Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga 2005/06

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Meistrite Liiga 2005/06\'

Ei hakanud Interistadele nende teema all näppe näitama aga oi ma olen rahul. parastusrõõm on ka hea. Eriti kui SupperPippo taob.
    Ja mul jäi mainimata, et Serginho oli SUPER.
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

2nneks v2idab ka see hoaeg selle jama inglise klubi.elagu arsenal!!!lihtsalt inglise jalgpalli on hea vaadata.inglismaa In ,Itaalia out
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas Devil
        peksmisest niipalju, et kes iganes kukkumise pealt inzaghit tagus oma jalgadega võiks kena pänni saada. ja peakohtuniku tegevusega kah pold rahul.
        Cris oli see, natuke ootamatu temalt selliseid liigutusi näha, mingi bänn sealt kindlasti tuleb.

Aga mis peakohtuniku tööl viga oli?

Kommentaar

oi,pippot jälle peksti....
          vaeseke
          Müüge maha see jonnipunn,ma Simone oleks,annaks profülaktika mõttes pippole üle päeva kere peale:P
          Costacurta,Maldini ja Sheva üle heameel aga pippo on nii suur tõrvatilk seal meetünnis minu jaoks,et kahju Lyoni kaotuse pärast.
          Samas kahest üks täna polegi nii hull,täna õhtul Juve ja Benfica kotti ja perfecto minu jaoks
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Mis Arsenali Serie B tiimiks muutmise jutt siin käib. Viimase paari aasta jooksul on selle transformatsiooni läbinud ju saapamaa võõrustajad ise (kuigi mitte Juventus). Seda enam, et Juve peab ründama, mis toob endaga kaasa mõne ohtliku kontra, mille Henry hea meelega ära karistab. Kuigi jah üdini kindel nüüd küll pole, pigem äraootav. Näis mis Cescist ja Ebouest saab, viimane on suutnud Laureni vägagi edukalt asendada. Eks esimesed 15 mintsa näitavad edasise.

Ahjaa kui Barca suudab sama hästi mängida kui Luz\'il ja Larsson, Eto\'o ning Dinho mõne korra ka ära realiseerivad, siis see mäng peaks kotis olema, loodetavasti.

Ja õnnitlused kollasele allveelaevale, mängu ei näinud, aga EurosportNewsi kokkuvõttes olid mõned päris magusad löögid.

Kommentaar

Põnev oli. Järjekordne jalgpalliõhtu, kus dualscreen väga ära kulus, sest kahe mängu peale oli kogu aeg nii, et midagi ohtlikku oli kogu aeg teoksil. Milao mägus oli näha et viimasel veerandtunnil Lyon jäi natuke passiivseks ja karistus ei jäänud tulemata. Kuid siiski olid nad kahest mitteedasiminevast satsist parem meeskond. Interi võimalused jäid siiski vähesteks ja ma arvan, et kerged bännid tulevad nii Crisile kui ka Materazzile.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Villarreali võidu üle päris hea meel. Eriti pärast seda, kui see jõhkardist Materazzi vastasel küünarnukiga silmnäo sodiks lõi ja hämmastaval kombel karistuseta pääses. Hispaanlased ründasid ilusasti, Inter mäng ei jätnud mingisugust muljet. Väravalööja nimi ilus, poeetiline.
                Seesama Materazzi, kes kokku vajus ning liikumatult murule jäi kui Bellamy teda kunagi vastu rinda müksas?
                “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                The Special One

Kommentaar

quasimododel pidi imetabane jõud olema.

Kommentaar

nouan videokorduste kasutustelevottu kohtunike jaoks! krt nii ei saa ju palli mangida.
                    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas Devil

taku ära milani poolt kunagi ole, pahapaha sats

(A)

Sel aastal on enamasti edasi saanud need satsid kellele pöialt olen hoidnud. Õnneks Milan nende hulka kuulu.

Uskuge mind - Finaalis on Arsenal ja Barca.
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Algselt postitas Devil

(A)

Sel aastal on enamasti edasi saanud need satsid kellele pöialt olen hoidnud. Õnneks Milan nende hulka kuulu.

Aga taku* ei hakka Milani poolt olema ja sina pistad ka oma pöidla p*rsse ja meie Deviliga teeme teiel õlut! Deal?
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

Kollased allveelaevad on tasakesi päris kaugele ujunud...Interi jaoks oli vaja koduvetes vaid üht torpeedot, et hiiud välja lülitada.
                          Oskab keegi öelda, palju üldse on selliseid klubisid, kes esimesel hooajala meistrite liigas nii kaugele jõudnud on?
                          MU FCUK

Kommentaar

Algselt postitas Jasper

Algselt postitas Rein

Algselt postitas Devil

(A)

Aga taku* ei hakka Milani poolt olema ja sina pistad ka oma pöidla p*rsse ja meie Deviliga teeme teiel õlut! Deal?
                            Peale viimast Milani ja Barca vahelist poolfinaalmängu joote te suureest kurvastusest vett
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Neevitser

Oskab keegi öelda, palju üldse on selliseid klubisid, kes esimesel hooajala meistrite liigas nii kaugele jõudnud on?
                              Pead ei anna, aga vist Leeds United.

Forlan on jumal
                              Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

las barcelona jõuab enne poolfinaali, kyll siis aega vedelikke manustada

Kommentaar

Working...
                                X