Kohutav...K O H U T A V!
Ma ei ole sellist Ajaxit oma elueas veel näinud...See on hullem, kui igasugune eelnev halb hooaeg. Treener, kes on võimetu, kokkuostetud mängijad, kes on kasutud... Ma ei taha mängust üldse rääkida, mainin vaid seda, et meil vedas, et seis ei olnud 1-6 vms. Igas normaalses suurklubis oleks selline hooaja algus kindel hingekella löök treenerile. Ma tahan näha, et see oli Steijni viimane mäng. Täiesti ideetu, oskamatu ründega üle terve platsi halb sitt...Tal oli aega mehi kokkuliimida küll ja küll aga seda lihtsalt ei tule. Mõne mänguga võib tunduda, et asi läheb tibusammudega paremaks aga siis tuleb selline mäng nagu täna ja sa näed, et midagi pole paranenud...vastupidi aina allapoole veereb! Avila ei vääri punavalget särki kanda...kuidas ta esimese värava puhul lihtsalt lonkis ja jättis Pavlidise 1-1 vv-ga. Mõistus ei võta lihtsalt. Laske nad lahti kurat. Bergwijn korja ka oma kodinad kokku...ma ei ole aru saanud, kes see hullem platsil on, kas uued noored mängijad või meie "kapten", kelle iga pallipuude on pallikaotus. Kurat kõigi kohta platsil saab midagi sitta öelda. Keegi ei anna mõõtu välja alates mängijatest kuni treeneri meeskonnani. Hakake juba lahti laskma! Me oleme relegatsiooni tsoonis! Jah 2 mängu vähem peetud aga ainult 1 võit 2 viiki ja 3 kaotust! Seejuures AZ tundus, et mängib mingit soojendusmängu...selline tunne jäi, et neil on õhtul veel üks tähtis mäng ja nad valmistuvad selleks!Jumal küll 12 miljonit Avila eest...umbes sama palju Akpom..kas keegi skautis ka neid?! Mikautadze...kukub ümber oma enda varju peale ja nõuab penaltit
. Ma ei või... kurb...lihtsalt kurb. See meeskond saaks vist Jong Ajaxilt ka pähe, kui nad järgmine aasta aste allpool kohtuksid.Esimese poolajaga 0 lööki raami...issand jumal küll. Mislintat, mida sa ometi tegid kuradi ahv. Ja kõik, kes talle katust andsid...lahti lasta ja jalgpallist eemal hoida!
P.S. Esimesed uudised on kohal, et Steijni koht klubis on arutluse all. Minu meelest pole siin arutada midagi. Ehk ainult seda, kes teda asendada võiks? Ja kurat siin ma tahan nüüd lõpuks näha ka mingit ambitsiooni! Kurat jah ostud on olnud alla igasuguse arvestuse aga nad ei ole ka sellised, kes peaksid Eredivisies väljalangemistsoonis vegeteerima. Kvaliteeti vähemalt tabeli keskel olla peaks olema küll ja veel. Šutalo ja Sosa on Horvaatia rahvusmeeskonnas regulaarselt platsil, Mikautadze lõi 3 Ligue 1 mänguga 2 väravat enne klubivahetust, Van de Boomen oli Ligue 1 parim keskkaitsja eelmine aasta, Forbsi tahtsid endale paljud klubid. Teised ostud on olnud mõtetud raharaiskamised aga juba need nimetatud mehed ei saa olla nii sitad kui nad praegu ennast näitavad ja ma usun, et sellel on oma osa andetul treeneril. Steijn välja!
Ehk suudame need 5 + 6 minutit ära hoida ja oma liiga hooaja käima saada kuidagi.

Leave a comment: