Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Koondis - Ex-Campioni d'Europa
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustainus, mida Roma fännide suust tuleb on hala, kuidas kõik on perses, valed mehed koondises, kuidas "õigeid" mehi kasutades oleks kõik suurepärane jne.
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMa olen täiesti nõus ja poolt et Chiellini kaasa võetakse, lihtsalt kogu see eetikakoodeks on naeruväärne. Lõpptulmus et Chiellini MMil ja Juventusele veel üks plekk külge on minu jaoks sobib variant. Cheers!
Leave a comment:
-
Ma olen täiesti nõus ja poolt et Chiellini kaasa võetakse, lihtsalt kogu see eetikakoodeks on naeruväärne. Lõpptulmus et Chiellini MMil ja Juventusele veel üks plekk külge on minu jaoks sobib variant. Cheers!
Leave a comment:
-
DDR on jalga puhanud eetikakoodeksi vastu eksides. suurturniir on pisut teine suutäis muidugi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustNojah, Chiellini MMile! Prandelli kiidab tegevuse heaks.
Väga õnnetu MM tuleb.
Soovitan Inglismaa fännidel juba oma lööklaused ja muud vajalikud asjad valmis panna, sest te võidate selle mängu ja mitte väikse skooriga. Aga palun pidage ka meeles et te ei võitnud Itaalia jalgpallikoondist vaid Prandelli pedetruppi!
"If Chiellini doesnt get a 3 match ban and doesnt miss the WC, Prandelli and the Lega will prove once again what an inconsequent and laughable farce they are…."
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustNojah, Chiellini MMile! Prandelli kiidab tegevuse heaks.
Leave a comment:
-
Homme peaks tulema siis nimekiri 30 mehega. Loodetavasti siis paar positiivset üllatust ka.
Leave a comment:
-
Not again with that titty story.......get over buddy....the girl stays home.
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitustMängib kelle eest mängib, mis see sinu perset torgib.
FORZA AZZURRI !
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustläbi ja lõhki hobusesitt. liiga palju, et üksipulgi läbi võtta ja vestlust edasi venitada.
Balotilli!
Leave a comment:
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustJasperile ütleks, et see, et mängija ei ole käinud erinevates klubides ja riikides end tõestamas ei tee temast vähem mängijat ja koondisekandidaati. Kuidas Tottid, Del Pierod ja muud üldse niiviisi sündinud oleks ?
Ringihõõrumine näitab pigem ebastabiilsust. Balotelli tõestamisest niipalju, et Citys pask, Milanis pool HEAD hooaega ja Interis alles titt.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: