Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haaa!\'

Originally posted by Robinho

Originally posted by Red Devil

Meistrite Liigas minule kaks kurba õhtut järjest. Teisipäevane Man U mäng juba unustatud, kuid eilne Real - Bayern mäng ajas jälle ikka parajalt närvi... ja arvake ära miks? Tegelt teil polegi vaja midagi arvata, sest vastus niigi loogiline - Bayern oleks pidanud ikka sellest ringist edasi saama!!!
    Mis hea pärast?
    Loe eelmiste postituste sisu(mitte reali fännide omi), mõtle loogiliselt ja vastus ongi nagu naksti käes...
    Where were you in '62?

Kommentaar

Originally posted by Roberto Carlos

Meistrite Liigas minule kaks kurba õhtut järjest. Teisipäevane Man U mäng juba unustatud, kuid eilne Real - Bayern mäng ajas jälle ikka parajalt närvi... ja arvake ära miks? Tegelt teil polegi vaja midagi arvata, sest vastus niigi loogiline - Bayern oleks pidanud ikka sellest ringist edasi saama!!!
      Mis hea pärast?
      Võibolla selle pärast, et Real ei väärinud seda kohta?
      Ei väärinud? Täpsusta, palun.
      It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Mis hea pärast?
        Sest Real Madrid on ainuke klubi mida ma tõsiselt vihkan ja seda alates sellest kui mind jalgpall tõsiselt huvitama hakkas.

Eilses mängus oleks pidanud Bayern ikka oma viigi värava ära lööma, võimalusi oli neil mitmeid. Eriti kõva oli see Ze Roberto võimas pommlöök otse õhust, hing jäi kohe kinni... Aga ega ka Realil 2 värava löömisest puudust polnud, neilgi oli ebaõnne. Nüüd on arvata, et see aasta võidab Meistrite Liigas Real või Arsenal(kui nad suudavad oma väga head vormi säilitada), ei usu et Chelsea rahajõmmid ning Milan ja Deprotivo seda suudaks... rääkimata ülejäänutest.
        https://r-cold.blogabet.com/

Kommentaar

Sest Real Madrid on ainuke klubi mida ma tõsiselt vihkan ja seda alates sellest kui mind jalgpall tõsiselt huvitama hakkas.
          õige.. maailma kõige parem põhjendus. loogika ruulib sul. mine õige ja valva puud edasi:P

Kommentaar

Kuulge tongaspead, kedagi ei huvita, et te Reali vihkate. Isiklik tragöödia teil. Inimesed, eriti eestlased, on alati kadedad olnud tugevamate peale. Ja dimaggio ole kuss. Ma ei pea kibestunud komme lugema, nägin mängu...parem sai edasi. Millest siin enam rääkida? Bayerni poistel ongi nüüd aega närviarsti juures käia.

Kommentaar

Originally posted by efafan

Bayern - Real Madrid
              Tunnistan kohe alguses, et nii tuliselt, kui eile, ei ole ma mitte kunagi ühte saksa meeskonda toetanud. Real oli juba mulle enne ebameeldiv tiim, nüüd on see seda enam... no krt, mis mehed need Figo, Solari ja Guti on?? Esimesed kukuvad igas olukorras ning mis kõige hullem, pärast kukkumist hakkavad kätega vehkima ja kohtuniku kallal ajurünnakut organiseerima.
              Nende kukkumiste ja luumurdmiste kõrval oli mängu lõpupoole eriliselt nauditav näha olukorda, kus Zidane mõne meeskonnakaaslase kombe vastaselt veidi vaeva nägi, et püsti jääda ning triblas samamoodi edasi. Samas pole ta ka varem eriti nõrkade jalgadega olnud...

Ja ei saa ka siin teemas mainimata jätta, et Vihkan-Reali-Alates-Ajast-Mil-Vutt-Huvitama-Hakkas ning Alustuseks-Olgu-Öeldud-Et-Vihkan-ManU laadi inimeste imelike hingepiinade põhjused jäävad mulle vist alatiseks mõistmatuteks...
              Which ship has never docked at Liverpool?
              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Sleepwalkingu Vantaa lennujaama kild ja Martini allkirja killud on päeva parimad....ütleme nii, et täänu nende lugemisele olen lõpuks eilsest üle saanud

Kommentaar

Originally posted by Jaan

Originally posted by malagar

Ma olen males päris kibe käsi küll olnud omal ajal , aga nõrkust ja vajadust prillide järele pole veel kunagi tundnud .
                  Mul pole midagi jõulise mängu vastu aga see , mida saksa klubid pakuvad on juba lihtsalt toorutsemine - vaadake natuke saksa liigat või mõnd saksa klubi CL -is - nii raiuvaid ja ohtlike sissesõitmisi ei leia isegi Inglismaalt mitte .

malagar, sa ju teed nalja, eksole? Palju teil keskmiselt punaseid kaarte hooajaga on muidu viimasel ajal?
                  9 Arsenal 39 3 - ehk lahtiseletatult : arsenal on Inglise liiga fair play tabelis 39 kollase ja 3 punasega 9 dal kohal . Kõige lõhkuvam on leeds 55 kollast ja 3 punast . Kõige vähem kollaseid on Manul - 29 aga nende vastu lihtsalt ei ant kaarte .

Aga Saksamaal lausa soositakse toorest mängu ja kaarte ei anta just liiga kergelt . Kurat isegi vene liigas mängitakse palju vigadevaesemat jalkat.

Kommentaar

Originally posted by malagar. Kõige vähem kollaseid on Manul - 29 aga nende vastu lihtsalt ei ant kaarte .
                    .
                    and here we go again....oh dear
                    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Originally posted by Jaan

Ma olen males päris kibe käsi küll olnud omal ajal , aga nõrkust ja vajadust prillide järele pole veel kunagi tundnud .
                      Mul pole midagi jõulise mängu vastu aga see , mida saksa klubid pakuvad on juba lihtsalt toorutsemine - vaadake natuke saksa liigat või mõnd saksa klubi CL -is - nii raiuvaid ja ohtlike sissesõitmisi ei leia isegi Inglismaalt mitte .

malagar, sa ju teed nalja, eksole? Palju teil keskmiselt punaseid kaarte hooajaga on muidu viimasel ajal?
                      Aga Saksamaal lausa soositakse toorest mängu ja kaarte ei anta just liiga kergelt . Kurat isegi vene liigas mängitakse palju vigadevaesemat jalkat.
                      Ma küll ei ole väga mingi statistik,aga silma on üks asi hakand küll. Pea alati kui livescore.com-is eelkõige hispaania liiga mänge jälgin, siis paistab silma üks suur kollane meri
                      Nüüd võtsin kätte siiski ja uurisin väheke eelmise vooru mänge:Real Zaragoza - Málaga 9 kollast,Athletic Bilbao - Valladolid 5 kollast,Albacete - Betis Sevilla 5 kollast, FC Sevilla - Villarreal 5 kollast, Atletico Madrid - Murcia 7 kollast,Osasuna - Real Sociedad 4 kollast, või loomulikult mäng Real Madridi ja Racing Santanderi vahel-->11 kollast siis nimelt
                      Oli siiski ka paar mängu,kus oli 2-3 kaarti antud...
                      Viskasin igaks juhuks pilgu peale ka eelmise vooru Bundesliiga kohtumistele ning \"kõige mustemas\" mängus anti siis 4 kollast,tavaline oli aga 2-3.
                      Oli Hispaanias tegu lihtsalt väga musta vooruga või on mu arusaamad ikkagi õiged,et Hispaania liiga on palju vigaderohkem kui ükski teine tippliiga Euroopas
                      ????

Kommentaar

Asi pole võibolla vigaderohkuses, vaid kohtunikud on oinad.

Kommentaar

asi on rohkem selles , et hispaania liigas vilistatakse rohkem vigu ära lihtsalt ja rikkumisi karistatakse karmimalt .
                          Hispaanias ongi hästi positiivne see , et toorutsemsied võetakse kohe ära .

Kommentaar

Originally posted by Roberto Carlos

Ja nii kurb kui see ka poleks Real suutis siiski oma võtta võideti siis Bayernit 1-0.Milan suutis Sparta 4-1 ahju pista ja Arsenal mängis Celta 2-0 üle ja Monaco võitis Lokot 1-0.
                            ´Kuule tont,kui ma õigesti mäletan oli alguses sul Reali avatar.

Kommentaar

Ja mina arvan, et Hispaanias näideldakse palju rohkem ja ime ka kui kaarte ei saa iga teine on ju Oscrari laureaat ega vaene kohtunik hiromant ei ole. Eriti kui on käsk anda kaarte, kui viga paistab olevat. Ka Reali mängust jäi üks seik meelde, kuidas Hargreaves pallist ära trügiti ja ma ootasin tema kukkumist, kuna see oli nii selge koht. Aga kas noor mees ei oska veel või on tal lihtsalt teised mentaliteedid - lasi end ära trügida ja jätkas mängu...õigemini jooksis tagasi.

Kommentaar

Kuulge tongaspead, kedagi ei huvita, et te Reali vihkate. Isiklik tragöödia teil. Inimesed, eriti eestlased, on alati kadedad olnud tugevamate peale. Ja dimaggio ole kuss. Ma ei pea kibestunud komme lugema, nägin mängu...parem sai edasi. Millest siin enam rääkida? Bayerni poistel ongi nüüd aega närviarsti juures käia.
                                Parem sai edasi, nägid valesti järelikult, Bayernil oli rohkem võimalusi ja mis peamine nad mängisid. Reali poolelt mängisid vaid Zidane ja kaitsjad ylejäänud tegelesid kukkumiste ja vigadetegemisega. Arvan, et Guti võiks kusagil mingite käest paar korda pasti ära saada, sest selle venna ylbus on tappev. Ainult teeb vigasid ja möliseb. Zizou kes mängis muidu hästi tõestas jälle, et vanus on temagi närvidega oma töö teinud. Ja lõpetsueks ytleks, et paljud meeskonnad ei oska kaotada, aga Real tõestas eilse lõppukaklusega, et nad ei oska ka võita. Võit oli juba samahästi kui käes aga ikka oli neil vaja rysima hakata. Eriti asjamehed olid Raul ja Guti!

Kommentaar

Working...
                                X