Replying to Topic \'Meistrite Liiga 2002/2003\'
Hmmz ah et või juba poolfinaale pakutakse
... ise alustaks sellega kes grupist edasi pääsevad poleks barcal juba 6 punkti ja oleks leverkusen paremas vormis pakuks isegi edasipääsejatena A grupist newcastle aga siiski olen kindel et edasipääsejad Barca ja Inter.
B grupi staarideks pakuks Arsenal ja Valencia. Nende suhtes vist erilisi põhjendusi pole vaja ... ajaxil kyll 2 punnine edu kui 12 punni veel saadaval
C grupp Milan edasi 100%
.... Dortmund ja Real jagelevad edasi ise. Kuid usun, loodan vennakese rõõmuks, et Real läheb edasi.
D grupp Manu ja Juve ... ei usu et Depor välja rabeleb.
Ok veerand finaalid veerandfinaalideks eks neid näeb veel ...aga arvan et 4 parema hulka jõuavad Milan, Inter, Juventus, ja keegi neljas ... suht utoopiline, et kõik 3 italianot edasi saavad
. See neljas tuleb ... Arsenali, Valencia, Reali hulgast. Ma nyyd paaride loosimis taktikat pole uurind ... nii et need on lihtsalt minu soosikud
Hmmz ah et või juba poolfinaale pakutakse

B grupi staarideks pakuks Arsenal ja Valencia. Nende suhtes vist erilisi põhjendusi pole vaja ... ajaxil kyll 2 punnine edu kui 12 punni veel saadaval
C grupp Milan edasi 100%

D grupp Manu ja Juve ... ei usu et Depor välja rabeleb.
Ok veerand finaalid veerandfinaalideks eks neid näeb veel ...aga arvan et 4 parema hulka jõuavad Milan, Inter, Juventus, ja keegi neljas ... suht utoopiline, et kõik 3 italianot edasi saavad

Kommentaar