Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haaa!\'

Originally posted by Aramis

Originally posted by malagar

Noh üks vastikult toore ja lõhkuva mängustiiliga saksa klubi on mängust väljas - tore ausalt öelda - väheneb tunduvalt vigastuste risk veernadfinaalmängudes
    Nõrk mees - lükka prillid ninale ja mängi malet edasi!
    Ma olen males päris kibe käsi küll olnud omal ajal , aga nõrkust ja vajadust prillide järele pole veel kunagi tundnud .
    Mul pole midagi jõulise mängu vastu aga see , mida saksa klubid pakuvad on juba lihtsalt toorutsemine - vaadake natuke saksa liigat või mõnd saksa klubi CL -is - nii raiuvaid ja ohtlike sissesõitmisi ei leia isegi Inglismaalt mitte .

Kommentaar

Ma olen males päris kibe käsi küll olnud omal ajal , aga nõrkust ja vajadust prillide järele pole veel kunagi tundnud .
      Mul pole midagi jõulise mängu vastu aga see , mida saksa klubid pakuvad on juba lihtsalt toorutsemine - vaadake natuke saksa liigat või mõnd saksa klubi CL -is - nii raiuvaid ja ohtlike sissesõitmisi ei leia isegi Inglismaalt mitte .

malagar, sa ju teed nalja, eksole? Palju teil keskmiselt punaseid kaarte hooajaga on muidu viimasel ajal?
      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
      The Special One

Kommentaar

Originally posted by Vince
        .Real hasn\'t met its match yet. Eesolevad mängud peaksid piisavalt pinget pakkuma.
        Saaks loosiga Arsenali vastu, vot siis oleks mida vaadata.
        Kuid eilne m2ng oli p6nev. Realil oli parasjagu 6nne et edasi p22seda. Bayernil polnud. Tegelt arusaamatuks j2i kohtuniku tegutsemine l6puminutitel. Keset seda trygimist, nygimist. Mitte yhtegi kaarti!? Paratamatult meenus Portugali koondis MM, kellest mitmed said kaardi sarnase olukorra eest.

Kommentaar

Originally posted by Marduk

.Real hasn\'t met its match yet. Eesolevad mängud peaksid piisavalt pinget pakkuma.
          Saaks loosiga Arsenali vastu, vot siis oleks mida vaadata.
          Kuid eilne m2ng oli p6nev. Realil oli parasjagu 6nne et edasi p22seda. Bayernil polnud. Tegelt arusaamatuks j2i kohtuniku tegutsemine l6puminutitel. Keset seda trygimist, nygimist. Mitte yhtegi kaarti!? Paratamatult meenus Portugali koondis MM, kellest mitmed said kaardi sarnase olukorra eest.
          Imelik küll, et kaarte ei jagatud, kuid samas oli ka raske tal seda teha, sest nii paljud võtsid sellest osa.
          It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Noh üks vastikult toore ja lõhkuva mängustiiliga saksa klubi on mängust väljas - tore ausalt öelda - väheneb tunduvalt vigastuste risk veernadfinaalmängudes
            Njah, seda postitust lugedes tuleb mulle kohe silme ette härra Solari. Kuidas see supernäitleja eile kaartidest ilma jäi, on mulle küll arusaamatu. Selles mõttes saan Müncheni mängijate närviminekust isegi aru.
            Muidugi - kohtunik Urs Meier oma närvitseva olekuga aitas ka sellele tohuvabohule piisavalt kaasa.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Nii nagu M1kk juba välja tõi, oli selle mängu pilke püüdvaim tegelane (Effenberg look alike) Bastian Schweinsteiger numbriga 31.
              Pidin minagi Vantaa lennujaamas uduselt 14\'\' ekraanilt mängu vaatama jäädes toolilt esimese ehmatusega Effenbergi nähes maha kukkuma

Kommentaar

Originally posted by Henryfan

[b]L.Olympic 1-0 R.Sociedad (2-0)[b]
                J.Pernambucano

EDIT:Parandasin vea!!!!
                Siis oleks juba tore, kui end veel täpsustaksid: Lyoni väravalööjat tuntakse maailmas ikka peamiselt tema jott-tähega algava nimega...

Põhimõtteliselt kommenteeriks veidi siis mänge ja oma ennustusi enne neid:

Lokomotiv Moskva - Monaco
                Esimeses mängus paneks panused Lokole.... kahe mängu kokkuvõttes panus Monacole - ei usu, et Lokomotiv on praegu nii heas vormis, et Prantsusmaa meistrivõistluste liidrile vastu hakata.
                Täpne ennustus, veidike üllatas Lokomotivi üsnagi südi vastupanu võõrsil ning vaid üks sisselastud värav, ootasin suuremat sauna. Samas oleks võinud see ju tullagi, kui Monaco oma võimalusi paremini kasutanud oleks...

Celta - Arsenal
                Arsenal läheb siit edasi, selles olen üsnagi kindel... Highbury`l pannakse end ikka vast maksma...
                Arsenal edasi, kuid tegelikkuses selles ei olnud juba pärast esimest mängu enam erilist kahtlust. Meeskond on suurepärases vormis, loodetavasti suudetaks sel aastal midagi korda saata ka meistrite liigas, kus siiamaani (eelmistel hooaegadel ja ka selle alguses) ei ole suurt enesekindlust üles näidatud.

Bayern - Real Madrid
                Paar, mis minu jaoks on jube... Kahe mulle ebameeldiva meeskonna duellis eelistaks edasipääsu Bayernile, aga seda ainult selleks, et keegi Reali elimineeriks. Kardetavasti saab siiski Real edasi, et seda vältida peaks Bayern kodus mitme väravaga võitma, mis Reali võõrsilvormi arvestades võib üsnagi võimalikuks osutuda. Nii et mine sa tea, millega sakslased hakkama saavad...
                Tunnistan kohe alguses, et nii tuliselt, kui eile, ei ole ma mitte kunagi ühte saksa meeskonda toetanud. Real oli juba mulle enne ebameeldiv tiim, nüüd on see seda enam... no krt, mis mehed need Figo, Solari ja Guti on?? Esimesed kukuvad igas olukorras ning mis kõige hullem, pärast kukkumist hakkavad kätega vehkima ja kohtuniku kallal ajurünnakut organiseerima. Guti - juhul, kui sa seda foorumit loed, siis palun ära plõksi nii palju...tont!! Aga eilne mäng iseenesest oli ju vaadatav ja vahepeal suht nauditav. Bayerni poole pealt oleks rohkem oodanud eelkõige Ballackilt ja Ze Robertolt... üldse olid hämmingulised Bayerni kehvad tsenderdused ja nurgalöögilahendused. Samas oleks võinud 2-1 kiirrünnakuvariandi ikka ära lahendada...
                Ennustusest: Real läks edasi, kuid nagu oodatud/loodetud oli Madriidi meeskond võõrsil ikka kehvake ning vaid paljumainitud Kahni eksimus võis paika panna edasipääseja (ja miks mitte ka ML võitja).

Sparta - Milan
                Sellest Sparta jaks üle ei käi kahjuks. Kuigi oleks meeldiv vaadata, kuidas taas mõni vaesem Ida-Euroopa vms klubi tegusid teeks. Pakun Miiilanile võitu mõlemas kohtumises, võõrsil oleks väravatega viik ka Milanile korralik tulemus tegelikult.
                Esimeses kohtumises Milan võitu küll ei saanud, viik oli küll väravateta, aga ennustus siiski enam-vähem... Kui tulemusi vaadata, siis peaks Sparta hooaega ja mängu ikka kordaläinuks pidama. Kui veel pärast teise mängu 60ndat minutit oli edasipääsukohas kinni Sparta, siis see on hea saavutus. Lõpuks siiski Milan võttis oma.

Deportivo - Juventus
                Pöialt hoian Deportivole (vaadake nende särke ja siis mõikate äkki miks). Bayern - Reali järel põnevaim paar. Arvan, et kodus suudab Deportivo võita, võõrsil läheb küll eduseisu hoidmisel raskeks, kuid mitte võimatuks... Sisetunne pakub Deportivo edasipääsu..
                Sisetunne ei eksinud, kodus Deportivo võitis. Võõrsil oleks eduseisu hoidmine kindlasti raskemaks osutunud, kui Juvel poleks nii palju mehi vigastustega väljas. Samas suutis Deportivo juba teise mängu algfaasis mängu ära lõpetada, kui Pandiani suutis suurepärase meisterlikkusega ära kasutada kaitsjate eksimuse...

Stuttgart - Chelsea
                Kuna mulle tundub, et Stuttgarti vorm on langenud rohkemgi kui Chelsea, siis pakuks edasipääsu raha-jõmmidele...
                Edasipääseja tabasin küll ära, kuid mulle vähemalt tundub, et Stuttgart vääris siit rohkemat, vähemalt olid nad mõlemas mängus aktiivsem pool. Chelsea kaitse aga pidas, aga kas see kaitse suudaks nulli peal hoida ka Reali, Arsenali, Deportivo?? Kahtlen igatahes sügavalt... Samas olen ikkagi rahul, et ka teine Inglise meeskond edasi sai (kuigi mulle Chelsea ei ole kunagi eriti sümpatiseerinud ja nüüd pärast nafta tulekut teeb ta seda veel vähem)...

Porto - Man. United
                Nähtavasti ei ole Porto sel aastal enam samas vormis, kui UEFA Cupi võites. Kui Porto ei ole vahepealse pausi ajal tugevamaks muutunud, siis ma ei näe Mäntsesteril raskusi siit edasi minna. Samas võib asi kujuneda üsnagi põnevaks, kui Deco, Derlei ja co suudavad mõne kaitsjete eksimuse (mida kindlasti ette tuleb ) ära kasutada. Kui mitte enne, siis Old Trafford`il paneb Manyoo end maksma...
                Ainuke paar millega ma suht puusse panin. Samas ei usu ma siiamaani, et Porto oleks sama heas vormis kui möödunud hooaja lõpus. Manchester on hetkel lihtsalt nõrk ja kuna vahelduseks ei olnud Unitedil ka mitte õnne, mille abil nad nii mõnegi mängu võitnud on, siis seekord läks nii... Samas ajas Porto mõlemas mängus läbi ilma Derleita ja ega Decogi millegi erilisega silma paistnud. See võiks tähendada, et Porto saab minna vaid tugevamaks, kui just piss pähe ei löö. Igatahes olid juba pärast esimest ja enne teist mängu McCarthy poolt antud intervjuud minu jaoks ebameeldivad ja ülbed.
                Aga see küsimus, mis siingi foorumis üleval on olnud, et kui eetiline on Manchesteri teemas parastamas käimine ja kas ei peaks hoopis Inglise jalgpalli austajad kurvastama, et üks meeskond välja kukkus..... täpselt sama teema on aktuaalne kõikjal Inglismaal ( ja arvatavasti ka mujal). Nii palju kui mina asja jälginud olen, on suurem osa siiski parastajad, kes oma peamisteks põhjusteks toovad:
                * ManU on glooryhunter`luse sümbol.
                * samas on alati palju inimesi, kes on valitseva jõu vastu.
                * ManU üleolev suhtumine teistesse meeskondadesse.
                * ebameeldivad mängijad (peamiselt Keane, RvN...).
                * olukord, kus väiksemates kohtades (a la Brighton) tänaval kannavad (osa, mitte kõik!) lapsi ManU särki, mitte aga kohaliku (nähtavasti vähemedukama) meeskonna oma...

Aga tõelised Manchesteri toetajad: võtke asja positiivselt - mõelge sellele, kui paljude inimeste tuju tegi teie meeskond heaks! Üle Inglismaa jalgpallifoorumites asi igatahes leidis kõikjal suurt vastukaja...

Real Sociedad - Lyon
                Ka põnev paar, pakun edasipääsejaks Lyoni. Kuid siingi võib juhtuda, et La Ligas keskmike hulgas virelev Sociedad suudab end CL-mängudeks kokku võtta ja midagi ära teha... Arvatavasti siiski seda ei juhtu ja Juninho jõuab koos oma meeskonnakaaslastega järgmisse ringi ja Valeri Karpin kukub välja. Võivad tulla väravaterohked kohtumised.
                Järgmisse ringi pääseva meeskonna aimasin ära, ainuke asi, et väravaid löödi siiski suht kesiselt. Edasisaaja otsustas praktiliselt Schürreri omavärav, Juninho kindlustas vaid seda.

Jääme siis reedest loosimist ootama!

Kommentaar

Originally posted by efafan

Tunnistan kohe alguses, et nii tuliselt, kui eile, ei ole ma mitte kunagi ühte saksa meeskonda toetanud. Real oli juba mulle enne ebameeldiv tiim, nüüd on see seda enam... no krt, mis mehed need Figo, Solari ja Guti on?? Esimesed kukuvad igas olukorras ning mis kõige hullem, pärast kukkumist hakkavad kätega vehkima ja kohtuniku kallal ajurünnakut organiseerima. Guti - juhul, kui sa seda foorumit loed, siis palun ära plõksi nii palju...tont!! Aga eilne mäng iseenesest oli ju vaadatav ja vahepeal suht nauditav. Bayerni poole pealt oleks rohkem oodanud eelkõige Ballackilt ja Ze Robertolt... üldse olid hämmingulised Bayerni kehvad tsenderdused ja nurgalöögilahendused. Samas oleks võinud 2-1 kiirrünnakuvariandi ikka ära lahendada...
                  Ennustusest: Real läks edasi, kuid nagu oodatud/loodetud oli Madriidi meeskond võõrsil ikka kehvake ning vaid paljumainitud Kahni eksimus võis paika panna edasipääseja (ja miks mitte ka ML võitja).
                  sinu kommentaarist paistab, et sa oled ise üks kena Gloryhunter. Ehk siis et üritad olla iga meeskonna poolt, kes suudaks Real Madridi võita. ja ära ise ka plõksi, Guti on üks parimaid hispaania mängijaid, erinevalt sinust --tont!!

Kommentaar

Eile olid päris huvitavad mängud ,aga ise oleks nagu ikka meelsasti tahtnud näha Arsenali. Aga mulle ei meeldi see TV3 selle pärast ,sest nad tavalislt võttavad mingid mängud kus ei tule eritit väravaid.Eilse mängu kohta ei saa nagu igav ütelda tuli küll ainult üks värav ,aga palju põnevaid hetki.See Schweinsteiger tegi ikka super mängu.Oleks Bayern edasi pääsenud oleks Schweinsteiger kindlasti mängida saanud ,aga oleksid ei maksa siin enam midagi.Eilse mängu järgi võis vaadata ,et Bayernil on ikka kõva talent.Ennustaks paarid: Real Madrid - Porto...Arsenal - Milan...Lyon - Deportivo...Chelsea - Monaco.......Üx paar läheb ikka täide

Aga kas keegi teab kas seda loosimist on kuskilt audio või siis videona näha???
                    sigpic

Kommentaar

Originally posted by dannar

sinu kommentaarist paistab, et sa oled ise üks kena Gloryhunter. Ehk siis et üritad olla iga meeskonna poolt, kes suudaks Real Madridi võita. ja ära ise ka plõksi, Guti on üks parimaid hispaania mängijaid, erinevalt sinust --tont!!
                      Tänud tiitli eest!

Üldiselt on aga lood nii, et see, et ma ühe/mõne klubi vastu olen, tuleneb paljudest asjaoludest, mida sa seda foorumit lugedes teiste teemade alt leida võid. Pane aga pusle kokku!

Teiseks võiks mainida, et minu puhul tuleb üsna sageli ette ka mänge, kus ma suudan olla erapooletu, nautida vaid mängu jnejnejne. Jutuks oleva paari kohta ei saanud selline asi toimuma, seda teadsin ma tegelikkuses juba enne esimest kohtumist. Aga ka mäng kujunes selliseks, et ka kõige erapooletumal silmal pidi asja kohta oma arvamus kujunema ning minu senine arvamus süvenes veelgi...

Edasi, tõesti - selles on sul enam-vähem õigus, et olen iga meeskonna poolt, kes suudaks Reali võita (100% õiges lauses ei ole kohta sõnal üritama). Aga...minu eesmärk ei ole mitte kõige tugevama meeskonna toetamine, vaid
                      Bayern - Real Madrid
                      Paar, mis minu jaoks on jube... Kahe mulle ebameeldiva meeskonna duellis eelistaks edasipääsu Bayernile, aga seda ainult selleks, et keegi Reali elimineeriks
                      Minu jaoks on asi nii, et isegi kui mingi maailmaime korral peaks c***al pa***ce (sinusuguse suurklubi toetajale olgu selgituseks mainitud, et tegemist on Inglismaa 1. divisjonis mängiva satsiga) kohtuma Realiga, siis kalduks mina selle tärnidega \"meeskonna\" poole, pisut, aga siiski... See ütleb kõik!

Ning siis veel see, et Guti võib olla üks parimaid Hispaania mängijaid, kuid selle vastu ei ole ma mitte kunagi mitte midagi öelnud... minu pärast võiks hispaania parim jalgpallur olla ka Juan Jesus Qutierres, mul absoluutselt savi!

Lõpetuseks ütleksin veel, et see oleks üsnagi naljakas, kui mina, pesueht eestlane, oleks üks Hispaania parimatest mängijatest. Peale selle sobiks mindki vast iseloomustama ühe Leedsi toetaja allkiri vms!

Meeldivat kevadilma teilegi!!

Kommentaar

Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haa

Originally posted by efafan
                        Lõpetuseks ütleksin veel, et see oleks üsnagi naljakas, kui mina, pesueht eestlane, oleks üks Hispaania parimatest mängijatest. Peale selle sobiks mindki vast iseloomustama ühe Leedsi toetaja allkiri vms!
                        Ma eeldan, et see Leedsi oinas olen äkki mina. Ja kui sinu kohta käib ülemine lause, siis mulle tundub alumine osa dannarile sobivat. Nii meeldiv on kõigile ikka abiks olla
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Mul on selline halb eelaimdus, et Real Madrid läheb Arsenaliga kokku...

Kommentaar

Meistrite Liigas minule kaks kurba õhtut järjest. Teisipäevane Man U mäng juba unustatud, kuid eilne Real - Bayern mäng ajas jälle ikka parajalt närvi... ja arvake ära miks? Tegelt teil polegi vaja midagi arvata, sest vastus niigi loogiline - Bayern oleks pidanud ikka sellest ringist edasi saama!!!
                            https://r-cold.blogabet.com/

Kommentaar

Originally posted by Red Devil

Meistrite Liigas minule kaks kurba õhtut järjest. Teisipäevane Man U mäng juba unustatud, kuid eilne Real - Bayern mäng ajas jälle ikka parajalt närvi... ja arvake ära miks? Tegelt teil polegi vaja midagi arvata, sest vastus niigi loogiline - Bayern oleks pidanud ikka sellest ringist edasi saama!!!
                              Mis hea pärast?

Kommentaar

Originally posted by Robinho

Originally posted by Red Devil

Mis hea pärast?
                                Võibolla selle pärast, et Real ei väärinud seda kohta?

Kommentaar

Working...
                                X