Gaaei
Teeme AZ-i? 2-0 ees ja siis hakkab totaalne poolkaitse söödupraakide paraad ning kaitsjate saamatus kuubis ning poolajale 2-2. Kui korraks tekkis imelik lootus, et ehk saab üle pika aja heas tujus magama minna peale mängu siis ma imestaks tohutult, kui me siit viigiga pääseks. Marseille sõidab lihtsalt üle. Selline tunne, et Tahirovici ainus missioon platsil on anda valesööt ja Taylori ülesanne oli hoida skoor võimalikult madal, et me ikka liiga ette ei läheks 
Schreuder oli mingi pool aastat ainult klubis, seega vaevalt tema praeguse olukorra eest vastutav olnud. Mingi roll sellel kujunenud olukorral on kindlasti lisaks klubi juhtkonnale (RVC) ka eelmisel klubi peadirektoril van der Sar-il, kes siiski palkas ametisse sellesama Mislintati ja ilmselt andis oma poolt sõna ka Steijni palkamisele. Pigem tundub mulle hollandi vutimeediat pidevalt lugedes, et allakäik algas ikkagi peale Overmarsi-le kinga andmist, sest just tema oli see aju, kes 2018-2022 edu taga paljuski oli. Hea silm ja vaist uute mängijate hankimisele ja ETH palkamine samuti. Samas Overmars peaks muidugi ise ka peeglisse vaatama kui sellise tegevusega mitte ainult enda vaid kogu klubi maine allavett pikas perspektiivis lasi.
what the actual fuck?! Lisaks keeldus ta LEonardo Bonuccist ja Ziyechist… god give me strengh 

what the actual fuck?! Lisaks keeldus ta LEonardo Bonuccist ja Ziyechist… god give me strengh

. Coinsesao minema laskmine ilma talle võimalust andmata teine suur ämber juhtkonna poolt. Asemele toodi grusiin, kes ei mängigi üldse antud positsioonil. Eile alustas seal aga hoopis Akpom ja oli ikka nii nähtamatu, et ma lausa imestasin kui teda korra suures kaadris näidati. Forbs ka suur talent kindlasti, kuid siiski ma ei näe mingit vahet näiteks meie enda talendiga Mika Godtsiga, kes ka ootab juba mänguaega. Ünüvari kohtlemisest ma üldse ei räägi midagi. Alles see oli kui ma mäletan kuidas Huntelaar Ünüvarile debüütmängus penalti lüüa lasi ning ta selle ka realiseeris. Peale seda on ta olnud jong Ajaxis ja saadetud laenudele siia sinna. Ulme rahade eest osteti aga juudas, kes ise tahtis väga klubist jalga lasta ja kui hakkama ei saanud tuli ust kraapides tagasi. Aga nüüd on Ajaxi kõigi aegade kehveim ründaja. Miks ei võinud Ünüvarile võimaluse anda?! Ma ootasin seda väikest türklast Ajaxi ridadesse alates ajast, kui ta 15 aastane oli. Ja eile ta realiseeris nii külmavereliselt oma võimaluse meie vastu. Ma ei saanud isegi vihastada tema peale kui ta tähistas. Mul oli tema üle hea meel. Ühesõnaga Mislintati õige strateegia oleks olnud see, et tuua Jong Ajaxist 2-3 meest põhisse ja oma 109 miljoni euro raisatud raha asemel ostnud veel 2-3 kogenumat KVALITEETSET meest. Ja kõigi nende sidumiseks üheks meeskonnaks ka normaalse kuradi treeneri. Steijni toomine haises nii odava lahenduse järgi, et ajab südame pahaks. Sellise treeneri toomine näitab absoluutselt igasuguse ambitsiooni puudumist! Aga nagu me nüüd näeme raha ju oli! Raha oli nagu muda!! Meeskonna kohta, kes CL ei pääsenud 109 miljonit raisata...See hooaeg, kui kiireid käike ei tehta, ei jõua Ajax ka euroopasse 100% kindel selles.
Van den Boomen on olnud pettumus. Täna oli süüdi 3ndas väravas. Ah..kes üldse pettumus ei ole. Ma juba kardan detsembris Cruijffile minna... Lihtsalt nii kuradi kurb. Juhtkond peab munad üles otsima ja midagi kähku liigutama enne kui ka igasugune eurolootus kaob.
Van den Boomen on olnud pettumus. Täna oli süüdi 3ndas väravas. Ah..kes üldse pettumus ei ole. Ma juba kardan detsembris Cruijffile minna... Lihtsalt nii kuradi kurb. Juhtkond peab munad üles otsima ja midagi kähku liigutama enne kui ka igasugune eurolootus kaob.
, Mikautadze. Betghuis kandis veel karistust eelmise aasta eest. Ehk siis eelmisest hooajast oli platsil ainult Brobbey ja Rench. Uutest ostudest jättis hea mulje ainult Šutalo, kes aitas Gorteriga koos taga nulli hoida. Väljakul oli ainult 1 mees üle 25 aasta ja see oli Boomen. Teised olid lapsed. Šutalole anti kohe debüüdil kaptenipael. Minu meelest nii teha ei tohi ikka.
, Mikautadze. Betghuis kandis veel karistust eelmise aasta eest. Ehk siis eelmisest hooajast oli platsil ainult Brobbey ja Rench. Uutest ostudest jättis hea mulje ainult Šutalo, kes aitas Gorteriga koos taga nulli hoida. Väljakul oli ainult 1 mees üle 25 aasta ja see oli Boomen. Teised olid lapsed. Šutalole anti kohe debüüdil kaptenipael. Minu meelest nii teha ei tohi ikka.
Leave a comment: