Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga 2005/06

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Meistrite Liiga 2005/06\'

Üpris masendav mäng oli, just siis Arsenali oma. Loju ringitöntsimine kaitsva mängujoonisega.. Mannetu! Kahju kohe, et Franco oma võimalusi ei suutnud realiseerida. Samuti ka Riquelme pennalt, mis minu arust oli küll õigustatult antud.
    The other line moves faster.

Kommentaar

Algselt postitas Raix
      Samuti ka Riquelme pennalt, mis minu arust oli küll õigustatult antud.
      jose marie soolo

Kommentaar

0-0 oli Arsenalil minimaalne ülesanne enne mängu. Selle nad täitsid ilusasti. Seega möla maha.

Finaalt tuleb veel hullem uskuge mind. Ilusat jalgpalli kohe kindlasti ei näe seal.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Selle nad täitsid ilusasti.
          \"Ilusasti\" tõesti. George Grahamil ei ole erektsioon siiamaani alla läinud.
          "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking
            kusjuures ületades teel nii Reali kui Juventuse.
            See nüüd küll mingi näitaja pole arvestades nende klubide selle aasta sees mängitud mängude tulemusi ja eelkõige mängupilti.

meeldiv on näha, kuidas kiidetakse kaitsetaktikat, kui seda mängib inglismaa klubi .

aga ärge saage valesti aru, õnneks ma mängu ei näinud(jäin magama) ja arsenali edasiminek oli niivõinaa mu eelistus.

Kommentaar

Algselt postitas Devil

kusjuures ületades teel nii Reali kui Juventuse.
              See nüüd küll mingi näitaja pole arvestades nende klubide selle aasta sees mängitud mängude tulemusi ja eelkõige mängupilti
              Kindlasti on. Juve oli alagrupiturniirikäigus vahepeal juba peasoosik koos Bayerniga. Väga kindlat mängu näitasid nii Cl-is kui koduliigas. Kui see ei ole näitaja siis jääb väga vähe võistkondi kelle alistamine on näitaja.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Umm, minuarust oli juve mäng nii kaheksandikfinaalis kui ka veerandfinaalis lausa jube ja millal nad nyyd viimati võitsidki arvestades nii CLi kui koduliiga mänge? :O

Kommentaar

Algselt postitas -Marko-
                  Ühesõnaga sa tahtsid sellega nüüd öelda seda, et samad sõnad saanuks öelda eelmine aasta \'pooli kohta.
                  Pigem seda, et peale Laureni, Campbelli, Cole\'i ja Clichy vigastusi kokkuklopsitud kaitseliin on koos väravavahtidega ületanud kõik meistrite liiga kaitserekordid ning jõudnud finaali, kusjuures ületades teel nii Reali kui Juventuse. Isegi kui ma saaks võtta oma punavalged prillid peast, näiks see ilmselt endiselt saavutusena, mis väärib tunnustust.
                  samas olgem ausad, et ka vastased on ka teile rohkem sobinud- alagrupiturniiril ajax, thun ja sparta. realil on lihtsalt madalseis ja juve on vormi languses. nuud oli vastaseks hispaania hetke 10. tiim. oleks on kull paha sona ja olematu asi, aga kui vastaseks oleks olnud naiteks bremen, lyon, barca, milan voi mingil imekombel chelsea, siis kui kaugele arsenal oleks joudnud? ok sitt jutt.
                  Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas Devil

Umm, minuarust oli juve mäng nii kaheksandikfinaalis kui ka veerandfinaalis lausa jube ja millal nad nyyd viimati võitsidki arvestades nii CLi kui koduliiga mänge? :O
                    Vahetult enne Arsenali mängu tegid viigi Romaga ja enne seda võitsid Livornot. Mina küll suuri võimalusi Arsenalile ei andnud ja seega pean tunnistama nende saavutust. Muuseas vaatasin nädalavahetusel ka Lazio mängu ja Juve mängis isegi ründavalt. Nedved, Emerson, Ibra, Viera kõik suutsid paarikümne sentimeetri võrra valesse kohta palli lüüa. Lõpus muidugi Nedved rikkus eriti hea võimaluse ära, rääkimata Ibra-ca-dabrast.
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

Erinevalt sinust, mina nägin Juvel väiksemaid võimalusi edasi saamiseks ... kui jätta kõrvale juve kõva nimi ja arsenali tavapärane ebaõnn.

Aga meie maitsed ongi teiste klubide suhtes suts erinevad tundub lisaks vieri/pippo

Kommentaar

MERK ON ELUPEDE! Mismõttes terve poolaeg vilistati yhte auku ja mäng lõpetati varem ära ... ELUTONT! PÕLEMA AHJU JA AHJULE 7 RIIVI ETTE.

Edu barcale. Kuigi kohtunik oli M*NN, mängiti head jalgpalli.

Kommentaar

Barca-Milan jäi 0:0. Edasi siis Barca, kusjuures mäng oli väga võrdne ning Milan isegi natuke domineerivam. Mingist Barca suurest ülekaalust nagu paljud ennustasid polnud juttugi. Peale mängu lõppu paistsid Katalaani mehed vägagi rahul olevat, et edasi pääsesid. Milan andis neile kõva lahingu.
                          Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Kui värav on lukus, siis värav on lukus. Barcelona sai mitu hääd võimalust, aga Dida oli Milani parim. Raudselt. Milan? Mulle näib aina enam, et esimese poolaja meeskond. Esimene poolajal oli neil ehk Barcast veidi etemgi mingis mõttes, aga teisel mitte essugi. Kas poleks khm aeg vaikselt meeskonda uuendada? Itaalia tippklubid hakkavad vaikselt pinsiväärilist seltskonda meenutama.
                            Barca parim oli täna raudselt mehhiklasest keskkaitsja Marquez. Super. MM-il (kui mees seal ikka mängib) tasub Mehhiko vastastel tähelepanelik olla.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

ei tea, mis mängu sina vaatasid :O

Kommentaar

no mehed vaadake parem voimalusi
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X