Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haaa!\'
no ma mõtlesin, et chelsea polnud enne rahade tulekut euroopa tipus. ja mõni probleem inglismaalt euroopa sarjadesse saada
Originally posted by Jaan
Kuu pealt tulid eile või? Sats on olnud juba mitmeid aastaid esimeses eshelonis. Ei mäletagi millal viimati eurosarja ei pääsetud. Ka selle aasta Meistrite Liiga koht võideldi välja eelmisel aastal, ilma naftarutside abita.
Originally posted by eika
mnjaa, paneks ka oma arvamuse klubidest...
chelsea- no selle klubi cl-i võit oleks mulle küll suur pettumus. meeskond, mis oli paar aastat tagasi täiesti inglismaa keskmik, pumbati vene raha täis ja nüüd on eesotsas. nojah, eteglikult on londoni klubi suurimaid soosikuid minu silmis, sest meeskond on väga hästi komplekteeritud nind igas liinis on maailmaklassi mängijaid...
mnjaa, paneks ka oma arvamuse klubidest...
chelsea- no selle klubi cl-i võit oleks mulle küll suur pettumus. meeskond, mis oli paar aastat tagasi täiesti inglismaa keskmik, pumbati vene raha täis ja nüüd on eesotsas. nojah, eteglikult on londoni klubi suurimaid soosikuid minu silmis, sest meeskond on väga hästi komplekteeritud nind igas liinis on maailmaklassi mängijaid...

Kommentaar