Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Koondis - Ex-Campioni d'Europa
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustEsimene mäng on Itaalial 14.06 ja play-off mängud algavad alles juuni viimastel päevadel, seega aega vormi koguda veel küll.
Kutt sai laupäeval mängida 18 + mõned minutit. Üsna vara veel mingeid oletusi teha.
Leave a comment:
-
Ma märkisin ära VASTAVAT mitte samasugust saasta. Sa just pakkusid välja täpselt samasuguse karismaatilise, närvihaigest, nartsissistist, egotsentristist, feminiinse*, metroseksuaali*. No common kes paneb ennast unelmate algkoosseisu. Nagu küsiti dream teami Ronaldolt või Thiago Silvalt....nad lihtsalt PEAVAD ennast includima.
*=counts only for the capital girl
EI TITTILE EI BALOTILLILE!!!!PRANDELLI PLEASE WORK SOMETHING OUT AND DONT GO FOR DUSSTRO EITHER!!!!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustMiks Itaalial pole kedagi vastavat, et see jopakolla m*st pulgakomm koju jätta.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustMiks Itaalial pole kedagi vastavat, et see jopakolla m*st pulgakomm koju jätta.
Leave a comment:
-
Miks Itaalial pole kedagi vastavat, et see jopakolla m*st pulgakomm koju jätta.
Leave a comment:
-
hea tuju ja jutu jätkuks päeva tsitaat paljunõutud treenerilt.
De Boer in GdS: "Balotelli has more quality than [Graziano] Pelle, but I would definitely take Graziano."[Continued]
De Boer: "Players can win games but teams win championships. Balotelli isn't a footballer who plays for the team."
14 aastat soolakaevanduses
Leave a comment:
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustRossi seis on hetkel päris hull ja vaevalt ta nüüd kuidagi suveks äratõuseks.
Kutt sai laupäeval mängida 18 + mõned minutit. Üsna vara veel mingeid oletusi teha.
Leave a comment:
-
Prandelli valikutes loogikat pole erilist mõtet taga ajada, seda on ta juba korduvalt tõestanud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas eika Vaata postitustEt sa võtaksid kaasa 27 meest? Kah plaan.
Algselt postitas eika Vaata postitustCassano kaasamine ühestki küljest loogilisena ei kõlaks.
Leave a comment:
-
Tuletaks veel meelde, et Candreva on nagunii Prandelli nimekirjas juba ammu sees.
Leave a comment:
-
Mis mulle isikult meeldib on see, et Insignel on tehnika paigas, sööta mõistab, kiire, jalg ei ole ka kõver, selline noor Del Piero!
Minu meelest saab tänamatult vähe mänguaega Napolis.Võtaks ta hea meelega Romasse kui see minu teha oleks!
Leave a comment:
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMa sellest Insigne teemast ei saa vapsjee aru. Noormees on ju liigas totaalne käkk olnud (sellel hooajal vist 2 väravat kirjas) ehk sama hästi võiks ju Giovincot ja Osvaldot koondisesse pushida.
Arvestades, et mees on saanud sisuliselt puhata terve liigahooaja võiks ju lammutada, kuid vaadates tema eilset coppa esitust, siis mees selgelt mingeid riske võtma ei hakka, et veel tõsisema vigastusega riskida.
Isiklikult võtaksin Insigne ja jätaksin Rossi koju.
Kui võtta Cerci siis peaks võtma ka Immobile, neid ei saa eraldada, siis nagu oleks vähe mõttest nende kaasamisel, mehed, kes on terve hooaja koos lammutanud Torinos, võivad nii mõnegi meeskonna vastu midagi huvitavat teha.
Destro on mõtekas võtta ainult juhul kui Totti võetakse,sest hetke tiimis ei ole talle feederit, Destro vajab rohkem kui Montoliivo.
Giovincost vast ei maksa väga rääkida, mees on alavormis, selgelt Conte käpa all vaibunud ja kui ta juves ei suuda väravale pihta saada, siis millest veel rääkida.
Insigne on igal juhul parem valik,vähemalt niipalju kui mina olen insignet platsil Napoli eest näinud, siis alati väga hästi esinenud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustKus kohast Ciro need tõestused ilma MM-ile kaasamiseta välja võlub?
nagu öeldud - Ciro väärib kohta. aga hakata jahuma nagu ta peaks olema valikus enne Mariot või just tema kohta noolima on huinjaa. Brasiiliasse kaasa ja saab alustada pingil. või esimeses mängus platsil, et Balo tuurid üles tõmmata.
Hetkel on koondises neli liikumatut puzzletükki - Buffon, marraskil, De Rossi ja lord Balotelli. deal with it.
-e- Daniele kah ikka
Leave a comment:
-
Ma sellest Insigne teemast ei saa vapsjee aru. Noormees on ju liigas totaalne käkk olnud (sellel hooajal vist 2 väravat kirjas) ehk sama hästi võiks ju Giovincot ja Osvaldot koondisesse pushida.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: