Suhteliselt nigel esitus, eriti ründajate vaatest, kes suutsid 13 pealelöögist ainult 3 raami suunata! Ainsa värava eest kandis hoolt Bergwijn, kes tabas kasti väljast ilusti alumist paremat väravanurka. 2 100%-ist võimalust ei kasutanud ära Borbbey. Esimesel juhul tabas posti teisel juhul lõi 3-4 meetrilt üle. Väravas tegi Remko väga head tööd!
Schreuderi algrivistus oli taas pettumus. Diivatsema hakanud Antony asemel oli paremal äärel Berghuis.Tadic oli CAM-i eest ja Kudus taas pingil. Samas, kui Kudus platsile sai oli ta parim mees väljakul. Ühel juhul mängis ta 3 sparta kaitsjat üle, kaotas palli, kuid võitis selle kohe tagasi. Kuradi Schreuder vaheta platsilt ükskõik kes välja ja anna Kudusele põhikoht! Mingid Evertoni jutud juba liiguvad selle mehe koha pealt. Õnneks selgus suhteliselt kiiresti, et pakkumist pole tehtud ja Ajax poleks huvitatud ka. Aga kaua Kudust enam pingil hoida lihtsalt ei tohi. See oleks kriminaalne.
Veidi Antonyst. Siin palju spekuleeriti, et kuna Antony ei ole trennis käinud ja Sparta vastu polnud algrivis, siis see tähendab seda, et mees on minemas. Selgus aga, et trennist puudumine oli Antony enda ettevõtmine, et "sundida" klubi ManU-ga laua taha istuma peale 80 milj.+20mil add ons pakkumist. Kurdi... vi..silmne hobun....ja. Oleks minu teha ma pakiks ta kokku ja annaks jalaga p..e terve tee Manchesterini, seda enam, et ehk saaksime Hakim Ziyechi tagasi. Ma lihtsalt EI SAA aru mängijatest. Sul on leping, sa oled noor, sul on veel aega premmis mürada maa ja ilm. Näita üles austust klubi vastu, kes sinu üldse kaardile on pannud selle asemel, et hakata jonnima. 0 respekti selle mehe vastu. Ajax juhtkond aga on otsustanud ülesnäidata selgrooga ning õelnud otse välja, et meie ei istu enne läbirääkimiste laua taha, kui letti lüüakse 100milj puhtalt (sest add onsid sõltuvad sellest kuidas Antony esitused olema hakkaksid premmis + mingi hea protsent peaks kasvataja klubile ka veel minema). Ehk siis las ta kasvõi mädaneb vahetusmeeste pingil või koduseinte vahel aga alla 100 eest ta see suvi ei lähe.
Minemistest rääkides, Perr Schuurs on nüüd Torino mängija. Ma ei mõista fänne, kes Ajaxi foorumites on õelnud, et ta ei ole Ajaxi tase... Minu meelest ta oli väga super ja minul on väga kurb meel, et ta oma võimalust ei saanudki. Timberile teeb minu meelest iga kell silmad ette. Igatahes edu Perr!
Esimese eduka liigamängu sai kirja Bassey. Taga oli 0...järelikult edukas algus

May god have mercy on us. Muus osas sõideti teerulliga üle üldiselt. Tadic, Berghuis ja Kudus väravate autorid. Bassey ei saanud osa võtta, sest tööluba veel ei olnud.
Ehk siis ta ei ole müügiks.
Ainuke valukoht on ründes. Ajax ei taha Brobbey eest niipalju maksta kui Leipzig tahab ja võimalik, et ManU võtab selle otsa meilt üle. Kuigi jah jutud on, et Brobbey tahaks ise tagasi koju... Igatahes...kes siis meil ründesse ikkagi tuleb?! Tadic? Ei tahaks uskuda.
Veel liiguvad jutud huvist Ilarix Moribast, endisest Barca kasvandikust, keda seostatakse ka Amsterdamiga.
Leave a comment: