Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Amsterdam'i Ajax

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Indrekolen
    replied
    Ajax 1-2 AZ

Kohutav...K O H U T A V! Ma ei ole sellist Ajaxit oma elueas veel näinud...See on hullem, kui igasugune eelnev halb hooaeg. Treener, kes on võimetu, kokkuostetud mängijad, kes on kasutud... Ma ei taha mängust üldse rääkida, mainin vaid seda, et meil vedas, et seis ei olnud 1-6 vms. Igas normaalses suurklubis oleks selline hooaja algus kindel hingekella löök treenerile. Ma tahan näha, et see oli Steijni viimane mäng. Täiesti ideetu, oskamatu ründega üle terve platsi halb sitt...Tal oli aega mehi kokkuliimida küll ja küll aga seda lihtsalt ei tule. Mõne mänguga võib tunduda, et asi läheb tibusammudega paremaks aga siis tuleb selline mäng nagu täna ja sa näed, et midagi pole paranenud...vastupidi aina allapoole veereb! Avila ei vääri punavalget särki kanda...kuidas ta esimese värava puhul lihtsalt lonkis ja jättis Pavlidise 1-1 vv-ga. Mõistus ei võta lihtsalt. Laske nad lahti kurat. Bergwijn korja ka oma kodinad kokku...ma ei ole aru saanud, kes see hullem platsil on, kas uued noored mängijad või meie "kapten", kelle iga pallipuude on pallikaotus. Kurat kõigi kohta platsil saab midagi sitta öelda. Keegi ei anna mõõtu välja alates mängijatest kuni treeneri meeskonnani. Hakake juba lahti laskma! Me oleme relegatsiooni tsoonis! Jah 2 mängu vähem peetud aga ainult 1 võit 2 viiki ja 3 kaotust! Seejuures AZ tundus, et mängib mingit soojendusmängu...selline tunne jäi, et neil on õhtul veel üks tähtis mäng ja nad valmistuvad selleks!
    Jumal küll 12 miljonit Avila eest...umbes sama palju Akpom..kas keegi skautis ka neid?! Mikautadze...kukub ümber oma enda varju peale ja nõuab penaltit . Ma ei või... kurb...lihtsalt kurb. See meeskond saaks vist Jong Ajaxilt ka pähe, kui nad järgmine aasta aste allpool kohtuksid.
    Esimese poolajaga 0 lööki raami...issand jumal küll. Mislintat, mida sa ometi tegid kuradi ahv. Ja kõik, kes talle katust andsid...lahti lasta ja jalgpallist eemal hoida!

P.S. Esimesed uudised on kohal, et Steijni koht klubis on arutluse all. Minu meelest pole siin arutada midagi. Ehk ainult seda, kes teda asendada võiks? Ja kurat siin ma tahan nüüd lõpuks näha ka mingit ambitsiooni! Kurat jah ostud on olnud alla igasuguse arvestuse aga nad ei ole ka sellised, kes peaksid Eredivisies väljalangemistsoonis vegeteerima. Kvaliteeti vähemalt tabeli keskel olla peaks olema küll ja veel. Šutalo ja Sosa on Horvaatia rahvusmeeskonnas regulaarselt platsil, Mikautadze lõi 3 Ligue 1 mänguga 2 väravat enne klubivahetust, Van de Boomen oli Ligue 1 parim keskkaitsja eelmine aasta, Forbsi tahtsid endale paljud klubid. Teised ostud on olnud mõtetud raharaiskamised aga juba need nimetatud mehed ei saa olla nii sitad kui nad praegu ennast näitavad ja ma usun, et sellel on oma osa andetul treeneril. Steijn välja!

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    AEK 1-1 Ajax

Enne, kui mängust rääkida tahaksin alustada lõpuks ka mõne minu meelest hea uudisega. Nimelt Louis Van Gaal siiski otsustas tulla appi klubile, mille ta viis CL võitjaks. Van Gaal hakkab Ajaxi juhatuses olema nõustajaks jalgpalli teemadel. Jagab oma teadmisi, oskusi jne. Kindlasti väga väga teretulnud areng. Ta võtab juhatuses Jan Van Halsti koha, kes enam juhatusse tagasi ei tule. Van Halst täidab ajutiselt Mislintati kohustusi ja kui leitakse asemik Mislintatile, siis Van Halst laseb jalga, mis oli ka ultrate nõudmine.
    Eelmises postituses mainisin, et Van Praag on nõukogu eesistuja alates novembrist aga ei maininud, et Van Praagiga koos tuli tjuhatusse agasi ka Leo van Wijk. Leo oli juhatuses aastani 2020 ja lahkus peale seda legendaarset vägevat hooaega kui olime 5 sekundi kaugusel CL finaalist. Lisan veel headele uudistele otsa. Naaseb ka Overmarsi ja Van der Sariga raksu läinud klubi legend Dennis Bergkamp! Kui eelmine kord ta oli Jong Ajaxi treener, siis nüüd tuleb otse juhatusse, et seal oleks jalka teadmistega inimesi, mitte ainult ärihaid. Justkui head otsused minu meelest. Seame suuna õigeks jälle!

Nüüd mängu juurde.

Esimene poolaeg me näitasime isegi midagi jalgpalli sarnast. Mäng oli tegelikult võrdne ja oli võimalusi nii meil kui neil, kuid lõpuks tõmmati Bergwijn kastis maha ja ta ise realiseeris ka penmalti. Esimene poolaeg olimegi paremad ja pausile läksime eduseisus.
    Teine poolaeg...ja me olime see auku vajunud ründetu, hambutu persetäis paska, mis me oleme olnud terve see hooaeg. Ime, et me lutti ei saanud vaid pääsesime Ateenast viigiga tulema. Eriti suured tänud Gorterile, kes tegi imetõrje 90ndal minutil olles 1-1 vastaste ründajatega. Teisel poolajal polnud ründemängust meil haisugi ja Šutalo tootis ka mingit sitta. Ja kui Brobbey välja võeti ning Akpom asemel pandi, siis oli üldse ründega igasugune lõpparve tehtud. Akpom on näidanud ennast ikka alla igasuguse arvestuse... Temast ma veel räägin natuke muide.
    Igatahes enne mängu oleksin leppinud viigiga hea meelega ning ka peale mängu olen kokkuvõttes rahul. Imestan, et 2 mängu tehtud ja lutti polegi saanud. See on isemoodi väike ime minu meelest.

Šutalo kohta selgus, et ta ei oska sõnagi inglise keelt...no ma ei tea... mimnu meelest peaks olema seatud standard, et mingi basic rahvusvaheline keel sul ikka suus on, sest muidu kuidas sa platsil kommunikeerid?! Väga imelik minu meelest. Coinsesaoga oli sama häda. Ehk oleks mõistlik provida horvaadi kaitset. Ehk siis Medic, Šutalo ja Sosa ning lükata Hato Renchi asemel paremasse äärde...mõttekoht. Siis saaksid horvaadid vähemalt kaitset korraldada. Muidu nagu Šveitsi juust.

Kaitsest rääkides natuke ajuvaba huumorit ka. Nimelt selgus, et Mislintat tõi Avilale teadaolevalt ta klubisse full backiks mitte left backiks. Steijnil aga oli jäänud kindel aru saam, et Avila toodi left backiks. Kas sellist asja üldse kunagi mõnes teises klubis on juhtunud?! Avila lõpuks küsis, et millal ta siis sab full backina mängida nagu plaan oli, mille peale Steijn üllatus. Nüüd viiamased 2 mängu ongi Avila olnud full back ja Hato on lükatud left backi kohale. Tegelikult on see kaitse veidi paremaks teinud küll aga kurat taevas halasta, kuidas selline asi võimalik on, et treener ei teagi, mis positsioonile mees toodi? Huumor.

Nüüd natuke Chuba Akpomist ja Mislintati kahtlastest...seikadest. Nimelt Middlesborough poolt on lekkinud kahtlasi asjaolusi Akpomi ostu kohta. Asi oli siis nii, et Ajax tegi Akpomi eest esmase pakkumise, millega Middlesborough oli enam kui rahul ning oleks diili ka vastu võtnud, kuid Akpomi enda agent soovitas Middlesoboroughl esimest diili mitte vastu võtta ning teatas, et Ajax teeb kindlalt veel teise pakkumise. Aga see ei ole veel asja juures kõige huvitavam. Kõige huvitavam on see, et Middlesborough jutu järgi teadis Akpomi agent senditäpsusega, mis oli Ajaxi teine pakkumine! Kahtlane...ma ütleks, et fucking über fishy! Loomulikult olid agendil seosed Mislintati spordianalüütika firmaga...Nii aetakse pappi kokku kurat.

Muudes uudistes Waalwijki ja Ajaxi katkestatud mäng mängitakse lõpuni 6ndal detsembril... mäng taastub siis 85ndast minutist 2-3 Ajaxi eduseisul. Lubatud on ka publik nagu aru sain Ehk suudame need 5 + 6 minutit ära hoida ja oma liiga hooaja käima saada kuidagi.

Lõpetada tahaksin veel ühe hea uudisega. Nimelt Van Der Sari asemikuna märtsis alustama pidanud Alex Kroes võib AZ-i lahkel loal alustada oma tööga juba novembris TINGIMUSEL, et Ajax ei osta lähima 10 aasta jooksul enam AZ-ist kedagi enda poole üle! See puudutab ka noortemeeskonda. Ma ei tea...kuna me oleme omadega peldikus siis tundub hea diil, sest Kroes tundub tõesti olema hea sellesse ametisse.

Ehk siis..tunneli lõpus paistab justkui valgus!

P.S. Vabandust kirjavigade pärast. Emotsioonide ajel kribatud...

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Waalwijk 2-3 Ajax 86 minutil katkestati mäng.

Ma ei tea kas seda nüüd mängitakse millalgi lõpuni aga teist mängu järjest mäng katkestatakse. Seekord siis väga tõsise intsidendi pärast. Nimelt Waalwijki väravavaht põrkas kokku Brobbeyga ja...noh vigastus on tösine. Platsil olid meedikud ja toodi hingamisaparaat ja kõik sama, mis oli kui Ericsen kokku kukkus MM-il. Loodan, et nagu Ericsen saab temagi terveks jälle! Väga kurb. Waalwijki mängijatereaktsioone vaadates võis jääda mulje , et väravavaht on teise ilma minemas...loodan südamest, et nii hull asi ei ole.

Igatahes jah..mängust võib niipalju õelda, et endiselt on meie parim kaitsja 17 aastane Hato. Šutalo on täis klõun siiamaani. Täna sai alustada Sosa asemel Avila...kuid tema on ka samasugune klõun nagu Šutalo... Üldse võib õelda, et Ajax mängib 7 mehega. 3 kaitsjat ja Gorter on kuidagi väga olematud. Kahjuks Gorter jätab aina enam mulje, et ta ei suuda kuidagi esikinda kohta endale võtta. Teine värav puhtalt tema süü.
    Esimese värava lõi Brobbey. Peab mainima, et tegi isegi väga hea töö selles osas. Siis kaitses klõunaad ja 1-1. Seejärel väga kerge penalti meie kasuks ja Bergwijn teeb 1-2. Ning taas kaitses täielik pask ja 2-2. Lõpuks viis ilusa kombinatsiooni tagajärjel meid ette Berghuis ning sellise seisuga mäng katkestatigi, kui juhtus see mis juhtus.
    Oleks Steijn täna kaotanud või viiki jäänud oleks tema laul lauldud olnud...Praegu aga ma ei saa aru kas mäng jätkub millalgi või saime me 3 punkti või kuidas üldse edasi minnakse. Vahet pole. Peaasi, et väravavaht elus ja terve on!

Mänguliselt oli Ajax ikka nagu mingi B meeskond.... B meeskonnast rääkides, Jong Ajax on uhkelt viimased oma divisjonis. Meil pole enam parim akadeemia isegi mitte hollandis rääkimata maailmas....kurb.

Juhtkonnas toimus muudatus, kui Van Praag tuleb tagasi eesistujaks. Tema eelmise valitsuse all fjõudis Ajax muuhulgas ka CL tiitlini...ütles, et tema esmane plaan on aru saada, mis Ajaxil viga on ja siis kohtuda veel ultratega, et näha kuidas nemad olukorda tajuvad. Edu talle.

Ma olen suht purjus ja ei viitsi täpsemalyt tegelikult praegu kirjutada

Leave a comment:

• decrakas
    replied
    Ajaxi kaitse on küll kohati nagu Maquire fännklubi

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    tänud informatiivsete viimaste postituste eest. Just vaatasin flashcorest, et mis toimub ning nyyd selge vähemalt.

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Ajax 0-4 Feyenoord

mängiti siis viimased 35min ära. Haledad olid ka need minutid. Midagi mängu kohta lisada pole.

Juhtkonnast eesistuja Pier Eringa astus tagasi peale ultrate esitatud nōudmisi. Lisaks soovivad ultrad, et tagasi astuks Georgette Schlick, Anette Mosman, Maurits Hendriks ja Jan van Halst. Seni on viimased vaikinud…

Eringa asus eesistuja ametisse alles märtsis 2023

Tea, kas jaanuari ülemineku aknaks on jäänud mōni kopikas kulutada…

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Diz poolt

Kas mitte Ajax juba ei loobunud sellest? Jäi nagu kõrva, et nad ei ole nõus kolmapäeval mängima.
    Ega neil loobuda pole midagi. Ähvardavad siin kohtuga liigat jne. Tahavad mängu novembrisse viia. Mina sellest aru ei saa. Tehke see 30 minutit ära ja lähme eluga edasi. Feyenoord samamoodi nutab ja ei taha kolmapäeval mängida ning soovib et kirja läheks 0-3 tehniline kaotus. Ma saan neist aru ning isegi arvan, et nii oleks ōige aga alles lli samasugune olukord liigas kus mingi mäng oli ka katkestatud 3-0 seisul ja see kästi ka lōpuni mängida hiljem. Nii, et oleks imelik ühel juhul käituda ühte moodi ja teisel teist moodi.

LVG avaldusest on muidugi kahju… aga igaljuhul temast tuleb aru saada. Tervis ennekōike ja teenitud pensioniiga ka juba. Kes vōiks nüüd veel päästjaks olla? Välja on käidud Frank de Boer…aga ei usu. Ühe valjemini nōutakse Overmarsi tagasi. See oleks vist hea lahendus… samas ka tema tervis ei ole päris korras.

Leave a comment:

• Diz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja midfielder poolt
    Just tuli KNVB-lt otsus, et kolmapäeval kell 15 meie aja järgi mängitakse mäng tühajde tribüünide ees lõpuni. Volendami mäng, mis oli algselt sellele päevale planeeritud lükatakse edasi.
    Kas mitte Ajax juba ei loobunud sellest? Jäi nagu kõrva, et nad ei ole nõus kolmapäeval mängima.

Leave a comment:

• midfielder
    replied
    Just tuli KNVB-lt otsus, et kolmapäeval kell 15 meie aja järgi mängitakse mäng tühajde tribüünide ees lõpuni. Volendami mäng, mis oli algselt sellele päevale planeeritud lükatakse edasi.

Tuli uudis ka LVG-lt, et tema siiski enam klubitreeneri tööd ei soovi teha seoses vanuse ja haigusega, mis teda vaevab (eesnäärmevähk).

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt
    Taevale tänu on ühest puugist lahti saadud. Mida aga teha nende mängijatega, kes osteti turuhinnast kõrgemalt, kellede eest väljakäidud rahad jõudsid mingis osas tagasi Mislintati enda tasku ja lõpetuseks, kelle tase on alla Ajaxi standardite. Kuidas sellise meeskonnaga edasi minna...Mislintat tuleks kohtusse kaevata. Lisaks ka Maurice Hendrix, kes oli Mislintati klubisse toomise peaarhitekt. Kurat sa otsisid asendajat Overmarsile üle aasta ning see on see mees, kelle sa lõpuks valisid?! Hendrix on ise jäähoki taustaga...Tema pea peab ka praegu pakule panema! Ning kõigi pead juhtkonnast, kelle ülesanne oli vaadata, kontrollida ja küsida küsimusi tehingute kohta, mitte nii, et anname maja võtmed Svenile ja ise arutame edasi, kuidas endale kõrgemat tasu välja maksma hakata!
    Mislintati kohta selgus veel, et vana oli käinud reedel ja laupäeval, siis kui Steijni juures ei olnud tehnilise meeskonna ja mängijatega rääkimas ning tema kõnemaneer olevat olnud ähvardav. Gorterile olevat ta õelnud, et ta hoolitseb selle eest, et ta enam väravas kaua ei seisaks. Kui see kõik tõsi on siis jah Midfielderil oli õigus mürgise atmosfääri osas.
    Ülevalolevat Mislintati vallandamise postitust olevat laikinud ka teiste seas Klaassen, Tadic, Bergwijn.

Ma loodan, et nüüd mingi 10 mänguline tühjade tribüünide bänn peale ei panda...mida ma siis oma piletite ja lennukiga teen...

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Sitt lendas ventikasse… Ultrad lammutavad peasissepääsu.

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Noh teine kord raketid väljakul. Ilmselt püütakse tehnilist kaotust kirja saada, et ajalukku ei läheks mingi ulme seis kaotust...

Ei jah...naermiseks on tegelikult väga vähe põhjust.

Kui sa 2 aastat järjest müüd peaaegu terve meeskonna maha ja siis loodad veel edukalt edasi purjetada, peab sul põõningul ikka purutühjus valitsema. Juhtkond maha! Kõik sealt kõrgemalt maha! Asendame ilusti vanade Ajaxi legendidega ja lähme oma juurte juurde tagasi!

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Diz poolt
    Indrek on õhtul väga väga kuri.
    Gaaei
    Ma arvestasin kaotusega juba peale Twente mängu. Sellesmõttes ei ole ma üldse kuri. Pigem mul on väga väga kurb olla. Mis ostud need olnud on?! Kes kontrollis Mislintati valikuid?! Miks lasti Klaassen ja Tadic minema. Miks valiti Steijn treeneriks jne jne jne

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Esimene poolaeg pole veel läbi aga ma ei tea, kas vaadata edasi... 0-3. Alustasime ju hästi aga siis "kvaliteet ost" Gaaei 2x eksib kaitses ja olemas... Siis Sosa olles praktiliselt viimane mees kaitses otsustab peale lahmida nii, et pall põrkab nagu unistus Feyenoordi ründajate jalgadele ning rünnak 4 feyenoordi mees 1 Šutalo vastu lõppes väravaga. Oo ja nüüd polegi dilemmat kas edasi vaadata või mitte...debiilid viskasid väljakule ilutulestiku ja mäng jäetakse katki praegu. Haige ikka....kõik on nii persses selles klubis praegu.
    Enne mängu olid uudised, et Mislintat oli riietusruumis käinud mängijaid ähvardamas ning rääkimas, et Steijnil on tõehetk käes. Peale tänast lastakse Steijn lahti see on enamvähem arusaadav aga ostude eest vastutas Mislintat. Lisaks Mislintat teenis ka raha neist ostudest nii, et ka tema saab suure tõenäosusega kinga. Ainus põhjus miks seda veel tehtud ei ole on väidetavalt see, et klubi kardab kohtusse kaebamist...
    Aga on ka rõõmsaid uudiseid. Vist... Louis Van Gaal on avaldanud soovi tulla Ajaxile appi juhul kui ta tohib võtta kaasa oma tehnilise meeskonna ja veel lisaks enda nimetatud tegelasi. Nii õelda "last dance". Mina ja kogu fännisektor on selle poolt kahe käega. Iseasi kas see mädane juhtkond tahab end nii lööduks tunnistada, et paluvad abi...

Leave a comment:

Töötlen...