Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga 2002/2003\'

Originally posted by Henri19

hakkasin täna vihkama kahte inimest- zalayetat ja vierit. oi kus ma hakkasin itaalia jalgpalli vihkama.
    Ma pole ammu nii tobedat ja kibestunud teksti lugenud. Pärast kaklust rusikatega ei vehelda mees. Mõttetu on vihata võitjaid eksole, see on siiski kaotajate viga et nad ei võitnud, võta vihka neid kui tahad. Ja ma ei saa aru miks üldse kedagi vihkama peab selle eest et nad värava löövad? Igatahes väga kummaline mees oled.

PS. Ime küll aga ma ei vihka sind
    Mamps on tubli, nii päeval laudas kui ka õhtul klubist tulles hilja..

Kommentaar

Sa ei ole normaalne inimene! Proovi olla nüüd nii tõsine see asi ka ei ole, et kohe vihkama peaksid hakkama. Rahune maha ja mõtle oma postitus otsast lõpuni uuesti läbi. Ilusad ilmad ka väljas ehk kuluks värske õhk ära? Üks ring metsaall ei tapaks ära

Kommentaar

treze, võtan su soovitust kuulda, igaljuhul mu tuju on kõvasti parem, kuna real sai edasi...super. ajaxist on aint megakahju, no tõesti viimasel minutil lüüakse värav. väga kahju. no eks ma siis tomassoni vihkama ei hakka. igaljuhul olid mõlemad supermängud.
        Jalgpallifänniks ei saada

Kommentaar

Originally posted by Devil

Ok veerand finaalid veerandfinaalideks eks neid näeb veel ...aga arvan et 4 parema hulka jõuavad Milan, Inter, Juventus, ja keegi neljas ... suht utoopiline, et kõik 3 italianot edasi saavad . See neljas tuleb ... Arsenali, Valencia, Reali hulgast. Ma nyyd paaride loosimis taktikat pole uurind ... nii et need on lihtsalt minu soosikud
          ja ma ei eksinud

milani 3 värav läeb pmst kah pippo arvele nii et henry vihka pippot kuigi mulle öeldi et värav on värav nii e ametlikult siiski taanlase arvele

yeah milaano derby tulekul

aga enivei
          FORZA MILAN

Kommentaar

Blahhh, sellist asja ei osanud kyll enne CL algust ette n2ha, Itaalia vs Real Madrid. 1 itaalia meeskond juba finaalis, milline seda n2itab aeg. Kuid egas v6imatu pole ka et OT m2ngivad ainult itaalia klubid
            Ajaxist on kahju, t6siselt, viimase minuti v2rav, oehh. ManU, hehehe, welcome to club

Kommentaar

muud ei midagi, kurat poolfinaalides aint lõunamaade klubid Damn Manu ja Ajaxi kurb saatus...tra oleks kasvõi 1 neist edasi saand, aga....krt!
              Ok see selleks....Mängud ise olid äärmiselt põnevad ja pinge säilis lõpuminutiteni....kaju ainult, et ükski minu lemmikutest edasi ei saand... nüüd vist pean pöjalt hoidma Juvele muud midagi GO JUVE

Kommentaar

Replying to Topic \'Meistr

ma pole ikka manu mängust üle saanud,ma siis kurdan natuke.3 manu ässa,kes minu arust kõige rohkem \"mängu-teate-küll-kuhu-keerasid\" wes brown:tema kaotas palli ja sellest sündis värav.tal oli üldse nagu mingi väsimus peal.halb mäng tema poolt
                rio:inglise liiga kalleim ost suutis jälle reali ründetuusa maha magada ja üldse oli manu kaitse nagu lasteaed.
                bartez:\"mees\" s**** nagu segumasin,no vihaseks võttis,et iga löök sisse läks.kodanikul on väravataju täiesti kadunud.ma ei saa aru mis teda seal üldse hoitakse,sir alex võiks parem lopesi mängu panna.........bartez on *******
                tegelikult ei teinud keane kah suur midagi,siin kohal tekib küsimus,kas mitte-midagi-tegemine on parem kui mingi \"halva-asja\" kokku keeramine?????
                müts maha ronaldo ees.kõver hambuline kodanik tegi seda,mida ta kõige paremini oskas,aplaus talle
                beckham:ainus mees väljakul keda reali mängijad ei karanud,näitas miks ta maailma parim karistulöökide lööja on olen juba suhteliselt veendunud,et ta suvel reali läheb huvitav mis numbri ta saab????
                nüüd olen kõigi poolt peale reali,niiet FORZA INTER,AC & JUVE

buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Samas oli näha ka, et Reali puurivahil ei olnud erilist pinget, sest need sisselastud väravad olid suht naljakad ning mehel oli vist selline tunne, et ah vahet pole, edasi oleme me ikka ja ma ei imestaks, kui suure rahakotiga Madridi klubi endale suvel Beckhami soetaks. Iga aasta on ju uus superstaar sisse toodud, kes võiks olla sellel aastal peamine kanditaat? Becks loomulikult :P

Kommentaar

ManU on ikka hale team küll! Real mängis ManUga nagu mingi Hiina klubiga et no olgu lööge ka vahepeal väravaid et te liiga kurvad ei oleks- ise hakkame nüüd juba rohkem iluväravate peale mängima! Ajaxist on ikka tohutult kahju et edasi ei saand, oli see ju nii-nii lähedal. Inter sai teenitult edasi ja Juvel vedas täiega et nemad said edasi- Barca tomineeris mängu täiega. Enne võiduväravat, lisaajal, oli pall mingi 5minti järjest aint Juve karistusala kandis ja siis tuli see kiirrünnak! Aga no kui tegelikult võtta siis need poolfinaalid tulevad põnevamad kui eelimisel aastal- 1)kaks Milani klubi omavahel 2)Hispaania ja Itaalia juhtklubid liigas

Kommentaar

THANK YOU BARTHEZ & FERGUSON
                      Tänu neile see mäng läx untsu! Barthezi vaiga oli see, et ta pani paska- 2 kolli olex pidanud ta ära tõrjuma, aga tal vist oli samal ajal pask püxis
                      Ferguson pani valed mehed mängu: 1. Browni asemel olex pidanud ikka 100% panema mängu P.Neville ja poolkaitsesse Keane või Butt-i asemele ikka Beckhami. Esimene värav oli ikka masendav. Lõpus mul tekkis lootus, et Man U lööb ikka 2 kolli ära nagu 1999 aasta finaalis aga ei. Nüüd peab lootma ainlt sellele, et Man U Premiershipi ära võidax ja seda, et Beckhami maha ei müüdax(eriti Real Madridi )

Kommentaar

tegelt ega barthezil suurt selle 3 värava tõrjumisel teha pold ikkagi oli ju väravast väljas.
                        ja kui ta olex joonel old olex real niikuinii lähemale mänginud. Becky girli karistuslöök ka nüüd midagi imelist pold , licalt reali müüri viga -see löök olex otse müüri läind polex müür laiali vajunud ja suure augu sisse teind

peale teisipäevast sitte tulemusi ol vähemalt kolmapäev super tulemused manku ja ajax mälemad väljas - nüüd sis veel milan ka vaja välja lüüa ja olex kõik ok

Kommentaar

ricardo oleks pidanud ikkagi mängima barthezi asemel, tal olevat olnud vist mingi vigastus kah.
                          Jalgpallifänniks ei saada

Kommentaar

Olukord peab olema ikka v2ga hull, kui f2nnid n6uavad Phil Neville\'i m2ngimist.
                            “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                            The Special One

Kommentaar

Mis on Phil Nevillel viga???? minuarust täitsa korralik mängija ju...

Kommentaar

Originally posted by Sir Margus

Mis on Phil Nevillel viga???? minuarust täitsa korralik mängija ju...
                                On raudne ülekohus, et Aasa huumoripreemiaid saab päevas vist aint korra välja anda.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X