Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga 2002/2003\'

Originally posted by Marca

Äkki nad on hea meeskond. Mis jutt see on, et ei vääri? Sama hästi võin mina väita, et Eesti ei väärinud võitu Kanada vastu ning L-Korea ei väärinud MMil poolfinaali jõudmist.
    Asi ei ole mitte ainult selles, mida keegi väärib vaid ka õnnes ning kogemustes. Milles probleem siis on. Kui Eesti koondis oleks nt superhea ning võidaks nt mingi 3 korda EMi ja MMi järjest, kas see tähendab ka et nad ei vääri seda.
    Kas Schumacher ei vääri oma 5 MMtiitlit, sest 3 neist on ta järjest võitnud?

eesti ei väärinud võitu kanada vastu?????no tere,ma olen ka patrioot!
    loomulikult ei saa täiesti saast meeskond CL\'i võita,kuid kas sa väidad et real on seda sel aastal väärt sama palju kui eelmine aasta????ja üldse,ainus kes praegu tõesti vääriks CL\'i võitu on Barca:mitte ühtki kaotust on suur saavutus.....küll me nädala pärast näeme,kes mida korda saadab ja kui ilusalt või koledalt......

buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Mina ei tea kõike, mis te siin kirjutate (sest viimaseid postitusi ei näe millegipärast), aga seda ma ütlen - ennustage ennustamisteema all ja vaielge MSNi või meili kaudud. Sellist lolli \'analüüsi\' siia vaja pole. Loomulikult võitegi vaidlema jääda, kes vääris edasipääsu/võitu/punkti jne. See, kes pääseb edasi, pääseb edasi - teenitult või mitte - seda näeme alles mängu ajal. Et te aga juba praegu ütlete, et kui Real edasi pääseb, on see teenimatult saadud - loll jutt. Ja vastupidine. Mäng näitab, kes on parem ja kes teenib kohta nelja parema seas.

Ja muidu - mina pakuks edasi ManU, Interit, Milani ja Barcelona - sest teised ei teeni seda kohta

Kommentaar

Originally posted by Magpie

Mina ei tea kõike, mis te siin kirjutate (sest viimaseid postitusi ei näe millegipärast), aga seda ma ütlen - ennustage ennustamisteema all ja vaielge MSNi või meili kaudud. Sellist lolli \'analüüsi\' siia vaja pole. Loomulikult võitegi vaidlema jääda, kes vääris edasipääsu/võitu/punkti jne. See, kes pääseb edasi, pääseb edasi - teenitult või mitte - seda näeme alles mängu ajal. Et te aga juba praegu ütlete, et kui Real edasi pääseb, on see teenimatult saadud - loll jutt. Ja vastupidine. Mäng näitab, kes on parem ja kes teenib kohta nelja parema seas.

Ja muidu - mina pakuks edasi ManU, Interit, Milani ja Barcelona - sest teised ei teeni seda kohta
        ka mina pakuks peaaegu samat nelikut edasi ainult vahe selles et milani asemel ajax ,
        ja võitjax kas barca või man utd

Kommentaar

väga väga huvitavad veerandfinaalid hakkavad tulema, enda panuse panen hispaanlastele ning ajaxile, itaallased ei tee midagi ja manu lülitab real välja. eelmine aasta üllatas leverkusen, miks ei võiks see nüüd olla ajax. mina igaljuhul usun ja loodan seda.

Kommentaar

Originally posted by H.M Murdock

eesti ei väärinud võitu kanada vastu?????no tere,ma olen ka patrioot!
            OK halb näide. Ja muide ma ei ole tõesti eriline patrioot.

Kui eesti mängiks Hispaaniaga oleks ma Hispaania poolt (sry eestlased).

Kommentaar

Originally posted by Magpie

ennustage ennustamisteema all ja vaielge MSNi või meili kaudud. Sellist lolli \'analüüsi\' siia vaja pole. Et te aga juba praegu ütlete, et kui Real edasi pääseb, on see teenimatult saadud - loll jutt.
              jah vaat kus lugu, nyyt kus newcastle väljas, pole enam eriti kellelgi õigust foorumis sõna võtta mis..?? kui sa ülaltsiteeritud omakehtestatud reeglite järgi talitaks, ei oleks sinu postituste arv vist palju üle kymne..
              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Originally posted by Marca

OK halb näide. Ja muide ma ei ole tõesti eriline patrioot.

Kui eesti mängiks Hispaaniaga oleks ma Hispaania poolt (sry eestlased).
                Osta siis pilet Hispaania sektorisse. Good riddance.
                “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                The Special One

Kommentaar

no nii....taaskord kerge eelvaade tänastele ja homsetele kohtumistele:
                  REAL MADRID-MANCHESTER UNITED:sellel mängul on kogu euroopa jalgpalli silmad,kõrvad ja kõik muu.ülimalt põnev mäng peaks sellest välja kujunema,kuigi ilmselt mitte väga lahtine.sir alex sai mis tahtis ja isiklikult loodan et red devilid nullivad reali juba esieses mängus,kahju ainult et ka TV3 seda mängu ei näita
                  ajax-ac milan:ajax\'ile kui üllatajale on kõik järgnev kui suur pluss.ac milan oli hooaja alguses üks CL\'i suursoosikuid,eks me näe kas see \"tiitel\" seda ka väärt oli....kindlasti palju lahtisem mäng kui manu-real
                  ja homme:
                  inter-valenca:hektor cuper vs rafael benitez.....interi \"veel mitte täiuslik rünne\" (crespo pole teatavasti enda parimat vormi saavutanud) ja valencia väga hea kaitse.tasavägine ja hea mäng mis minu lootuste kohaselt lõpeb valencia võiduga.
                  juve-barca:TV3\'e teleülekanne...juve kui serie-a liider ja barca kui ainus CL\'i meeskond kes veel kaotanud pole.kindlasti väga kõva mäng tulekul,miski pärast ei usu barca edasisse edusse,kui nad isegi peaks juve ära võitma.
                  häid mänge ja palju väravaid (eriti reali võrku) !
                  buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

palun öelge mulle kus ma saan lives vaadata mängu real madrid vs. manu, aga pliiz, tehke kiiresti, mäng algab kümne minuti pärast...

Kommentaar

Originally posted by Cravedigga

palun öelge mulle kus ma saan lives vaadata mängu real madrid vs. manu, aga pliiz, tehke kiiresti, mäng algab kümne minuti pärast...
                      Jookse Wellingtoni!

Aga kui sa mõtled netti, siis mängu näha ei saa. Manchesteri leheküljelt saab otse kuulata (vist...) ja livetekstina saab jälgida www.livescore.com või www.uefa.com...viimaselt võid kuulata ka live-ülekannet kuidagi. Rohkem sind aidata ei oska.

Kommentaar

aitäh magpie sinust oli palju abi. tänane päev läheb igaljuhul hea meeleoluga õhtasse, kuna lõpuks ometi suutis keegi panna kinni manu suu. ma ütlesin juba ammu seda, et manu saab reali käest odavalt peksa ja se juhtuski nii. oi kui hea meel mul on jama on ainult see, et ajax ei saanud rohkem kui ainult viigi. aga noh, eks ta paneb korduskohtumises ära, selles ma ei kahtle. kui real peaks old traffordil kaotama 3:0, oleks see ime, ja jalgpallis imesid ei juhtu. manu ei suuda isegi reali reservmeeskonnale 2:0 ära teha. igaljuhul, hea meel, et nii läks ja tervitan kõiki hispaania jalgpalli poolehoidjaid ja manu fännid, pöidlad pihku ehk järgmine aasta läheb paremini...

Kommentaar

Originally posted by Cravedigga

kui real peaks old traffordil kaotama 3:0, oleks see ime, ja jalgpallis imesid ei juhtu. manu ei suuda isegi reali reservmeeskonnale 2:0 ära teha.
                          Plehh, ManU peab v6itma OT ainult 2:0 ja nad on edasi. Ja see ei ole yltsegi v6imatu! Kuid loodan, et nii ei l2he

imestama pani Ajaxi m2ng, kus tulemuseks 0:0. Krt kas t6esti juhtub sama mis eelmine aasta?

Kommentaar

krt, hakkasin liiga vara rõõmustama , ta peab ikka 2:0 võitma et edasi pääseda. Seda ei usu ma ikkagi, et manu selleks suuteline on.

Kommentaar

Mis siis eelmine aasta juhtus? Minu arust pole Ajax juba paar head aastat CL-i põhiturniirile pääsenud, veerandfinaalist rääkimata.

Kommentaar

Äkki mõeldi siin Leverkuseni fenomeni?
                                Supplies!

Kommentaar

Working...
                                X