? wtf?
Leave a comment:
-
eelmise aasta lõpp vs nigeeriaAlgselt postitas cannuman Vaata postitustmis aastast või mis mängust see pilt on?
Leave a comment:
-
ja Destro pidi ka ju täispauk olema Roma fännide meelest?Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustSa unustasid oma tavalisest kooslusest Chiellini ära. Paranda viga ära.
Leave a comment:
-
Ossi unustasid ka lisada...pidi ju eriline kloun olema.....ja hoia oma punane marker Candrevast eemale. Kuna ta on tubli poiss siis MMi pilet on ammu bronnitud.
Leave a comment:
-
Sa unustasid oma tavalisest kooslusest Chiellini ära. Paranda viga ära.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: